Bank Asya 1.Lig 1. Hafta Samsunsporumuz-Akhisarbelediyespor: 0-0

Başlatan kaan, 24 July 2010, 12:46:02

« önceki - sonraki »

Lusage

Alıntı yapılan: fatih_han55 - 07 August 2010, 15:42:32
Stadın kalabalık görünmesi her zaman iyidir Adanaspor maçındaki herkes taraftar değildi sonuçta. Ramazanda olmasak tv de vermesi fazla etki etmezdi ama hem canlı yayın hem ramazan olması tribünleri etkileyecek gibi görünüyor.

Kardeşim. En kötü zamanımızda bile TV verirken biz o kocaman stadın 3/2 sini dolduruyorsak. Bu maçı hayli hayli doldururuz.

Ayrıca ne zaman maçlarımızı TV veriyor; stad dolmayacak desek. O stadı dolduruyorduk. Yine dolacaktır. Tabi çoğunluğun taraftar olması dileğiyle.

kabacevizli55

samsunspor 3 1 akhisar ilkten akhisar bize çelme takar diye düşünüyordum ama hazırlık maçları fikrimi değiştirdi

Atakumlu

kac yıl oldu takımda 2 tane siyahi oyuncuyu bir arada gormeyeli...bide agbetu tribunler ne kadar cosarsa bende cosarım demiski oooo bu sene anlasılan biz bolca cosacaz...

skor tahmini SAMSUNSPOR-2-0-akhisar bld.

okan_7

inşallah maçı alıp lige güzel bir giriş yaparız

çarşambalı-55

Alıntı yapılan: Lusage - 07 August 2010, 15:48:17
Kardeşim. En kötü zamanımızda bile TV verirken biz o kocaman stadın 3/2 sini dolduruyorsak. Bu maçı hayli hayli doldururuz.

Ayrıca ne zaman maçlarımızı TV veriyor; stad dolmayacak desek. O stadı dolduruyorduk. Yine dolacaktır. Tabi çoğunluğun taraftar olması dileğiyle.

Ama maçlarımızı d smart veriyordu Şimdi açık kanaldan yayınlacak Hatırlarsanız bir sezon trt süper ligte haftada bir maçı şifresiz yayınlama hakkını almıştı Hangi sezondu hatırlamıyorum hatırlayanlar bilir Samsunun evindeki maçlarda maratonda in cin top oynuyordu hatta kombineliler bile gelmiyordu unutmayın...

King Of The North

İyi ki TRT veriyo, herkes bu sene Samsunsporumuzu izleyecek, Hazırlanın Çocujklar Evimize Dönüyoruz.
mağlubiyete 2 oy veren arkadaşı deşifre etmenizi istiyorum, Erkut Tutu'ya mı kızdılar, Samsunspor düşmanı mı bunlar bilmek isteriz?

celebi

bu seneki slogan hazır sanırım. HAZIRLANIN ÇOCUKLAR EVİMİZE DÖNÜYORUZ   >l< >l< >l<

King Of The North

Alıntı yapılan: celebi - 08 August 2010, 00:18:41
bu seneki slogan hazır sanırım. HAZIRLANIN ÇOCUKLAR EVİMİZE DÖNÜYORUZ   >l< >l< >l<

kesin bu olmalı slogan

germencisse

İlk maç akhisar bizim taraftarı görünce dudağı uçuklicak..biz onları burda boğarız..

ramcQ_55

geri dönecez inşallah bu sene adı süper olan lige sportoto ligine

Eren Can

Lusage

Alıntı yapılan: germencisse - 08 August 2010, 10:45:55
İlk maç akhisar bizim taraftarı görünce dudağı uçuklicak..biz onları burda boğarız..

Aynen katılıyorum. Akhisar iyi hoş takım. Kadrosunu bozmamış falan filan ama sahaya çıktıklarında minimum 15 000 kişiyi gördüklerinde ayakları titreyecektir. Bizde işi sıkı tutarsak ilk devre işi bitiririz.

celebi

55Melek55

cembaba

bu kadar rahat bir sezon açılışı 5 yıldır ilk defa var. İçimde bir rahatlık söz konusu.

Çelebi Abinin dediği gibi : HAZIRLANIN ÇOCUKLAR, EVİMİZE DÖNÜYORUZ.. Bu takım bu sene Süper Lig'e çıkacak...