Teknik Direktör - Hüseyin Kalpar

Başlatan Sioux, 28 October 2009, 16:59:38

« önceki - sonraki »

Ayberk

Sanırım herkes benim gibi düşünüyor ama; bu hocaya bir bakıyoruz harika, bir bakıyoruz bir daha bakıyoruz ve bir daha bakıyoruz ama anlam veremiyoruz, sonra geri dönüp bakınca "aslında iyi hoca be" demekten de kendimizi alamıyoruz :D

Ne olursa olsun Hüseyin Kalpar bu takım için uygun bir hocadır, her teknik direktör hata yapar, yeter ki bunlar sonucu negatif yönde çok fazla değiştirmesin ;)

Her maçta "yine mi orhan be hocam!" diyorum ama, "bir bildiği var bu hocanın" diyerek geriye çekiliyorum, seviyorum ben bu hocayı :) Şampiyon yap bizi Hüseyin Kalpar  :)

Ahmeti

hüseyin hocam coştur şu takımı artık, bitsin bu hasret kopalım bu sezon.

ŞİM-ŞEK-LER

babasamsunlu

Bu sene bizi yakarsa bu hoca yakar..

O nasıl bir kadro düzeni bilader..

Resmen 4-2-4 çıktık maça..

Ahmet

Adem   Kenan      Kemal   Alparslan

Hakan      Murat

A.aziz                           Agbetu

Zenke     Cenk   

Bu diziliş ve oyuncu tipleri resmen 4-2-4

Böylesi bir sahada zemin ağırlaşmış yağış varken ortasahanı kalabalık tutup rakibe top göstermemen gerekliyken sen tutup 4-2-4 gibi bir intihar taktiği ile maça çıkıyorsun..
Turgayın eğer bir sakatlığı yoksa bu sahada ilk 11 de olmamasını bana anlatabilecek bi taktiksel anlayış yok !!

Hocanın biraz daha mantıklı hareket etmesini bekliyorum..Yoksa sonumuz hüsran olabilir..

55_OrHaN_55

mersin maçı, bıçaklama olayını bir kenara bırakırsak beni oynadığımız futbol açısından endişelendirdi. umarım daha organize olamamamızın sebebi yoğun yağış ve ağırlaşan sahadır.

KareAs55

Zemin nedeniyle çıkarken çok top kayıbı yapdık bunlar kalemizde pozisyon oldu bu zeminde yerden pas yapmaya çalışıyoruz

FaTiH_HaN

boyle zeminde futboldan soz etmek mumkun degil hem zemin bozuk hem sel sagnak yagmur yagiyor acilen bi cozum getirilmesi lazim bu durum tamamen deplasmana gelen takimlarin ekmegine yag suruyor.

babasamsunlu

Orta alan tamaen rakibe teslim edilip 4-2-4 çıkılmıştır bu maça arkadaşlar..

Ne agbetudan ne de abdülazizda 4-4-2 nin kanat oyuncusu olmaz..İkiside açık oyuncusu..Böyle olunca çok kötü bi ortasahaya sahip olmuş olduk..İki kişiyle ortasaha mı kontrol edilir böyle bir ağır sahada..

hepimiz olaya kızıyoruz ama bence bu  maçın sonucu Kalparın intihar kadrosu seçimi yüzünden berbat olabilirdi..

Her şerrin altında bir hayır vardır diyorum ben..Kalparda aklını başına almalıdır artık..Öyle saçma bir oyun tarzı mı var anasını satayım..Real Madrid bile böyle hücumcu kadroyla çıkmaz be kardeşim :)

FaTiH_HaN

kalpar erken gol bulabilmek icin tum hucumculari sahaya surmus ama @babasamsunlununda dedigi gibi orta sahada sadece murat ve hakan kaliyor top kapmak ve oyun kurmak icin hemde boylesine bir zeminde. en azindan abdulazizin yerine ortasahanin gobegine turgayi oynatmasi gerekirdi.

Ollivanders

Biz bu kadro ile super lige cıkamazsak bunun tek sorumlusu Huseyin Kalpardır.

emre

yönetimi sevmiyoruz ama adam ne isterse yaptılar. sen hala kenan'da ısrar ediyorsun.yazılacak çok sey var 40 dk için ama olaylar maçın önüne geçti.ne heves kaldı ne birşey.bu arada Alparslan'da da iş yok!!vay defansın solunun haline...

Ollivanders

Huseyin kalparın ileri surebilecegi tek bahane saha zemini ! İstedigi adamlar asagı yukarı alındı. Eksiginiz var mı sorusuna fazlam var denildi. Basarısızlık oldugu vakit hüseyin kalpar yönetimin kovmasını beklemeden kendisi istifa etmeli.

mehmet yılmaz

Aynı sistemi işleteceksin madem, neden Turgay'ı kesip de Abdülaziz'i oynatıyorsun? Anlaak mümkün değil. Kalpar konusunda halen net bir fikrim oluşmadı, bazen çok iyi bazen çok kötü!

Kaya

Çok büyük yanlışlar içerisindesin Hüseyin hoca çoook...Zemin ağır diye ersin i kesip kemali oynatmak ne kadar doğruysa kenan'ın yerine ersini düşünmemen!! daha doğrusu ikili ilişkilerinden dolayı yer açman son derece yanlış bir davranış.İkincisi şiddettli yağış altında ağır zeminde öyle bir orta saha ile çıkıyorsun ki evlere şenlik.Murat ve Hakan ikilisi bırakın normal hava şartlarını bu sahada maçı nasıl çıkarsın! Son derece amatörce bir hata.Üçüncüsü dünyanın hangi takımı olursa olsun bu hava şartlarında uzun top yapar sen top sürsün hızından yararlanayim diye düşünerek (ya da tekrar ikili ilişkiler nedeniyle bahattin hocanın çok sevdiği öğrencisini) abdülaziz ile başlıyorsun hayreeet..

Hocaaa kadrom iyi dedin eksiğim yok hatta fazlam var dedin bu sözlerini unutma sezonun 3.haftasını geride bıraktık.Şapkayı şimdiden önüne koy ve düşün bence.Defans ve orta alan arasındaki bloklar arası uyumu sağlamalısın,4lü defans oynuyoruz daha hangi 2 stoper oynayacak karar veremedin.İleri uçta oynayan yabancı oyuncularımızı hem forvet hem kanat oyuncusu gibi oynatıyorsun halbuki agbetu ve zenke geri dönüşü olmayan iki oyuncu.Bu ve bunun gibi sebepler sayılabilir.Felaket tellallığı değil erkenden bir uyarıdır benden sana  ::)

Lusage

Yavaş yavaş hocanın suyu ısınmaya başlıyor. Mersin maçında ki yanlış tercihler Kartal deplasmanına götürülmeyen Jonathan ve Anıl. Mevcut takımın sahaya dizilişindeki yanlışlar.

10. haftaya kadar dayanırsan iyi Hüseyin Hoca...