Bank Asya 1. lig 2. Hafta | Altay- SAMSUNSPORUMUZ: 0-1

Başlatan celebi, 21 August 2010, 23:14:16

« önceki - sonraki »

Serkan

Alıntı yapılan: kaan - 28 August 2010, 15:29:43
Ksk taraftarınıda  unutmayalım iki sezon önce taraftarımıza deplasmanda iftar yemeği vermişlerdi.

Ksk taraftarıyla zaten dialog halindeyiz,onların yaptığı güzellikler unutulmaz,Ama Altay maçı öncesi Böle bir jest geldiği için mutlu olduk.

Burak

Alıntı yapılan: kaan - 28 August 2010, 15:43:32
Yok serkan burağın yaptığa yoruma yönelik bi hatırlatma yaptım :)

bende zaten hem ksk hem altay ı kastetmiştim izmirliler derken :)

eLLis

celebi

FaTiH_HaN

28 August 2010, 17:10:28 #244 Son düzenlenme: 28 August 2010, 17:12:17 fatih_han55
AlıntıKazasız belasız
Samsunspor taraftarları İzmir'e geliyor

Haftasonu oynayacağımız Samsunspor karşılaşması için, rakip tribün taraftarları İzmir'e deplasman organizasyonu yapıyor.

Edinilen bilgilere göre, Samsun'da yer alan Şirinler Grubunun 1 otobüslük organizasyon yapmış olup, ayrıca Bursa'da yer alan Bengülüler isimli taraftar grubuda 20-25 kişilik bir ekiple Alsancak'taki yerini alacaktır.

Türk Futbol tarihinin markalarından biri olan, fakat şu anda  takımımız gibi, hiç hak etmediği yerde bulunan Samsunspor'un, cefakar taraftalarına iyi yolculuklar diliyoruz.
Tribünde dostluk, sahada biz kazanalım...

http://www.buyukaltay.org/home.php?page=haberler&haberId=255

Sol Açık

Alıntı yapılan: Serkan - 28 August 2010, 15:15:07
http://www.buyukaltay.org/home.php?page=haberler&haberId=255

Helal olsun Altay' taraftarına..

Aynen.

Ayrıca tribündergi'de yazdıklarına göre, yarın TRT Bank Asya 1.Lig Günlüğü ekibi İzmir'de olacakmış ve çekimler gerçekleştireceklermiş. Altay taraftarları zaman zaman yaptıkları gibi Gündoğdu Meydanı'nda buluşup, Kıbrıs Şehitleri üzerinden stada yürümeyi düşünüyorlar. Hatta forumda, gelecek Samsunspor taraftarlarını da çağırıyorlar, birlikte yürürüz diyorlar...

Çekimlerin amacı Altay olsa da bence hoş olabilir. Zaten bu haberde yazdıkları dışında da, genel olarak forumlarda yazdıkları ile Samsunspor'u ve taraftarlarını diğerlerinden ayırdıklarını söylüyorlar...

Samsun'dan gelecek arkadaşlara duyrulur...

çýlgýnlar1984

28 August 2010, 19:24:11 #246 Son düzenlenme: 28 August 2010, 19:45:35 çýlgýnlar1984
Mekansızlar 1 Otobüs Deplasmana Gdiyor Söğütlübahcedende Özel Arabayla Gidecek Olan Lar Var Allahım Kaza Bela Gstermeden Gitmek Nasp Etsin Tüm Tarfatralarımıza,,,

millwall

herkese kazasız belasız yolculuklar.
Altay taraftarları arasında Samsunspor ve Kocaelinin yeri hep ayrıdır.

çıkacağız bu bataklıktan birgün.bizansın hegomanyasını yıkmak için...

ancere55

altaylı kardeşlerimize teşekkürler ediyorum umarım dostluk kazanır ...

cembaba

Alıntı yapılan: IL GRANDE ALTAY - 28 August 2010, 19:45:53
herkese kazasız belasız yolculuklar.
Altay taraftarları arasında Samsunspor ve Kocaelinin yeri hep ayrıdır.

çıkacağız bu bataklıktan birgün.bizansın hegomanyasını yıkmak için...

Her iki takımada başarılar. uzun yıllar boyunca süper lig görmüş iki takımdan iyi olan kazanır inşallah.. İyi dileklerin için teşekkürler

celebi

sağolasın altaylı arkadaş. inşaallah hepimiin temennisi o

millwall

tavşanlının,güngörenin,akhisarın liginde işimiz yok hani.
hakkımızda hayırlısı iki takım adına da...

lonely5534

Bu idda yı anlamıyorum samsunsporumuza 3.40 oran veriyorlar ve yorumlarda da samsunsporumuza şans tanımıyorlar galiba bunların transferlerimizden haberleri yok sinirleniyorum sanki kaale almıyorlar bizi.

Kadir ÇELEBİ

Alıntı yapılan: Mert 55 - 28 August 2010, 15:27:06
Ajanssporda ''Kalpar:Bu takıma herkesin inanması lazım'' başlığı süper toto süperlig sayfasında yayınlanmış.Adamlar anladılar heralde efsanenin geri geleceğini  :D

çalışma sırasında radyodan Sivasspor Bursaspor maçını takip ediyorum anlatan şahıs sivas sahaya çıkarken kırmızı beyaz samsunspor demezmi toplarlamaya çalışıyor ===> Samsun ileri gelenlerine seslenelim öyleyse Samsunspora sahip çıksınlar özlenem bir takım oldu süperligte geçmişte liderlik mücadelesi vermiş uzun süre süperligte kalmış bir takıma yakışmıyor gibilerinden  ;D
sanki ağzından bal damlıyor unutulmadık küllerimizden yeniden doğacağız az kaldı geliyoruz inşallah..

çýlgýnlar1984

Haydıyın Cocuklar Güldürün Yüzümüzü...!