Gerede-Kartepe Kampları Hazırlık Maçları

Başlatan mehmet yılmaz, 19 July 2010, 17:40:03

« önceki - sonraki »

Sercan

Alıntı yapılan: ahmetsefa55 - 05 August 2010, 12:22:54
bu oguz bızım mahallenın cocugu cok yakından tanırım yolspordaydı sora samsunspora transfer oldu orda katakulliye geldı galıba ılkadıma gectı sora omü de okuyo ınsallah begenılır orta saha da emre belozoglu tarzı oynar ama sag ayaktı sanırım

Samsun Anadolu Lisesi'nin takımında beraber oynamıştık.Çok yetenekli bir futbolcu,Emre Belözoğlu tarzı oynuyor.Tipi bile çok benziyor ona.Allah yolunu açık etsin...

umit

Alıntı yapılan: CurvaSudSamsunspor - 05 August 2010, 16:02:34
Bence son bir maç olarak süper ligden dişli bir rakiple oynamamız lazım herşeyi tam olarak görebilmek için ...

Ankaragücü ile yapılan anlaşmada hazırlık maçı da yapılcak deniliyordu ama ne oldu bilmiyorum...

germencisse

Alıntı yapılan: umittt - 05 August 2010, 20:48:45
Ankaragücü ile yapılan anlaşmada hazırlık maçı da yapılcak deniliyordu ama ne oldu bilmiyorum...

Ondan önce onlar bize topçuları versinler.. 8)

Tamer55

Ankaragücü ile yapılacak sezon acılışı maçı iptal olmuş bu akşam yönetim toplantısında sezon açılışı ile ilgili yeni bir karar verilecekmiş

berusa55

Alıntı yapılan: Tamer55 - 06 August 2010, 12:17:16
Ankaragücü ile yapılacak sezon acılışı maçı iptal olmuş bu akşam yönetim toplantısında sezon açılışı ile ilgili yeni bir karar verilecekmiş

Her sene aynı şey... Şunla planlarız iptal bunla planlarız iptal. Gider Ünyespor'la açılış yaparız şimdi  >:(

Tamer55

pazar günü saat 17,00 de tesislerde çalışmalar başlayacakmış

lucarelli

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 05 August 2010, 16:52:21
sanırım farkınalar...yakında birşeyler olacak diye bişeyler kulağımıza çalındı ya bakalım hayırlsı :)

Hadi inşallah. bekliyoruz güzel haberleri..

beşnumara

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 05 August 2010, 16:52:21
sanırım farkınalar...yakında birşeyler olacak diye bişeyler kulağımıza çalındı ya bakalım hayırlsı :)
vuvuzeladır o ;D

babasamsunlu

Alıntı yapılan: beşnumara - 06 August 2010, 13:24:20
vuvuzeladır o ;D

hahahah :D :D

Fatih  şu pazar günü takımın idman yapacağı saati bi öğreniver be kardeşim benim..Bi gidek görek şu yeni adamları..  ;) ;)

beşnumara

samsunda olan ben değilim abi :) sevgili yerel basınımız 17.30 yazıyo ben onların yalancısıyım.Neyi görmeye gideceksin ki ;D :-*

babasamsunlu

:D :D ben senin kulağın delik kafan kel olduğu için en doğrusunu bilirsin diye sana sorduydum :D :D

yemişim yerel basını :D :D
İçinde de sevgili Mert Oral ve söverken futblcu ayrımcılığı yapan Mustafa Kar efendi dahil :D :D :D Her türlü gider şiii :D :D

beşnumara

Mert Oral'a laf yok da mustafanın zaafı var bazı futbolcular üzerine ;D

babasamsunlu

Olsu ben giderimi yaparım  ;D ;D Bak gördün mü gider işe yaradı hemen araştırmasını yaptı geldi koydu haberi.. :D :D
Evet böyle zaaf olmaz olsun.Ama Samsunda bi yakalayım Mustafayı çok pis soracam ona..  >:( >:( >:(

babasamsunlu

bu arada siteden gelmek isteyen arkadaşlarımızla buluşup hep beraber gidebiliriz bi hoşgeldine :)
Biraz kalabalık gidersek fena mı olur be yaw :D :D

beşnumara

Pazar günü çok sıcak olacak kavrulacağız yanacağız.Ben de gelmek isterdim seninle ama tekne turum var pazar gününe ;D ;D