Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Sercan

Alıntı yapılan: Akyol55 - 03 September 2010, 15:21:45
Maraton tribünün çatısına reklam yapılıyordu yönetimin aklı başına gelmiş inşallah güzeş bir paraya anlaşılmıştır...

Bari ortasına Samsunspor arması koysalar...

beşnumara

Parayı adnan ölmez veriyo ts amblemi de koyabilirler  :) >:(

Serkan

03 September 2010, 17:26:33 #7037 Son düzenlenme: 03 September 2010, 17:33:51 Ant55
o derece  bır .öt yok kimsede;)

Ahmeti

yönetici arkadaşların dikkatine! Siteye cep telefonun internetinden üye oldum ama eve gidip bilgisayardan girdiğimde site şifremi kabul etmiyor. Yardımcı olursanız sevinirim

salihcakir

"
Alıntı sahibi: ender üzerinde 21/08/2010, 17:49
arkadaslar 1 aydir sitemize bilgisayarimdan baglanamiyorum ama cepten baglaniyorum.bilgisayara format atip yeni windows kurdum genede olmadi.rusyadayim ordan baglanmaya calisiyorum.yardimci olabilecek birisi varsa ve enderinan@hotmail.com a yazarsa cok sevinirim.

Erişim sağladığınız servis sağlayıcının (aknet.ru) sizinle aynı ip bloğunda yer alan bir terminalinden gelen ddos saldırıları nedeniyle ip bloğu (255 uç terminal) firewall tarafından otomatik olarak engellenmiş. Engelleme kaldırıldı, kontrol ederek sonucu bildirmenizi rica ediyoruz.

"
Ahmet evvelden seninkine benzer bir problem olmuş ve yukarıdaki gibi bir çözüm önerilmiş. sizinkine de benzer bir çözüm yolu bulunabilir. IP işlerine hakim bir arkadaşl yardımcı olacaktır.

AntZ

Bu farklı bir sorun sanırım, siteye girebiliyor ama evde şifresini kabul etmiyor..!
İlginç bir sorun ama muhtemelen teknik bir sorun değildir.

kabacevizli55

eskişehirspor da yeni formalar  Nike ürünlerdeki logolar 3 boyutlu gözükecek, özel bir şekilde
tasarlanmış.
vay be millet 3 boyutlu formya geçmiş biz  :o :o :(

AntZ

Alıntı yapılan: kabacevizli55 - 04 September 2010, 22:16:15
eskişehirspor da yeni formalar  Nike ürünlerdeki logolar 3 boyutlu gözükecek, özel bir şekilde
tasarlanmış.
vay be millet 3 boyutlu formya geçmiş biz  :o :o :(

Forma 3 boyutlu değil, logo 3 boyutlu, ya da bütün formalar 3 boyutlu zaten  :)
Hem yeni mi geçiyorlar? Biz geçen sene kabartma Ti-Energy logolu formalar giyiyorduk  8)

celebi

evet ya bu tip şeyeler çok ta önemli değil :P

kabacevizli55

armayı kastetdim

ama bunları forma başka armayı elleyince ışık yanıp tezahurata başlıyomuş :P :P :P :P

kalptenþimþek

taraftara üç boyutlu gözlük mü dağıtcaklarmış  8)

AntZ

Alıntı yapılan: kalptenşimşek - 05 September 2010, 02:51:47
taraftara üç boyutlu gözlük mü dağıtcaklarmış  8)

Eskişehir'de 3 boyunlu canavar görülmüş ondan bahsediyorduk  :)

kalptenþimþek

AntZ

Alıntı yapılan: kalptenşimşek - 05 September 2010, 03:03:38
üç boyunlu jokerdir o.. ;)

O Batman'da petrol ararken görülmüş, bu başka, Eskişehir'de  :)

kalptenþimþek

hmm durum vahim konuyu uzatmayayım.. ant55 senle uğraşılmaz.. montaj işine de girmişsin neme lazım..