Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

berusa55

Kadir ÇELEBİ

Alıntı yapılan: sercan5592 - 11 September 2010, 14:05:52
http://videonuz.ensonhaber.com/izle/akin-birdal-a-saldiri

kafa atmak moda oldu ne hikmetse ben provakasyon olduğunu düşünüyorum.. ne yalan söyliyim hoşumada gitmiyor değil..

kabacevizli55

kurtlar vadisine senaryo hazırlıyolar
kesin kendisi kafa attırmışdır oçları provake yapalımda  nası olursa olsun
bdp boykota sebeb arıyo işte hain  köpekler

Tufan

Denizli Rize maçı 1-1 oldu böyle biterse bu hafta liderliğe yükselme ihtimalimiz bile var.

berusa55

Ordu 4-0 yendi bugün; biraz zor gibi bu hafta olması ama inşallah haftaya yakalarız bu güzelliği...

Tufan

öyleymiş ya ben averaja hiç bakmamıştım Güngören çok kötü galiba.

berusa55

emre

ordu'da hiç yoktan havaya girdi.Allah ın gabakçıları..

seckin55

4-0 yanıltmasın..ordu superlig için tarihi yürüyüş adı ile lige başlamışlar ama bu futbolla çok zor.sahaları da çok kötü.
Güngören bu futbolla duşecek ilk takım gibi

Akyol

berusa55

Adamlar şu anki sonuçlara göre liderlik koltuğundalar şaka gibi gel de illet olma. Biz de maç fazlasıyla da olsa liderliği görsek diyoruz federasyon son güne son saatte maçımızı koyuyor neyse Allah büyük lig sonunda otururuz o liderlikte inşallah...

Ollivanders

Su bilmem neresi poklu ordu bile havaya girdi ya ona uzuluyorum. bu takimlari , taraftarlarini gorunce gercekten midem bulaniyor. kafaya oynamak isteyen denizlinin maratonu dolmamis kalearkalari bos . ordu icinde ayni seyler soyleneblr kucumsemiyorum boburlenmiyorum ama gercekten taraftarlik, isim agirligi acisindan bin basariz her takima.

Akyol

Bizim lider olmamız için 5-0 mı gerekiyor şimdi?

berusa55

Alıntı yapılan: Akyol55 - 11 September 2010, 19:49:48
Bizim lider olmamız için 5-0 mı gerekiyor şimdi?

Onun gibi bir şey Ali'ciğim; kaldı ki Denizli Rize maçı da daha bitmedi ordaki sonuca göre mordu bile 45 dk sonra iner ordan...