Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

alperen

sorun imamdan değildir,sercanın dediği gibi kablolardan veya teknik bi arızadan dolayıdır..biraz geç kalınca,camiye yakın oturan imamlarda kendi camisinde ezan okudu bence...neyse artık bida böyle bi durum olmaz inşallah,ALLAH oruçlarımızı kabul etsin.

berusa55

Neyse geç okunsun erken olmasın da  :D

Burak

valla ben garantiye aldım toptan sonra 3 dakika bekledim sinopta iftar vakti olunca başladım  ;D   hoca yemeği ezandan önce yedi galiba :)

mehmet yılmaz

Erken okunsaydı sıkıntı olurdu ama geç okunduğu için hiçbirşey olmaz.
Ucuz yırttık ama  :P
Elimizden bir kaza çıkabilirdi diyanet il müdürlüğü ile ilgili, yanlış anlamayın canım, kaza orucu tabii...

KareAs55

Abilerim deplasman tribünü yeri değişdimi kesin olarak ?

celebi

50 derecede orucu bozma cehennem daha sıcak

Atakumlu

genis ailedeki ulvinin olayı gibi erken actırmadılar ya orucu onada sukur...

babasamsunlu

Herkeslere günaydın...Gece rüyamda Erkut Tutuyu gördüm..Herşey tamam merak etmeyin gibisinden kafasını sallayıp duruyordu..Hayırdır inşallah diyor hayıra yormak istiyorum..Son dakka da tahta mahta olmasında  aman diim  :( :(

Mustee13

berusa55

Dünki geç ezanın sebebi belli oldu   :D :D

AlıntıSamsun'da gecikmeli iftar
[ 18.08.2010 ]

Samsun İl Müftülüğü'ne ait merkezi sistemde meydana gelen teknik bir arızadan nedeniyle akşam ezanı 4 dakika gecikmeli okununca, Samsunlular da iftarlarını rötarlı açmış oldu.Samsun'da dün saat 19.41'de okunması gereken akşam ezanı, İl Müftülüğü'ne ait merkezi sistemde meydana gelen teknik bir arıza nedeniyle 19.45'de okundu. Bu nedenle iftar sofralarında ezan sesi bekleyen Samsunlular da, oruçlarını 4 dakika gecikmeli açmış oldu.İl Müftülüğü yetkilileri, oruç tutanlar için akşam ezanının geç okunmasının değil, erken okunmasının sorun yaratacağını ifade ettiler. Yetkililer, merkezi sistemdeki arızanın giderildiğini de sözlerine eklediler.

Kaynak

mehmet yılmaz

Bu akşamki antrenman saat 21'de 19 Mayıs Stadında oalcakmış. Çift kale maç varmış, müsait olup da takımı merak edenler gidebilirler. Ben çok büyük ihtimalle gidemeyeceğim maalesef. :(

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: samsuni - 18 August 2010, 16:08:15
Bu akşamki antrenman saat 21'de 19 Mayıs Stadında oalcakmış. Çift kale maç varmış, müsait olup da takımı merak edenler gidebilirler. Ben çok büyük ihtimalle gidemeyeceğim maalesef. :(

Ben antremana gidecektim zaten stad'ta olması daha iyi oldu çift kale maç falan yaparlar yenileri daha yakından görürüz ama kapıları açarlarmı oda var....

mehmet yılmaz

şirinlerin organizasyonu var zaten, demek ki açılacak...

celebi

ya arkadaş ne şanslısınız biz gurbette bu tip şeyleri hep kaçırıyoruz :( :(

babasamsunlu

Geri dönün usta..Bırakın İst. saltanatlığını..Zorlamı gönderdik izi oralara..Ben bi gittim 2 sene kaldım..Yemişim İStanbulunuzzu dedim arkama bile bakmadan geri geldimm:)

HEP SİZİN YÜZÜNÜZDEN BURALR DOLDU travzonsporlu  :D :D :D :D