9- Savaş Esen (Takımdan Ayrıldı)

Başlatan 80lerden, 28 December 2009, 17:41:26

« önceki - sonraki »

YaşarDoğu

Takımda forvet yok , sakat oynadıgını biliyoruz.Ama biri bu adama cezasahasında çalım değilde şut atılması gerektiğini öğretmeli

kerem55

Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 26 April 2010, 12:33:19
Takımda forvet yok , sakat oynadıgını biliyoruz.Ama biri bu adama cezasahasında çalım değilde şut atılması gerektiğini öğretmeli

sokma akıl 7 adım gidermiş kardeşim....  :(

atakumlu83

savas ıyı bır golcu ama samsuna geldıgınde ılk sene bısey yapamadı ama seney cosar ınsallah

sadece55

Seneye iyi bir yedek olur diye düşünüyorum

Gorkem

bu savaş rize maçında felç ettiydi bni

atakumlu83

bu sene kesın her macta ılkonbırde oynıyacak

Ertuğrul Sağlam

Şampiyonluğa oynayacak bir takımda sadece alternatif olabilir...

mehmet yılmaz

Cenk İşler'in transferinden sonra iyi bir yedek olacaktır Savaş. Cenk'in gelişinin Savaş için de iyi olacağı kanısındayım. Çünkü yıpranmış rakiplere oyuna dahil olacağı son 20-25 dakikada büyük hasar verebiliri. Uzun yarışta Savaş'a da güveniyorum ben.

germencisse

Katılıyorum Mehmet abicim Allah korusun bir forvetimiz sakatlansa en azından Caner Çolak girmeyecek..

celebi

savaşa bu sene güveniyorum ben

minci

Savaşa bende güveniyorum. Elinden geleni yapmaya çalışıyor. Arada gol de atıyor. En azından bedava topçu. Para verdiklerimizi de gördük. Dönüp birde tribünlere küfrettiler hiç utanmadan.

Sol Açık

Ben de Savaş'ın tam bir "santrafor", "bitirici" olduğu düşüncesinde değilim. Biraz da yokluktan santrafor oynadığını düşünüyorum. Yüzü kaleye dönükken etkili olabileceğini düşünüyorum. Biraz da şanslı olursa, şutları tehlikeli...

atakumlu83

savasın hemen gonderılmesı yada yedeke alınması lazım

Sadece Samsunspor

Savaş bana malesef geldiğinden beri Caner'i andırıyor. Caner 2  >:(

Atakumlu

Alıntı

MESSİ SAVAŞ

Samsunspor'un golcü futbolcusu Savaş'a arkadaşları Messi lakabını taktı

Ünlü oyuncuya benzerliği nedeniyle bu lakap takılan oyuncu için arkadaşları, "Yüz hatları aynı Messi. Birde gollerine peşi peşine sıralarsa tıpkısı olacak. Ona bu lakap yakıştı" derken, yetenekli oyuncu, "Doğrusu bu lakap benimde hoşuma gidiyor" dedi.

[url="http://www.halkgazetesi.com.tr/news_detail.php?id=22082"]http://www.halkgazetesi.com.tr/news_detail.php?id=22082[/url]