22- Adem Alkaşi (Elazığspor'a transfer)

Başlatan mehmet yılmaz, 30 August 2009, 16:37:22

« önceki - sonraki »

FaTiH_HaN

Alıntı yapılan: celebi - 26 June 2010, 22:37:44
sonra demeyin ademe sattın bizi diye. oktay misali :D

doğru diyosun temkinli olmak lazım :D

germencisse

Daha öncede söylemiştim,adem'in ilk geldiği gün ile şuanki oyun anlayışı bir hayli değişmiş durumda..Kendini eskiye göre iyi geliştirdi.yeni sezonda beklerden sıkıntı çekmemek adına çalışsın iyi hazırlansın..

veis

bu sezonda tartışmasız takım heranlamda lideri olucak.erken başlamasıda bunun enbüyük göstergesi umarım sercan gibi pirmitiflerde örnek alırlar.

babasamsunlu

Ahmet,Murat ve takımda kalırsa eğer Turgayla birlikte takımın yükünü çekecek oyunculardan birisi Adem...İnşallah çalışmasının karşılığını alır..Hem Samsunsporumuz hem Adem kazanır..

sadece55

Adem bu sene çok iş yapar diye düşünüyorum

Burak

çok çalışkan bu sene en defansın yeri en garanti ismi

55JNR55

ilk geldiği ve cezalı maçımızda ordu da izleme fırsatı bulmuştum çok ağırdı tabi bunun üstüne kondisyon eklenince ligi çıktığı seviyede bitirdi ama bu sene kendine bişeyler katmalı diye düşünüyorum...

Ertuğrul Sağlam

Bu senede taakımın bankolarından biri.

kuzey55

bu sene takımda parlayan yıldızlardan biris olacak eminim...gecen seneki halinden eser yok.formda hücumlarda etkili ve geri dönüşlerde hızlı sağbek güvende bu sene de.

sadece55

geçen senede fena değildiki zaten adem

Burak

zaten loca mız itibariyle en net izleyebildiğimiz  bölgede oynuyor çok olumlu geliştirdi kendini bu sene defansa yazılacak ilk isim

lucarelli

Geçen yıl çok iyi idi bu yıl da inşallah çok iyi olacak..

red_white

Kartepe izlediğimiz Adem geçen seneden kat kat daha iyi bir Adem

**KaR6**

3-4 tane boş topu saçma sapan yerlere ortaladı.. savunmada gereksiz çalım atma huyu var bir de.. ama 2.yarının en çalışkan ismiydi, içeri kat edebilir de duvar olacak bir hücum oyunucusu bulursa sürpriz goller bulabilir..

germencisse

Geçen seneye oranla bir gelişme var yine ademde..falsosuz isabetsiz ortaları yine her zamanki gibi devam ediyor..önceden bu kadar ileri geri gel-git yapamıyordu..