22- Adem Alkaşi (Elazığspor'a transfer)

Başlatan mehmet yılmaz, 30 August 2009, 16:37:22

« önceki - sonraki »

babasamsunlu

Adem bildiğimiz gibi..bence iyi ve iyi gitmeye devam ediyor..çalışmış her halinden belli..daha iyi bir sahada çok daha iyi bir Adem izleriz..

Turuncu

Bugün çok mu kötüydü bana mı öyle geldi .

**KaR6**

Ne eskisi kadar hücuma katkısı var ne de savunmada sağam kalıyor. Bu kadar basit çalım yemesinin sonucunu çok ağır ödeyebileceğimiz bir çok pozisyon mevcuttu Altay maçında. En kısa zamanda kendisini toparlaması şart.

Burak

dün çok kötüydü defansta bizi çok sıkıntıya sokabilecek hatalar yaptı sağ bekte alternatifsiz olmak  mı onu o kadar rahatlatıyor anlamadım ama toparlanması şart

Mustee13

sistem değişikliğinin sıkıntılarını yaşıyor. önünde iki kanatla oynuyor. ne zaman çıkıp ne zaman kademe yapacağını şaşırıyor.

maçta ikinci yarıda eski sisteme dönünce kendine geldi.

Burak

az önce bir müşterimizin muayenehanesinde karşılaştık selamlaştık kendisiyle . o arada muhabbet ediyorlardı bende kulak misafiri oldum bir kısmına eşi samsunspor taraftarının çok iyi olduğunu takımı çok desteklediğini söylüyordu  >l< >l< >l< >l<

oguz_5528

Sağ bek bu adamın ellerinde ;)

Ahmeti

adem alkaşi akhisar maçında çok beğendim seni umarım sezon boyu hep öyle oynarsın  1dk!!!

kalptenþimþek

Haydi ramos sağ kanat sende artık...

kaptan 55

miy maçında oynanan süre içinde koridor oldu,eski performansından çook uzaktı.

FaTiH_HaN

bence ademin performansi fena degil hatta iyi. kotu oynuyor gibi gorunmesinin sebebi onunde oynayan kanat oyuncusunun geri donusu yok sag tarafta rakibe karsi hep 2'ye 1 kaliyor zenke agbetu cenk abdulazizin ayni anda sahada olmasinin cezasini defans oyuncularimiz cekiyor.

ŞİM-ŞEK-LER

Necati ateş mubarek bee..

Kaya

yok messi laa.. :D

Her oyuncumuzu bir isme benzetmesen canım kardeşim.. ::)

celebi

kendileri gbi oynasınlar yeter valla

brigand

tüm beklerimiz bence yeterli değil. bişeyler yapmaya çalışıyolar ama olmuyor.