Bank Asya 1. lig 2. Hafta | Altay- SAMSUNSPORUMUZ: 0-1

Başlatan celebi, 21 August 2010, 23:14:16

« önceki - sonraki »

celebi

FaTiH_HaN

Alıntı yapılan: celebi - 29 August 2010, 00:21:21
yine bir heyecan bastı

galibiyete kitlendik insallah bi kaza olmaz denizli 2 de 2 yapti yarin galibiyet sart.

celebi

doğru diyorsun ilk sıralardan kopmamamk adına bir galibiyet şart 2. hafta bile olsa. bugün galip gelirsek zaten ilk 2 umudum tamamen artaxcak.

55JNR55

sanırım bu Parfait Mandanda geçtiğimiz sezon bizde de denenmişti ama sorun çıkmıştı ve anlaşılamamıştı... iyi kaleci diye hatırlıyorum...

Tufan

o zamanki malum tahta yüzünden alamamıştık biraz boyu kısa diye hatırlıyorum.
yarım sıfır bile olsa kazanalım birde hoca Orhan inadından vazgeçsin başka birşey istemiyorum.

celebi

bakın yenersek artık bu sitede maç topiçlerini ben açacağım biliyorsunz bu konudaki totemin iyidir. ;)

55JNR55

Alıntı yapılan: TuFaN55 - 29 August 2010, 00:40:10
yarım sıfır bile olsa kazanalım birde hoca Orhan inadından vazgeçsin başka birşey istemiyorum.

artık alparslan'ın oynaması gerekiyor sol bekte...

FaTiH_HaN

Ben begenilmeyip gonderildi diye hatirliyorum.

AntZ

Alıntı yapılan: IL GRANDE ALTAY - 28 August 2010, 19:45:53
herkese kazasız belasız yolculuklar.
Altay taraftarları arasında Samsunspor ve Kocaelinin yeri hep ayrıdır.

çıkacağız bu bataklıktan birgün.bizansın hegomanyasını yıkmak için...

Güzel dileklerin için teşekkürler sevgili IL GRANDE ALTAY, bizde de Altay taraftarının yeri ayrı olmakla birlikte senin de yerin ayrı  ;)

IL GRANDE ALTAY sitemize kaydolan 20. üye... Uzun zaman olmuş eski dost, tekrar hoşgeldin...

millwall

çok teşekkür ederim.dediğin gibi üyeliğim yeni değil.ama aktivasyon maili ile ilgili bir sıkıntı olmuştu sanırım ne zamandır yazmıyordum.zaten samsunda yaşıyorum bugün birçok abiyle/arkadaşla halı saha maçı vesilesiyle tanışma mutluluğunu da yaşadım.yarın da maçı birlikte izliyeceğiz nasipse.

celebi

Kadir ÇELEBİ

Alıntı yapılan: celebi - 29 August 2010, 01:39:58
wilwall sen misin yoksam
ben soracaktım :) evet senmisin üstad Td yazıyomusun ?

millwall

celebi

Kadir ÇELEBİ

geçtiğimiz seneden dikkatimi çekmişti samsunda oturan bir altaylı olarak takdir etmiştim üstad seni hoş geldin sitemize..