Bank Asya 1.Lig 1. Hafta Samsunsporumuz-Akhisarbelediyespor: 0-0

Başlatan kaan, 24 July 2010, 12:46:02

« önceki - sonraki »

berusa55

16 August 2010, 12:55:41 #225 Son düzenlenme: 16 August 2010, 12:57:53 berusa55
Geçen sezon 12 Aralık sonrası askerde olduğum için sezonun ikinci yarısı yoktum malum. Stadın kokusu burnumda tütüyor vallahi...

Kodalak

fatih55ankara

Burak

esedullah

berusa55

Alıntı
Akhisar engeli geçilecek
16 Ağustos 2010 / 13:46

Kırmızı-Beyazlılar, bir günlük istirahatin sonunda Cumartesi akşamı sahasında konuk edeceği Akhisar Belediyespor karşılaşması için hazırlıklarına bu akşam yapacağı tek çalışmayla başlayacak
MORALLER YERİNDE
Samsunspor, Cumartesi akşamı saha ve seyircisi önünde oynayacağı Akhisar Belediyespor karşılaşması için hazırlıklarına bugünden itibaren devam edecek. Yaklaşık 1,5 aydan bu yana yoğun bir çalışma temposu içerisinde yeni sezona hazırlanan Kırmızı-Beyazlı ekipte, futbolculara verilen bir günlük izinin ardından Samsunspor, AKhisar maçı için bugün yeniden topbaşı yapıyor.
ÇALIŞMAMIZDA SORUN YOK
Takım olarak çok iyi bir çalışma ortamı yakaladıklarını dile getiren Kırmızı-Beyazlı ekibin Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, "Oyuncularımın yüksek formu ve çalışmalardaki diri görüntüsü beni çok mutlu etti. İnşallah Cumartesi akşamı oynayacağımız ve bizim açımızdan büyük önem taşıyan karşılaşmada taraftarlarımıza güzel futbolla birlikte güzel bir galibiyet yaşatırız" dedi.

http://www.dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=44889

King Of The North

Özledik, ilk 11'i merak ediyorum, yeni transferleri izleyemedim onları merak ediyorum, tribünü özledim, kısacası özledik be kardeşim... zzzzz

lucarelli

Yeni transferleri çok merak ediyorum. İnşallah güzel oyun ile 3 puanı kaparız..

maviay55

cumartesi aksamını sabırsızlıkla bekliyoruz..merakla beklicem samsunsporumu inşallah qüzel oyun 2-0 diyorum  >l<

çýlgýnlar1984

Akhisarda Guzel takım Arkadslar Hafıfe Almamak Laızm Baksana Bucaya Nerden Nereye  Gitti İnş Bu Sezonda İzmir takımlarını Cıkarmak ıcın Bızım Yolumuzu Adana Macında Kesıldıgı Gıbı Yıne Kesmezler

berusa55

Alıntı yapılan: 35ama55 - 16 August 2010, 21:13:14
Akhisar tarihinde ilk kez akşam maçı yapacakmış. Bu nedenle antreman saatlerini akşama almışlar.

Hey Allah'ım  ;D ;D

55(tuncay)55

Akhisar tarihinde ilk kez akşam maçı yapacakmış. Bu nedenle antreman saatlerini akşama almışlar.

;D ;D ;D >l<

erdem

:D:D maç sonu röportajda; gece maçına alışık değiliz,bu yüzden farklı bi skorla yenildik...diye açıklama yapar bunlar...
         ummadığımız taş başımızı yarmaz inşallah..

Burak

ilk maçları değilmiş tribündergide de böyle bir muhabbt olmuştu ikinci gece maçlarıymış geçen sene bir gece maçı oynamışlar sanırım göztepe emin değilim

samsunew

yeni sezonun ilk maçı öncelikle samsunsporumuza hayırlı olsun temennim ve tahminim samsunspor: 3 akhisar: 1 biter .