Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

AntZ

Alıntı yapılan: kalptenşimşek - 05 September 2010, 03:15:40
hmm durum vahim konuyu uzatmayayım.. ant55 senle uğraşılmaz.. montaj işine de girmişsin neme lazım..

Külliyen yalan, ne montajı efenim, ben peyinti açmasını bile bilmem  :o

kalptenþimþek

iyi iş çıkartıyorsun ama tarihleri gözden kaçırıyorsun ;)

AntZ

Alıntı yapılan: kalptenşimşek - 05 September 2010, 03:30:45
iyi iş çıkartıyorsun ama tarihleri gözden kaçırıyorsun ;)

Teşekkürler, yemeklerim güzeldir ama birgün gıda zehirlenmesinden gideceğim şu son kullanma tarihleri yüzünden  :(

kalptenþimþek

kalptenþimþek

ali ihsan

İstanbul'da yaşayan bir dostumun oğlu Samsun'da üniversitede okuyacakmış.3-4 kişiler ve EŞYALI ÖĞRENCİ EVİ KİRALAMAK istiyorlar.Çevrenizde böyle bir ev varsa bana özelden ulaşırsanız sevinirim...

Burak

bu facebooktaki samsunspor sayfası bizim sitedeki haberleri sürekli olarak verip kaynak göstermiyor sanırım bizim siteden birisimi ilgileniyor bu facebook sayfasıyla ? yok zaten değilse bizim sitedeki haberleri direk facebook a geçiriyor

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: Burak - 06 September 2010, 09:12:02
bu facebooktaki samsunspor sayfası bizim sitedeki haberleri sürekli olarak verip kaynak göstermiyor sanırım bizim siteden birisimi ilgileniyor bu facebook sayfasıyla ? yok zaten değilse bizim sitedeki haberleri direk facebook a geçiriyor

bize ulaştılar, bilgimiz var konuyla ilgili...

maço

bu sene kac tane kombine sattık acaba? ben hicbiryerde rastlamadım bir habere olumlu yada olumsuz

sercan5592

red_white

Alıntı yapılan: maço - 06 September 2010, 22:31:36
bu sene kac tane kombine sattık acaba? ben hicbiryerde rastlamadım bir habere olumlu yada olumsuz

aynen 3000-4000 olmuşmudur acaba

celebi

berusa55

07 September 2010, 00:29:10 #7062 Son düzenlenme: 07 September 2010, 00:37:08 berusa55
Alıntı yapılan: red_white - 06 September 2010, 23:57:07

aynen 3000-4000 olmuşmudur acaba

Hiç sanmıyorum. Eğe buna yaklaşmışsak ya da az buçuk geçmişsek de çok az. Artık kombine almaya yanaşan insanımız azaldı. Takımın gidişatına bakalım gerekirse 50 -100 her neyse verir gelirim maçlara diyen çok vardır eminim.

Ahmeti

arkadaşlar şafak sayar gibi mersin maçının gelmesini bekliyorum. ::)

özkan

Alıntı yapılan: berusa55 - 07 September 2010, 00:29:10
Hiç sanmıyorum. Eğe buna yaklaşmışsak ya da az buçuk geçmişsek de çok az. Artık kombine almaya yanaşan insanımız azaldı. Takımın gidişatına bakalım gerekirse 50 -100 her neyse verir gelirim maçlara diyen çok vardır eminim.

Sadece gaziler vergi dairesi smmm,ve daire çalışanlarına 500'e yakın kombine sattığını düşünürsek..