22- Adem Alkaşi (Elazığspor'a transfer)

Başlatan mehmet yılmaz, 30 August 2009, 16:37:22

« önceki - sonraki »

germencisse

Öncelikler Mert abiye hazırladığı sorulardan dolayı teşekkürler..Gayet güzel bir röportaj olmui emeğine sağlık..

Adem sene başına oranla kendisini baya geliştirdi..Biraz belki rahat davranmış olabilir çünkü onun mevkisini kesecek bir oyuncu olmadığından ama önümüzdeki sezon iin hedefimiz değişirse eğer Adem performansını ikiye katlamalı diye düşünüyorum..

ali ihsan

Son zamanların en keyifle okunan röportajlarından birisi olmuş.Mert kardeşim teşekkürler.Adem  iyi bir çizgide hem oyun hem de kişilik olarak.Umarım seneye daha faydalı olur.

kolbasti.55

BENCE ÇOK İYİ BİR SAĞ BEK İLERİDE ÇIKIYOR ORTA KESİYOR GOL ATIYOR KESİNLİKLE KALMALI

Sioux

İstikrARLI futbolunu kartal karşısında da sürdürdü. sezonun en iyilierinden biriydi bence.

ata55

3 oyumdan birini ademe verdim, sezonun en istikrarlı oyuncusydu bence.

LisandroLopez

Orduspor maçında sonradan oyuna giren genç oyuncu Baransel'e bir pozisyonda hata yaptığı gerekçesiyle saha içerisinde yapmadığını bırakmadı..
Daha şimdiden başladı papazlık yapmaya.. Sanki çok yetenekli bi oyuncuda Samsunspor formasıyla ahkam kesiyor..
Yapsana Turgut'ada top kaptırınca ?
Hey Allah'ım..

Tufan

yalnız o pozisyonda gayet haklıydı Adem takım atağa çıkarken topuk pası yapmaya çalıştı o genç (Baransel mi adı bilemiyorum) bunun papazlıkla falan alakası yok bence

LisandroLopez

Alıntı yapılan: TuFaN55 - 09 May 2010, 19:14:43
yalnız o pozisyonda gayet haklıydı Adem takım atağa çıkarken topuk pası yapmaya çalıştı o genç (Baransel mi adı bilemiyorum) bunun papazlıkla falan alakası yok bence

Ne iddaadan var Ordu'yu yenince Şampiyonmu olcaksın ? Adam ilk maçına çıkmış yapabilir öyle bi hata sahanın ortasında dövmediği kaldı ..
Papazlıktanda öte birşeydir bu..

Ollivanders

Adem ahmet tartısması da yasandı bu takımda ve halledildi. Çokta buyutulmemesi gereken bir durum hatasında tabiki tepkisini koyacak adem. Onun yaptıgı hata ademin kanadından gol pozisyonuna donustu. Dogal olarak adem haklı. Bir yerde 44 numaraya da iyilik bu. Hangi mac olursa olsun samsunspor da oynayan bir futbolcu hele de altyapıdan gelmişse bu maclarda laubali davranmayacak. Sonucta bu maclarda taraftar seni gorecek taniyacak.

LisandroLopez

Tepki koyacakta,benim anlatmak istediğim şu , Biraz aşırı tepkiydi.
Hata yaptı ve gol geliyordu az kalsın Adem'in kanadından demişsin.
Adem gençleri görünce sağ bek yerine forvette oynamayı tercih etti nedense..

Ollivanders

tmm kardesim haklısın

sadece55

Alıntı yapılan: LisandroLopez - 09 May 2010, 17:33:38
Orduspor maçında sonradan oyuna giren genç oyuncu Baransel'e bir pozisyonda hata yaptığı gerekçesiyle saha içerisinde yapmadığını bırakmadı..
Daha şimdiden başladı papazlık yapmaya.. Sanki çok yetenekli bi oyuncuda Samsunspor formasıyla ahkam kesiyor..
Yapsana Turgut'ada top kaptırınca ?
Hey Allah'ım..

Usta sende ciddi bir Turgut takıntısı olmuş cidden!!!

Burak

baransel e değil mustafa ya çemkirdi ama haklıydı götünün arkasına bakmadan pas vermeye çalışıyor mustafa kendi özür diledi önce zaten

LisandroLopez

Alıntı yapılan: erdo55 - 10 May 2010, 01:40:32
Usta sende ciddi bir Turgut takıntısı olmuş cidden!!!

İlgisi yok Sadece bir örnek verdim Turgut onun üzerine altta kalırmıydı ? Bunu demek istedim sizde baya bi önyargı oluşmuş..

YaşarDoğu

Adem ile Aralarındaki 4 yaş  farka bakmadan yaptığı yanlışa rağmen Turgut çemkirirdi.

Turgut un çemkirip çemkirmeyeceği mi mesele değil, mesele Mustafa nın ilk maçındaki ahvaliyetidir.