Bank Asya 1.Lig 1. Hafta Samsunsporumuz-Akhisarbelediyespor: 0-0

Başlatan kaan, 24 July 2010, 12:46:02

« önceki - sonraki »

Serkan

Neyse artık bu başlığa bir nokta koymak gerekli..

Akyol

Alıntı yapılan: Serkan - 24 August 2010, 10:44:04
Neyse artık bu başlığa bir nokta koymak gerekli..
Ne demek Serkan reyiz sen koy işte son noktayı şiii cCc Serkan Reyiz cCc saygıı :D

Serkan

Akyol

Serkan

Kaya

Serkan ile Ali sizi bi ele almak şart oldu heralde... 8)

Başlık akhisar maç başlığı,skor,oynanan oyun,zemin,taraftar bunlardan konuşalım. :D

furkan5534

Alıntı yapılan: Burak - 22 August 2010, 22:35:35
abi abartmayın yaaa adamların hepsi maratonda maraton un 2.katı bile yok. tamam kötü taraftarı var demiyorum ama bizi neden yabana atıyorsunuz. geçen sene kareografi için stada erken gitmiştik adana teknik direktörü geldi o arada adamın ilk sözü bu stad çok iyiymiş oldu. koy bizim seyirciyi 7-8 bin kişilik stada bak nasıl inliyor bank asya'da bizden büyük stadı olan var mı şüpheli türkiyedeki en iyi stadlardan birine(eski olmasına rağmen) sahibiz

iyide ne alaka ?? ben karsıyaka tribünunu kotuledim bızımkısı ondan kat kat daha ıyı anlamında sen tersınden anladın heralde ??

Serkan

havzalı55

Bu ksk taraftarı tamam fena değildi o macta ama ben ksk li bir arkadaşımla konustum artık eski ksk taraftarı yok çoluk cocuk bağırıyor demişti. Bu arada maratonda bağıran grupların sesi tv ye daha iyi yansıyor mesela Samsun macında maraton bağırınca ses daha çok geliyor kale arkasından şirinler bağırınca daha az geliyor ksk macında maratondan bağırdıkları için seste çok geldi biraz :)

Burak

Alıntı yapılan: furkan5534 - 24 August 2010, 23:14:48
iyide ne alaka ?? ben karsıyaka tribünunu kotuledim bızımkısı ondan kat kat daha ıyı anlamında sen tersınden anladın heralde ??

öyle oldu sanırım

FaTiH_HaN

Facebooktaki Bankasya 1. sayfasinda haftanin takimi Samsunspor'umuz secildi. yorumu aynen yaziyorum.

'90 dk. boyunca ofansif bir oyun sergileyen Samsunspor golu bulamasada haftanin takimi olmaya hak kazandi.'

holigan5565

Alıntı yapılan: Gurbetci-Samsunsporlular - 22 August 2010, 11:19:00
http://www.dailymotion.com/video/xeiysf

karsılıklı sımsekler vıdeosu

ant 55 sana zahmet şu videoyu başka yerden yayınlasan verdiğin linkten çıkmıyo karşılıklı süper olmuştu bu tezahurat

mehmet yılmaz

Maraton Tribünü Gayet Güzel Görünüyor! Hele ki Süper Lig maç özetlerinde Manisa, Antalya, G.Antep, Olimpiyat gibi yerleri gördükçe...

celebi

birde tribünlerin kırmızı beyaz olması ayrı b,ir güzellik katmış

Dartagnan

ulan akhısar antrenoru gorduk senın sahanın zemınını de .Şaklaban seni....