Bank Asya 1. lig 2. Hafta | Altay- SAMSUNSPORUMUZ: 0-1

Başlatan celebi, 21 August 2010, 23:14:16

« önceki - sonraki »

Akyol

Alıntı yapılan: Serkan - 25 August 2010, 14:57:30
Yok ali geçen hafta Ksk maçını'da Kürtçe yayınla verdiler.Sanırım bizim maçıda Kürtçe yayınlarlar..
şaka yapıyosun  :-X

berusa55

Ali bu kanalda Türkçe kelime yok kardeşim sen ne sandın. Sesini kısıp izleyeceğiz artık! :(

Akyol

Ksk maçını ben Türkçe izledim hatta ömer üründül yorumladı! Ben mi yanlış hatırladım .:.:.

Dartagnan

aynen bende türkce izledim belki trt6 da vermistir aynı macı .

Serkan

Trt 1 Normal yayın akışından Türkçe verdi ama, Trt Şeş Kürtçe yayınladı maçı kardeşlerim

Akyol

Arkadaşlar Trt ile görüştüm az önce maalesef maçımızı kürtçe dinleyecekmişiz  :-X  Görevli arkadaşın yorumu şu şekilde; "Futbolun dili evrenseldir, nasıl ki bir maçı ingilizce dilinde izleyebiliyorsak kürtçede izleyebiliriz. Radyo yayını olsa size hak verebilirim lakin tv yayınında o kadar sorun yaratacağını düşünmüyoruz" dediler. Böyle şey hayatımda görmedim ne diyeceğimi şaşırdım  :(

Serkan

sadece55

evet Ali zaten yayın akışında da var neyse en azından takımı görebilceğiz bu da iyidir..

Burak

ya ne farkeder abi maçı izleyeceğiz ya siz ona bakın kar6'nın dediği gibi ermeni olsa ne farkeder arap olsa ne farkeder zaten kukla bir kanal yaptık mı yaptık diyecekler hangi kürt bizim maçı izleyecek zaten sesini kısarız oldu bitti sanki statta spikerle maç izliyoruz

FaTiH_HaN

diyarbakirla urfasporla mac yapsak anlarim da Altay Samsunspor macinda kurtce yayin ne alaka a.q.

Serkan

Ömer Üründüllü,Vuvuzela'lı dunya kupasını ızledıkten sonra bu yayın vız gelır ki:D

Akyol

Pazar akşamı herşeye rağmen SAMSUNSPOR'um sahada bizde ekran başındayız güzel bişey  >l<

kumköylü ahmet

trt 6 maci vercekmi simdi??? 1dk!!!
ama ben kanalimdan trt 6 yi kaldirmisdim  :D tamamen silmisdim
maci verirse canagin ayarlariyla oynamak lazim desenize suna ;D

berusa55

25 August 2010, 15:46:08 #148 Son düzenlenme: 25 August 2010, 16:34:19 berusa55
Farkeder kardeşlerim çok şey farkeder!! TRT 4 - 5 ve TRT Anadolu hatta TRT TÜRK kanalları dururken neden TRT 6! Kasıtlı hareketler bunlar ya neyse...  >:(

kumköylü ahmet

mecburen bir macligina ayarlicaz artik kanali sonra yine sileriz ;D
samsunun macini versinde kim verirse versin bence kara sevda bu yapcak birsey yok