Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

eLLis

Bugün çok acıktım susadım Allah kimseye böyle açlık vermesin ramazan sonrası yine normal yaşantımıza dönücez ama aç zar zor yemek bulup yiyen insanlar olacak :(

mehmet yılmaz

düşünmek lazım; olabilir...

Alıntı yapılan: 35ama55 - 16 August 2010, 18:14:29
Gece 00:30 diyor saatine, kaçırmayız sanırım. Halı sahayı cuma gecesine alırsanız kaçırmazsınız.

Atakumlu

cumartesi 00.30 yazan zaten cuma gecesi olmuyor mu ??

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: AtAKuMLu55 - 16 August 2010, 18:19:20
cumartesi 00.30 yazan zaten cuma gecesi olmuyor mu ??

bak bir de bu da var...
eğer bu gece 00:30'da var ise demek ki bizimki de cumayı cmts'ye bağlayan gece olur ki, mantıklısı da bu zaten :)

berusa55

Ben de baktım şimdi. Program Cumayı Cumartesiye bağlayan gece 00:30'da... ;)

http://www.trt.net.tr/televizyon/#yayin_akis_trt

SametYılmaz55

hayırlı akşamlar cümleten ben bi şey soracaktım bafrada en iyi ortaöğretim erkek öğrenci yurdu neresidir bilen var mı?kardeşim yakakent anadolu lisesine kayıt yaptıracak bafrada yurtta kalacak ilk sene en iyi yurt neresidir bafrada?

berusa55

Bu arada sağlık ve reklam konularında Medical Park ile anlaşma sağlamışız. Hayırlı olsun...

Kadir ÇELEBİ

Hayırlı olsun reklam konusunda değilde inşallah sağlık konusunda pek iş düşmez Medical Park'a

sercan5592

Bugün bakan Mustafa Demir Atakumdaydı.Samsunspor a her türlü destek olmaya devam edeceğini söyledi arkamızda olduğunu söyledi Samsunspor un hedefinin şampiyonluk olduğunu lige çıkıncada üst sıralara oynayacak bi Samsunspor olduğunu söyledi,daha sonra Erkut Tutu geldi fazla konuşmadı giderken bakan mikrofonu ona verdi o da bu sene sloganımız "Hazırlanın Çocuklar Evimize Dönüyoruz" dedi ve gitti.

berusa55

Alıntı yapılan: sercan5592 - 17 August 2010, 01:52:51
daha sonra Erkut Tutu geldi fazla konuşmadı giderken bakan mikrofonu ona verdi o da bu sene sloganımız "Hazırlanın Çocuklar Evimize Dönüyoruz" dedi ve gitti.

Desenize sloganımız baya tutmuş  ;)

berusa55

17 August 2010, 13:30:45 #6595 Son düzenlenme: 17 August 2010, 13:32:22 berusa55
Alıntı

Samsunspor Yönetim kurulu sezon açılışı yapmama kararı aldı.

Basın Sözcüsü Haluk Tan, "Sezon açılışı için görüştüğümüz takımlarla tarihler uymadı. Akhisar Belediyespor maçında taraftarlarımızın stadı doldurmasını ve o günü tıpkı sezon alışı havasına sokmalarını bekliyoruz" dedi

Samsunspor Basın Sözcüsü Haluk Tan, dün akşam yapılan yönetim kurulu ktoplantısının ardından açıklamalarda bulundu. Kocaeli-Kartepe kampını tamamladıktan sonra Ankaragücü ile sezon açılışı kapsamında bir program planladıklarını ifade eden Tan, "Turgut Doğan Şahin'in satışı sırasında da bu anlaşmayı yapmıştık. Ancak onların istediği tarih bize, bizim istediğimiz tarih de onlara uymayınca bu gerçekleşmedi. Daha sonra Trabzonspor'la oynamayı düşündük, fakat onların da Süper Kupa maçı olduğu için bunu yapamadık. Durumlar bu şekilde geliştiği için sezon açılışı yapmama kararı aldık. Ligin ilk haftasındaki Akhisar Belediyespor maçında taraftarlarımızın stadı doldurmasını ve o günü tıpkı sezon açılışı havasına sokmalarını bekliyoruz" dedi.

http://www.netkulis.com/haber-11050-Sezon_acilisi_yok

babasamsunlu

Sezon açılışı olmasın tamam da sakın lisans problemimiz var demeyin..Valla yedi ceddinzie söveriz stadda..
 :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Lusage

Trabzonspor ile sezon açılışı yapıp sezona cünüp başlamaktansa akhisardan 5 yemeyi tercih ederim.  >:( >:( >:(

alperen

inşallah cumartesi akşam takım sahaya çıktığında bi süprizle karşılaşmayız...

Ollivanders

trabzonspor la sezon acilisi dusunuyorlar var mı boyle bir sey ya ! >:( >:(