TRT Maç Programı ve Bank Asya Günlüğü Programı

Başlatan kabacevizli55, 07 August 2010, 15:50:54

« önceki - sonraki »

AntZ

Alıntı yapılan: celebi - 17 August 2010, 22:36:03
ant55 sen bu işi çözer be kardeşim

Operasyona başladım, Camtasia Studio yu indiriyorum abi, geçenlerde zaman az olduğu için küçük boyutlu diye başka programı indirip hüsrana uğradık  :( Bu sefer işi şansa bırakmayayım dedim, bildiğim programı indiriyorum  :-[

celebi

AntZ

celebi

mehmet yılmaz

Belgeselden sonra Hollywood'dan da teklifler alacağımızı düşünüyoruz. Ali İhsan'la ben iyi bir ikili oluruz. Süleyman'ı da kötü adam rollarinde oynatırız. Maraton için yeni Hulusi Kentmen projem var, iyi kalpli tonton fabrikatör :) :)

sercan5592

celebi

sizin konuşmalarınızı sabırsızlıkla bekliyorum. bu arada murat kardeşim sen. 1 numaralısın yaw

celebi

AntZ

Alıntı yapılan: samsuni - 17 August 2010, 22:44:07
Maraton için yeni Hulusi Kentmen projem var, iyi kalpli tonton fabrikatör :) :)

Abi güldürme beni, Maraton başkandan olsa olsa Ali Şen ya da Erol Taş olur  :)

Alıntı yapılan: celebi - 17 August 2010, 22:45:15
sizin konuşmalarınızı sabırsızlıkla bekliyorum. bu arada murat kardeşim sen. 1 numaralısın yaw

İşin gırgırındayız abicim, dünyanın 7 harikası bir olsa bir ss.biz ahalisi etmez  ;)

celebi

Atakumlu

Alıntı yapılan: samsuni - 17 August 2010, 22:44:07
Belgeselden sonra Hollywood'dan da teklifler alacağımızı düşünüyoruz. Ali İhsan'la ben iyi bir ikili oluruz. Süleyman'ı da kötü adam rollarinde oynatırız. Maraton için yeni Hulusi Kentmen projem var, iyi kalpli tonton fabrikatör :) :)

kurtlar vadisinin SAMSUN cekimlerinden teklif gelmesin abi...artık bize de ayarlarsınız kucuk caplı rolerden :P

Burak

bende camstudio yu indirdim işe yaradı deneme çekimlerim neyse çift taraflı olsun sağlam olsun ;D

mehmet yılmaz

Site anasayfasından da video olarak verebiliriz sanırım, değil mi uşaklar?  ;)

Burak