Bank Asya 1.Lig 1. Hafta Samsunsporumuz-Akhisarbelediyespor: 0-0

Başlatan kaan, 24 July 2010, 12:46:02

« önceki - sonraki »

lucarelli

Maç başlığına yazmayı özelmişim. Bu yıl inşallah iyi olur bizim için. Sakatsız, hayırlı güzel bir sezon geçiririz inşallah.

Maça gelince inşallah kazanacağız. Özellikle seyirci ile boğarız... Sloganda da dediğimiz gibi HAZIRLANIN ÇOCUKLAR EVİMİZE DÖNÜYORUZ

King Of The North

Yav arkadaşlar bende uydu var, eğer TRT HD kalitesiyle verecekse izleyemeceğim, uydudan şifreriz nasıl ayarlayabilirim bana koordinatları verecek bir babayiğit arıyorum..

kabacevizli55

trt yaptımı böyle olçak diye bence hd felan aramazlar kimsede kalkıp bank  asyayı izliyemem diye gidip hd televizyon almaz trt bütün memlekete izletçek maçları hd felan gerekmez bence

Sercan

Trt 3'ün sağ üst köşesinde Trt Spor diye bir kanal amblemi var,heralde TrtSpor kanalı altında yayınlayacaklar maçları...

sadece55

Stada gelecek taraftar yoğunluğunu bilsek aslında bir kareografi süprizi olabilir...Ancak boş kalma ihtimali olduğundan sıkıntı yaşanabilir...Keşke sağduyulu bir yönetimimiz olsa da ilk maçta şov yapsak...Billboardlarla kareografi duyurusu filan yapılsa vs...

FaTiH_HaN

1-0 olsun bizim olsun Kasimpasayida bu sekilde cok hafife almistik zamaninda temkinli olmakta fayda var. :)

King Of The North

Alıntı yapılan: kabacevizli55 - 09 August 2010, 12:15:23
trt yaptımı böyle olçak diye bence hd felan aramazlar kimsede kalkıp bank  asyayı izliyemem diye gidip hd televizyon almaz trt bütün memlekete izletçek maçları hd felan gerekmez bence

dünya kupası maçlarını da öyle vermişti izleyemedim

kabacevizli55

Alıntı yapılan: Sapına Kadar 55 - 09 August 2010, 14:44:38
dünya kupası maçlarını da öyle vermişti izleyemedim
kardeş benim tvim 55 ekran hd felan yok bence uydunu değiştir yada tvmi çok eski

eLLis

Ben HD vereceğini sanmıyorum kaç kişinin evinde HD uyumlu tv var dünya kupasında HD ve normal kanaldan yayın yapmışlardı.

berusa55

09 August 2010, 16:16:55 #129 Son düzenlenme: 09 August 2010, 16:18:57 berusa55
TRT HD sadece D Smart platformunda var o ayrı zaten. İsteyen HD kalitesinde izler o kutulara ve HD televizyona sahipse. Onun dışında TRT 1 verecektir...

babasamsunlu

berusa55

King1965

ılk hafta bırı 3-0 alacak saten  4 - 0 olsun bız lider olalım hakkatten berrusa

Sempatik Bengülü

berusa55

2-0 yetmez liderlik için ne yapıp edip 4'lemeliyiz. ;) İyi uçuyoruz ama hadi hayırlısı ;D