Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Sercan

O diyarbakır stadının hali bizdende beter.Gabar dağı gibi  :D :D

cgr

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 24 August 2010, 00:47:01
O diyarbakır stadının hali bizdende beter.Gabar dağı gibi  :D :D

Hiç sorma ben orda yeşillik göremedim :) bizimki beter bu daha da bi beter :)

sersa

Trabzon Valisi Recep Kızılcık, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Trabzonspor'un, Türkiye'nin en önemli kulüpleri arasında bulunduğunu ifade ederek, ''Bordo-mavili kulübün elde ettiği başarılar hepimizi çok mutlu ediyor. Bu yıl sezona çok iyi başlangıç yapan Trabzonspor'un bu başarısının devam edeceğine inanıyorum'' dedi.

Kızılcık, Trabzonspor'a valilik olarak da destek verdiklerini ve bundan sonra da vermeye devam edeceklerini kaydederek, ''Valilik olarak bordo-mavili kulüpten bin 344 kombine bileti aldık. Bunun karşılığında ise kulübe 622 bin lira ödendi'' diye konuştu.

Adamların valiliği para verip kombine alı kulübe destek oluyor bizim valilikteki bütün kademelerede bedava kombine dağıtıyo bizim yönetim >:(

berusa55

Sampdoria - Werder Bremen
http://www.fromsport.com/v-0/4/14/v-41558.html

Müthiş maç oluyor. İlk maçı 3-1 Bremen almıştı ve şu anda 3-0 gerideyken maçın normal süresinin uzatma dakikalarında bulduğu golle maçı yarım saat uzatmaya götürecek skoru buldular.  >l<

mehmet yılmaz

samsunspor facebook grubunda yazdığına göre bu gece 00:30'da Samsunspor taraftarları gösterilecekmiş. aydetme imkanı olan var mı acaba? Belik M.Teman Taş Parkındaki çekimler de gösterilir.

celebi

az kaldı iyi ki beklemişim valla

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: berusa55 - 24 August 2010, 23:28:30
Sampdoria - Werder Bremen
http://www.fromsport.com/v-0/4/14/v-41558.html

Müthiş maç oluyor. İlk maçı 3-1 Bremen almıştı ve şu anda 3-0 gerideyken maçın normal süresinin uzatma dakikalarında bulduğu golle maçı yarım saat uzatmaya götürecek skoru buldular.  >l<

bremen yine attı, 3-2 oldu. iş bitti adeta...

celebi

haret hoffenheimden 4 tane yedi samdoria ya kafa tutyorlar desene

mehmet yılmaz

Anladığım kadarıyla göstermeyecek bu programda, içerikte söz etmedi çünkü Samsunspor taraftarından...

celebi

AntZ

25 August 2010, 00:33:22 #6835 Son düzenlenme: 25 August 2010, 01:10:54 Ant55
Alıntı yapılan: samsuni - 24 August 2010, 23:56:48
samsunspor facebook grubunda yazdığına göre bu gece 00:30'da Samsunspor taraftarları gösterilecekmiş. aydetme imkanı olan var mı acaba? Belik M.Teman Taş Parkındaki çekimler de gösterilir.

Ben belki bu sefer hatasız kaydeder diye kayda başladım ama içeriği sayınca kaydı durdurdum.

Bunlar bilerek mi çakıştırıyorlar, TRT1 de Bank Asya 1. Lig Günlüğü, TRT3 te Hedef Süper Lig var...

YaSeF55

[Masaüstü Çalışmalarım Nasıl Olmuş..

özkan

Dün maliyedeydim.Mali işler müdürü Ali bey'in yanında.Tanıdığı için naptın maça gittin mi dedi evet dedim bende , ordan bir adana karpuzu atladı sen hangi grupdansın dedi? bende hıc bı grupla alakam yok deıdm .Dediği laf aynen şu:E o zaman niye gidiyon ki maça ?

Samsun insanı kadar ...... !!! Töbe ya..

tankut

trt3 deki hedef süper lig programında adamlar bize ayrılan süre boyunca akhisar bldyi konuştular. Koskoca samsunspor için bir cümle ettiler. Bu ligi tanımayan ve bu programı izleyen biri akhisarın ligde ligde açık ara şampiyon adayı olduğunu falan sanır...programda  ordunun giresunun bolunun adananın ksknın altayın denizlinin şampiyonluğa oynadıklarını defalarca vurguladılar. Ama bu ligin nerdeyse r.madridi olan Samsunsporumuzdan bir cümle oda zenke ile ilgili. Yuhh artık kasıtlı mı yapıyolar ne.....

seckin55

bi kaç hafta başarılı olursak mecburen bizden bahsedecek armutlar....