Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Sercan

Alıntı yapılan: havzalı55 - 16 August 2010, 00:23:47
Ben haLa sevmiyorum trabzonluları :D

Merak etme kimse sevmiyor.Tek dileğim Türkiye kupasında trabzon deplasmanı olsa da gitsek :))

celebi

ya ben bu filmi kaçırdım malesef

sercan5592

internetten bakarsan abi vardı izliyebilirsin

erkutdem55

Emenike süper gol atmış,nasıl bir piyangodur bu Karabüğe vuran.Yine dağıtmış her pozisyonda var adam.

Burak

Alıntı yapılan: havzalı55 - 16 August 2010, 00:23:47
Ben haLa sevmiyorum trabzonluları :D

trabzonsporluları desek sitemizde ben dahil trabzon kökenli arkadaşlar var her ne kadar kendimi trabzonlu olarak görmesemde(4.nesilim samsunda) yine de hoş değil

kabacevizli55

çok  güzel filmdi bence hayvani duyguları var heriflrin ama bu film ingilizleri alması saçma ne biliym daha böyle holiganizma yakın ülkeleri ele alsaydı keşke ama genede güzel 5 defa izledim

Elijah Wood bu herifte nası bi yetenek varsa bütün üst düzey filmlerde rol alıyo

Burak

Alıntı yapılan: kabacevizli55 - 16 August 2010, 10:32:56
çok  güzel filmdi bence hayvani duyguları var heriflrin ama bu film ingilizleri alması saçma ne biliym daha böyle holiganizma yakın ülkeleri ele alsaydı keşke ama genede güzel 5 defa izledim

Elijah Wood bu herifte nası bi yetenek varsa bütün üst düzey filmlerde rol alıyo

ingilizler -holiganın kralı be abi .adamlar heysel'den 5 sene ceza yediler .keşke o düzeye gelebilsek (futbol kültürü anlamında) herkes bırak şehir takımını kendi semt takımını tutuyor

erkutdem55

Alıntı yapılan: Burak - 16 August 2010, 10:36:09
ingilizler -holiganın kralı be abi .adamlar heysel'den 5 sene ceza yediler .keşke o düzeye gelebilsek (futbol kültürü anlamında) herkes bırak şehir takımını kendi semt takımını tutuyor

Evet yanlış hatırlamıyorsam şu anda Chanmpionshipte oynayan West Bromwich Albion'ın 25.000 kişilik stadının tamamı kombine olarak satılıyor lig başlamadan.
Son hafta ligin en alttaki takımın kümede kalması(iddası olmayan takımlar aşağıdakileri yendiği için),Manchester Unıted'ın koridor yaparak şampiyon olan Chelsea'yi alkışlaması.
Üst düzey futbol kültürünün örnekleri.

Burak

bu arada bu filmin 2.cisi de var ama daha izlemedim

kabacevizli55

evet orda haklısın hepsi kendi bulunduğu bölgedeki takımı tutuyo bu konuda onları tebrik etmek lazım
büyük bi çekişmeden alıntı yaparak anlatmışlar ama hani italya felan napoli tren felan basıyolar
sampdori milanoyu karıştırıyolar  holiganizma daha yakın bunlar inglizlere  göre
ama genede 10 numara film  >l< >l< >l< >l< tebrik  etmek lazım

Burak

Alıntı yapılan: erkutdem55 - 16 August 2010, 10:41:15
Evet yanlış hatırlamıyorsam şu anda Chanmpionshipte oynayan West Bromwich Albion'ın 25.000 kişilik stadının tamamı kombine olarak satılıyor lig başlamadan.
Son hafta ligin en alttaki takımın kümede kalması(iddası olmayan takımlar aşağıdakileri yendiği için),Manchester Unıted'ın koridor yaparak şampiyon olan Chelsea'yi alkışlaması.
Üst düzey futbol kültürünün örnekleri.

aynen orada zaten biletle maça gitmek yok gibi birşey herkes kombine alıyor

kabacevizli55

belki bizim ülkemizde öyle olablirdi ama gelir meselesi adamlar zengin biz öyle değiliz 5 lira bulup maça gidemeyn insanlar var bizde bizde ülke çapında gelirimiz yüksek olsaydı bizde onlra yetişebilirdik

kabacevizli55

bugün 00:30 1:30 arası trt 1 de bank asya günlüğü programı  var izlemek istiyen arkdaşlar iççin duyurulur

erkutdem55

Alıntı yapılan: kabacevizli55 - 16 August 2010, 10:45:53
belki bizim ülkemizde öyle olablirdi ama gelir meselesi adamlar zengin biz öyle değiliz 5 lira bulup maça gidemeyn insanlar var bizde bizde ülke çapında gelirimiz yüksek olsaydı bizde onlra yetişebilirdik

Tabii ki gelir seviyesi kıyaslanamaz ama bu sadece onunla alakalı değil.Yani Samsunda satılan kombine ortada.Samsundaki orta ve üst gelir düzeyi insan sayısı ile karşılaştırdığımızda komik bir oran çıkar.Ayrıca şu 5 lira verip maça gelemem diyen insanların çocuğunun cebinde sigaraları eksik olmaz.
1 paket sigara 5 liradan ayda 150 tl. yapar.Aylık sigara parası ile kombine parası çıktı.

Burak