Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Atakumlu

akhisar-denizli macı trt de baslıyor macın hakemi SAMSUN bolgesinden Murvet Sezer...

babasamsunlu

Alıntı yapılan: 6 Ertuğrul Sağlam - 18 September 2010, 15:31:31
www.samsunspor.biz / Biz Samsunsporluyuz....

bu  ne demek şimdi..tamda benim yazdığım yazının hemen altına.. ne demek istiyorsun ??

Ertuğrul Sağlam

Akan nasıl bağlantı kurdun kendi yaptığın yorum ile bu yazı arasında ?..

Söğütlübahçelilerin bir duyurusu vardı, MİY maçında yaşanan olaylardan dolayı, bende o duyuruyu buraya yazmıştım Berusa (Ersin) o duyurunun başka bölümde var olduğu hakkında beni uyarınca bende o yazıyı silip yukarıdakini yazdım. Yani senin yorumunla alakası yok...

babasamsunlu

tam da ben malum takımla alakalı bir şey yazmışken altına tutupda biz Samsunsporluyuz diye yazarsan bağlantı kurarım tabi..çünkü sen daha önce savunmuştun bunları bi avrupa kupası maçı yüzünden..

nasıl bağlantı kurdun demeyipte alakası yok bundan dolayı yazdım desen olmuyor yani illa giderli konuşacan...valla bende bi gün bi gider yapmaya başlayacam ama o zaman nasıl olacak bende bilmiyorum....

Ertuğrul Sağlam

:):):) Giderli konuşmakmı? az önce bile yazarken gülüyordum şimdide gülüyorum Baba sana giderli konuşmak haddimizemi. Estafirullah.....

vanlioglu

bu akhisar belediye düşer. adamlar kendi sahalarında bile rakip kaleye gidemiyorlar.

Akyol

O değilde Makukula ve Kuyt aynı takımda olsa ne harika olur hee ooff oooff iyidir iyiii tese aldı üçün birinii  ;D :D

Unutmadan; Biz Samsunspor'luyuz  >l<

KareAs55

Alıntı yapılan: vanlioglu - 18 September 2010, 16:51:02
bu akhisar belediye düşer. adamlar kendi sahalarında bile rakip kaleye gidemiyorlar.

Hani bunlar sadece bizim sahamız bozuk olduğu için öyle oynamışlardı  :)

Nasıl çıkdı bunlar merak ediyorum 

kabacevizli55

iyi olmuş akhisara o hocaları olçak adam  tam bi saf samsundan 1 puan almış ayak yapıyo yok sevinmedik felan adama böyle kendi evinde geçirrler işte az haddini bilcen

atakumlu83

arkadaslar mersın ıdmanyurdu baskanı demıskı olaylı macta bızı suclu bulmus ve macın 3-0 samsunspor hukmen maglup sayılmasını ıstemıs

kabacevizli55

merak etme olmaz öyle şey
itin duası kabul olsa gökten kemik yağarmış

KareAs55

Adam 3-0 samsun kazanmalı diyecek değil ya  :)

CurvaSudSamsunspor

BİZ TAKIM VE TARAFTAR OLARAK LİGE HENÜZ BAŞLAYAMDIK ..YÜCE RABBİM SAMSUNSPORUMUZ ÜZERİNDEN RANT SAĞLAMAK İSTEYEN KİŞİLERİ CEHENNEMİNE ÇABUK AL  >:( İÇİM HİÇ RAHAT DEĞİL ...Hayatımda hiç bu kadar umutsuz olmamıştım Allah BELANIZI versin... >:(

AntZ

19 September 2010, 15:41:31 #7213 Son düzenlenme: 19 September 2010, 15:43:46 Ant55
Alıntı yapılan: kaan - 19 September 2010, 15:16:17
Maçtan önc€ Ladikt€n güz€l bir kar€.Klavy€ bozuk € l€ri acayip bi ş€kild€ yapıyo düz€lt€bilirs€niz s€vinirim.Ladik h€rk€sin inadına SAMSUNSPORLUDUR!

Tarihi Ladik Saat Kul€si.

Helal kardeşim alnından öpüyorum.
Bu arada Alt GR tuşun basılı kalıyor sanırım, e ler bu yüzden böyle çıkıyordur.
hatta q ya basınca da @ çıkıyorsa kesin ondandır.

Ayrıca o süpermarket sahibine söyle yeneceğiz bugün onları  :)

city ultras

bayrak süper helal olsun sizlere,,bide samsunda böyle bi bayrak görsek :D
ladike selamlar