Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

berusa55

Alıntı yapılan: özkan17 - 07 September 2010, 15:39:47
Sadece gaziler vergi dairesi smmm,ve daire çalışanlarına 500'e yakın kombine sattığını düşünürsek..

Ona rağmen sanmıyorum sevgili Özkan

özkan

ben tersini düşünüyorum şu işin bi net bilgisini alalım o zaman klüpden.

berusa55

İyi olur vallahi. İnşallah yanılıyorumdur. Süper bir satış olsaydı kulüpten de açıklama gelirdi zaten.

55cem55

slm arkadaslar özellikle grup istanbul askerliğimizin 1. ayı doldu ve bugün yemin ettik elimden geldiği kadarıyla samsunspor maçlarını izlemeye calıstım ama devrecilik denen muhabbetten dolayı surekli kanal degistirdi adi herifler...neyseki skorlar tatmin edici oldu bu konuda zorlu bir 1 ayın ardında beni mutlu etti samsunspor umarım devamınıda getirir...görüşmek üzere;)

AntZ

Allah kolaylık versin Cem kardeş, inşallah kalan kısmı da göz açıp kapayıncaya kadar geçer. Ama için rahat olsun, askerden döndüğünde bu takım süper ligde olacak  ;)

Ahmeti

samsunspor samsunspor samsunspor samsunspor samsunspor gerisi yalan !!!!!  :-*

AHMET ATMACA

teoman kardeş senin bu emeklerinin karşılığı ödenmez

Ahmeti

ahmet kardeşim hassas bir konuya değindin.samsunsporlu olmak şereftir

eLLis

Artık şu elemelerden bi maçı Samsuna versinler fenerbahçe stadına verdiniz ne oldu millet giymiş fb formaları doluşmuş maça tezahürat desen golden sonra herkez bağırıyor.

kabacevizli55

ben sordum  hacı veremezlermiş aziz abileri kızarmış istanbul dşında oynarsa milli takım

BEYAZ KIRMIZILAR

Lig tarihinde bir kez 2.liği bir cok kezde 3. 4. 5. olmuştur.
Turkcell Süper Lig tarihinin en fazla liderlik koltuğunda oturan 5. takımı. (Toplam 23 hafta)
1 Türkiye Kupası finali.
29 sene Süper Lig macerası.
1993-1994 Balkan Kupası Şampiyonu. Finalde Yunanistan'ın PAS Giannin atakımını mağlup ederek kupayı müzesine götürmüştür.
2 kez UEFA Intertoto Kupası'na katıldı. 10 maçta 6 galibiyet, 4 mağlubiyet almış, attığı 14 gole karşılık kalesinde 12 gol görmüştür.
5 TSYD Karadeniz Kupası şampiyonluğu.
1 Akdeniz Kupası şampiyonluğu.
Türkiye Kupasında yarı final oynayan ilk 2. Lig takımıdır. (1966-67)
Samsunspor Erkek Basketbol Takımı 1972-73 sezonunda Türkiye 1. Basketbol Ligi'nde yer alarak bu konuda da ilk Karadeniz takımı olma unvanını elde etmiştir. Ayrıca o zamana kadar sadece üç ilin temsilcisi bulunan (İstanbul, Ankara, İzmir) bu lige yükselebilen ilk "diğer" takımdır.
Süper Lig tarihinde 3 kez gol kralı çıkarmıştır ve bu konuda ilk sırada yer alan Anadolu takımlarından birisidir. (Tanju Çolak 1985-86 (Avrupa'da Bronz Ayakkabı), Tanju Çolak 1986-87, Serkan Aykut 1999-00)
Karadeniz Bölgesi'nden bir takımdan seçilen ilk A Milli futbolcu Samsunsporlu Temel Keskindemir'dir.
Amblem ve Renkler [değiştir]

Burak

beyaz kırmızılar forum kurallarını zahmet edip bir okusaydın ! bu konunun bu başlıkta ne işi var ki?

celebi

türkiye-slovenya maçının özetini seyredebileceğim bir adres varmıdır yardımcı olur musunuz

eLLis

Yukardaki telli telli tezahatı hoşuma gitti biraz araştırim dedim kiminmiş diye bjk nin çıktı işin kötüsü söz verinde onlarınmış hiç duymamıştım bizden başka sahiplenmiştim