Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

kabacevizli55

adım gibi biliyodum manisanın yençeğini iddaa oynamıyorum ama oynasam dehşet para basardım
şampiyonluk yarınlara kaldı gördünmü  trabzon .......     ............

kabacevizli55

süper lige çıkalım seneye bizde  makukula

vanlioglu

bi tane makukula'nın da bizde olmasını çok isterdim.adam hulk gibi...

Ahmeti

17 September 2010, 22:26:30 #7188 Son düzenlenme: 17 September 2010, 22:28:16 AHMETÝ*55*
bir kurşun atacahum belindeki kuşağa şampiyonluk yakışmaz al al trabzon senin gibi yavşağa
senin gibi yavşağa  ;D

ne kadar özlemişim bu sözleri

ŞİM-ŞEK-LER

ulan arkadaş iyiki bir şey yazdık ha herkes bana laf atmış  >:(

kabacevizli55

hacı ne başarı diliyon elin adamlarına onlar kendi forumlarında diyomu samsunspora mersin maçında başarılar dileriz diye yok
http://www.haberfx.net/samsunspor-lu-taraftarlala-besiktasli-taraflarlar-arasinda-kavga-cikti-haberi-49546/ biz bu dallamalarla  az kapışmadık hemide
2004de olanlarda çabası

Sercan

Alıntı yapılan: ŞİM-ŞEK-LER - 17 September 2010, 22:47:38
Dostum arkadaş iyiki bir şey yazdık ha herkes bana laf atmış  >:(

Yazmayacaksın o zaman.Burada Sadece Samsunspor...

Burak

şimşekler sen ortaya bi bomba bırakıyorsun sonra bana laf atıyorlar diyorsun :) bir de bir şey paylaşmadan önce yukarı ki sayfalara bakarsan daha iyi olur . sonradan yazılanlar 2.baskı gibi oluyor hoş durmuyor

mert ak

Arkadaşlar facebook ta Bankasya1.lig grubunda en çok hangi takımın taraftarı var örenilmeye çalışılıyor destek lütfen !!!

sersa

Ahmeti

yaa arkaşlar şim-şek-ler'i fazla galeye almayın henüz 12 yaşında ne dediğini bilmiyor onu bu siteye ben üye yaptım yarı samsunsporlu yarı başka takımlı ben istiyorum sadece samsunspor. Samsun maçlarını kaçırmaz, çocuktur işte genede yardımcı olmaya çalışalım. :-\

FaTiH_HaN

AlıntıKocaeli'de şok!

Kocaelispor kulübüne giderek, "Kulübü satın alıyorum. Tüm borçları da ödüyorum" diye çanta dolusu para gösteren Fuat Donay, dün Kocaelispor Başkanı Muammer Çelik'ten tekme tokat dayak yedi.

Karakolda ifade veren Başkan Muammer Çelik, yaptığı açıklamada Fuat Donay'ı kulüp camiasına tanıştırdığını belirtti ve, "Bu şahsın dolandırıcı olduğunu söylediler. Konuyu konuşurken, bu kez gösterdiği paraların sahte olduğu anlaşıldı" dedi. İfadeleri alınan Çelik ve Donay, Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi'ne sevkedildi.

http://fanatik.ekolay.net/Kocaelide-sok_3_Detail_205_194966.htm

adami fena benzetmis  ;D

babasamsunlu

ariza makukulaaaaaaaaaa :)

ölümüne mokukula :):)

Salaklar sene başında bu adam bunlara gelmeye gönüllüydü ..bir milyon dolar için almadılar adamı..Soktu geçirdi bazukaları :)

Bu salaklar Aurelio yuda fener 100 bin dolar yüzündewn kaptırmışlardı :):) Hatta Hami benden isteselerdi veriridim diye o zamanki yönetimlerini topa tutmuştu..

Ulan ne geri zekalı bu salaklar ya :):)

sersa

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 18 September 2010, 14:25:43
ariza makukulaaaaaaaaaa :)

ölümüne mokukula :):)

Salaklar sene başında bu adam bunlara gelmeye gönüllüydü ..bir milyon dolar için almadılar adamı..Soktu geçirdi bazukaları :)

Bu salaklar Aurelio yuda fener 100 bin dolar yüzündewn kaptırmışlardı :):) Hatta Hami benden isteselerdi veriridim diye o zamanki yönetimlerini topa tutmuştu..

Dostum ne geri zekalı bu salaklar ya :):)

Klasik tese nolacak ;D

Ertuğrul Sağlam

18 September 2010, 15:31:31 #7199 Son düzenlenme: 18 September 2010, 15:42:13 6 Ertuðrul Saðlam
www.samsunspor.biz / Biz Samsunsporluyuz....