Gerede-Kartepe Kampları Hazırlık Maçları

Başlatan mehmet yılmaz, 19 July 2010, 17:40:03

« önceki - sonraki »

beşnumara

çelebi abi iyi ki varsın bizler için yapamayacağı yoktur çelebi abinin ;D :D çok ince ruhludur benm abim.Akan abi duy duy incelikten bahsediyoruz :-*

erkutdem55

Alıntı yapılan: beşnumara - 23 July 2010, 16:17:05
çelebi abi iyi ki varsın bizler için yapamayacağı yoktur çelebi abinin ;D :D çok ince ruhludur benm abim.Akan abi duy duy incelikten bahsediyoruz :-*

AAAAAAAA Akan da incedir,hem de ince bellidir.Lütfen adam tam bir salon beyefendisi.

Amma da üfürdüm,desteksiz oldu  ;D ;D ;D ;D

babasamsunlu

vay adi herif vay..

Ben şeklen ince olamam Fatihçim.Kalıbımda yok incelik  8) 8)  :) :)

erkut bey size ulaşmam çok zor değil.Bi koşu gelir tükannızı başınıza geçirebilirim.. Ona göre akıllı olunuz  8) 8)  >:( >:( ;D ;D ;D ;D ;D ;D

AntZ

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 23 July 2010, 15:56:38
Murat  bi canlı yayın yapsak ya şu maça :)

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 23 July 2010, 16:11:03
Fatihi boluya yollayalım :D :D

Hemen arıyorum, maçı başlatmasınlar, Fatih yola çıkıyor.   :)

Adana - Bolu kaç saatti bu arada  :-\

babasamsunlu

Ne olcek bi helikoptter kaldırır site yönetimi..Parasıyla değilmi canım.. :D :D

veis

maç yeni başladı skor 0-0.as takımdansa yedek agırlıklı kadro ile sahadamışız.

AntZ

Esentepe muhabirlerimiz Veis ve Çelebi'den aldığımız habere göre;
Ersin Veli'nin attığı golle 1-0 öndeyiz

berusa55

23 July 2010, 17:25:58 #67 Son düzenlenme: 23 July 2010, 17:28:09 berusa55
GOOOOOOOOOOOOOOOLLL, gol beeeeee gol....

Pardon arkadaşlar maçları ve gol attığımızda forumda bu yazıyı özledim de  ;D ;D

babasamsunlu

Ersin Veliden bu sezon daha fazla ümitliyim..Hadi Ersin koçuum benim..

veis

berusa55

Hazırlık da olsa yemeden duramıyoruz. Aynı hastalık burda da. Bir kez de ilk yarıya önde girin la anaaa  >:(

furkan5534

veis

AntZ

Alıntı yapılan: veis - 23 July 2010, 18:33:13
1-1 son dakikalar artık

Yedek ağırlıklı kadroyla kötü sonuç değil, çalışmaya geç başladık ve Göz Göz de fena kadro kurmadı.

holigan5565

şu ana kadar sonuçlara bakarak şu yorumu yapabiliriz heralde hüseyin kalparhocamızızn öncelikli olarak az gol yemeliyiz taktiği işe yarıyor 3 maçta en fazla maçbaşına 1 gol yiyoruz yani samsunspor az gol yeme durumu geçen sene gibi devam ediyora benziyor.ancak takımın sorunu gol atamama gibi görünüyoır.elbette bu durumda yeni gelen adamların takıma daha tam olarak katkı sağlayamaması söylenebilir. ancak bize serkan aykut gibi ceza sahası içinde gol kaçırmayacak bi adama ihtiyacımız var. elbette hocanın bugün dediği mutlaka bi stoper alamlıyız sözünüde hocamızın futbol bilgisine inanarak unutmamalı.şunu unutmamlıyız ki geçen sene kalpar olmasaydı bu takım paraşütsüz düşerdi.