Bank Asya 1. lig 3. hafta SAMSUNSPOR'UMUZ- Mersin İdman Yurdu: 1-1

Başlatan celebi, 29 August 2010, 23:40:24

« önceki - sonraki »

ŞİM-ŞEK-LER

Maç öncesi SAMSUNSPOR-MERSİN İ.Y Maç sonrası SAMSUNSPOR 3-0 MERSİN İ.Y  ;D

AntZ

@ŞİM-ŞEK-LER

BEYAZ KIRMIZILAR ile ya aynı kişisin ya da yakınısın. Ruh ikizi olduğunuz kesin de tam olarak neyi olduğunu bilmiyorum. Arkadaş insan yazdığı yere hiç mi bakmaz? Bu kadarı da tesadüf olamaz, kasten yaptığını(zı) düşünmeye başlayacağım artık.

babasamsunlu

BİZ BUNLARI 5-0 YENERSEK LİDERİZ..
BİZ BUNLARI 5-0  YENERİZ..
5-O MAÇ KAZANMAYALI DA EPEY OLDU..
BİZ BUNLARI 5-O İLE GÖNDERİRİZ :):):)

BEŞ SIFIR OLSUN BİZİM OLSUN...
MERSİNE SAMSUNUM KOYSUN.. :):)

Eray55

bgnkü sonçlardan sonra maç daha önem kazandı kazanırsak büyük hava yakalrz. allahın izniyle kazanacağz.

Ladikli

Mutlaka kazanmamız gereken bir karşılaşma,diğer maçlardaki şanssızlıkları tekrar yaşamazsak kazanırız,pazartesi akşamı ikinci  bir bayramı yaşarız umarım...

furkan5534

Gel artık pazartesiiiiiiiiiiii gelllllllllllllllllllllllllll

emre

ben de rüyamda 3-1 kazandığımızı son golü cenk'in attığını gördüm.maçın sürekli tekrarını izledim rüyamda diğer golleri kimin attığını görmek için ama bir türlü göremedim.  :D

ahmetsefa55

valla öyle bı ruya gordum kı ılk 25 dk da 3-0 one gecıyoz takım cok ıyı oynuyo sonra goller devam edıyo ama taraftar artık umursamıyo bu kadarı yeter tarzı  ;D

minci

Mersinin sitesisinden:

tugra033
2010/9/11 13:04
Lütfen stoperde mustafa oynamasın ya ;cenk,zenke,agbetu 3 lüsü delik desik eder valla mehmet budak iyileştiye o yoksa mehmet çolagın oynaması kanaatindeyim !!!
:D :D :D :D :D :D :D

city ultras

mehmet yılmaz

Ligde evimizde oynadığımız son 7 maçı da kazanamadık. En son şubat ayında Hacettepe'yi 4-1 yenmiştik. Ondan sonra Adana, Buca, Altay'a yenildik ve peşinden beraberlikler serisi geldi. Erciyes, Konya, Ordu ve Akhisar... kalpar döneminde evimizde sadece 3 galibiyet alabildik, 6 mağlubiyet, 4 de beraberlik var. ( deplasman karnemiz ise çok iyi...) Artık bu şanssızlığı da kırmamız lazım. kazanacağımıza yürekten inanıyorum...

Tufan

2 sezon önce içerde önümüze geleni yeniyor deplasmanda yokları oynuyorduk. geçen sene ise dışarda iyi içerde kötüydük. süperlig hedefine ulaşmak için içerde kaybetme lüksümüz yok.
galibiyetten başka birşey düşünmek istemiyorum daha 3. hafta ama futbolcular puan durumuna bakınca anlayacaklardır maçın önemini.

cembaba

Alıntı yapılan: TuFaN55 - 12 September 2010, 14:41:44
2 sezon önce içerde önümüze geleni yeniyor deplesmanda yokları oynuyorduk. geçen sene ise dışarda iyi içerde kötüydük. süperlig hedefine ulaşmak için içerde kaybetme lüksümüz yok.
galibiyetten başka birşey düşünmek istemiyorum daha 3. hafta ama futbolcular puan durumuna bakınca anlayacaklardır maçın önemini.

ayrıca bu maçta bence gol silahlarımız dahah uyumlu olacak.. Diğer yıllarda forvetimiz yoktu :S Şaşırıp kalıyorum, onca transfer nasıl yapılıyor :S

berusa55

İçerdeki maçları kazanamazsak play off'a bile ulasamayız dısarda alacağımız her ekstra puan zaten bizi değil play off ilk ikiye taşıyacaktır. Bu yüzden iç saha maçlarımızı kayıpsız geçmemiz çok önemli...

eLLis

Yarın yağmur var bakalım maç etkilicekmi off bu akşam abd ye yarında mersine 2 gece konvoy yapalım ya