Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Burak

Alıntı yapılan: sercan5592 - 15 August 2010, 18:41:19
Haftaya sanırım başbakan geliyor bi birlik olup toplu şekilde gidip Samsunumuza yeni stad istesek hazır referandum öncesi yapılma ıhtımali olabilir

tam buldun yapacak adamı

sercan5592

**KaR6**

stad mı isteyeceğiz? Türkiye'nin en iyi 4-5 stadından birine sahibiz, tek yapılması gereken tartan pisti aradan çıkartırıp kale arkalarını yaklaştırmak.. bana göre son isteyeceğimiz şey stad, onun yerine bir sponsor ayarlasa bize daha makbule geçer..

ahmetsefa55

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: **KaR6** - 15 August 2010, 19:02:29
stad mı isteyeceğiz? Türkiye'nin en iyi 4-5 stadından birine sahibiz, tek yapılması gereken tartan pisti aradan çıkartırıp kale arkalarını yaklaştırmak.. bana göre son isteyeceğimiz şey stad, onun yerine bir sponsor ayarlasa bize daha makbule geçer..

Bence de bu yeni stat söylemini bir kenara bırakmak lazım. 19 Mayıs Stadı konumu ve yapısı itibarıyla modernize edilebilecek, şu haliyle bile pek çok stada 10 basabilecek bir stat zaten. Bize stat değil iyi bir takım lazım ve bunun da başbakanla bir ilgisinin olmadığı muhakkak!

O yüzden bu mesajdan sonra siyasilerle ilgili herhangi bir yorum yapmayalım lütfen...

Burak

Alıntı yapılan: **KaR6** - 15 August 2010, 19:02:29

aynen bu işlemle 30000 kişilik olur ama zemin aşağı indirilebilirmi acaba alttan su çıkabilir malum denize çok yakın
Alıntı yapılan: sercan5592 - 15 August 2010, 19:00:30
anlamadım ?

siyaset yapmayayım öyle bir anlık refleks söyledim salla

Sercan

Ya arkadaşlar bugün Yeşilyurt'ta Samsunspor'la ilgili bir stand açıldığını duydum.Var mı bilgisi olan?

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 15 August 2010, 19:08:46
Ya arkadaşlar bugün Yeşilyurt'ta Samsunspor'la ilgili bir stand açıldığını duydum.Var mı bilgisi olan?

sercan, kombine satışı için bir stand açılacaktı. muhtemelen odur.

eLLis

Biz stad yönünden çok şanslıyız bugün süperligde oynayan çoğu takımda böyle stad yok hepsi stad diye kıvranıyo bize başarı lazım acilen başarı olursa herşey olur birde 2020 ye talip olucakmışız bu sefer Samsun sokulmalı o listeye.

Turuncu

sercan5592

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: sercan5592 - 15 August 2010, 19:17:49
fikrimi belirtmek istedim.

elbette kardesim, zaten bu forum fikirlerimizi belirtmek için var. neticede hiç birimizin her yazdığı doğru diye bir kaide yok, fikrini belirtmeye devam et her zaman.

AntZ

Şimdi şöyle bir çelişki var benim kafamda, modernize etmek için tartan pisti ortadan kaldırıp sahayı maratona yaklaştırıyoruz, kapalıyı ve kale arkalarını yeniden yapıyoruz.

Yani maraton hariç her yeri baştan yapıyoruz  :-\ Maratonumuz güzel hoşta, herkes stad hamlesi yaparken, uğruna yeni stad istemekten vazgeçecek kadar da değil bence. (Eğer devlet yapacaksa).

Kapalıyı, kale arkalarını yapar sahayı da maratona yaklaştırırsın, maratonun direklerini ortadan kaldırır düzgün bir çatı yaparsın o zaman belki derim ama yine bir stad maliyetine çıkıyor  :o

Burak

15 August 2010, 19:27:38 #6538 Son düzenlenme: 15 August 2010, 19:30:11 Burak
bugün iyi bir stad 150 milyon dolar civarında tutar beşiktaş bizim dediğimiz gibi tartanları kaldırarak yaptı fener parça parça yaptı gs çok değerli olan stadının yerinden feragat ederek yaptı  zaten devletin kimseye stad yaptığı da yok sanırım şu anda belki rize ondan emin değilim urfa gap projesiyle yapıldı kayseriyi kadir has yaptı yeni stad istemek fanteziden öte birşey değil  stad yerine 5-6 trilyon nakit yardımı olsa çok daha makbule geçer süper lige çıkınca gelirler aşırı artar akıllı bir yönetim bu işi çok iyi kendi kaynaklarıyla yapar

Burak

@ sercan

et tabi kardeşim sen söyledin bende söyledim o an uzatmadımda zaten gerisi siyasete girer diye herkes özgür fikrini söyleyebilir bu forumun farkı bu zaten