Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

babasamsunlu

Valla hangi toprakta hangi çiçek yetişir nerelere dolgu yapılır,park bahçe düzenlemesi nasıl oluyor hepsini öğrendik sayesinde..Bunun neresi espri Sayın Erkutdem55 :D  :D

Akyol

kaldırsın kaldırsın parmak kaldırsın deplasmana gelenler parmak kaldırsın :D  tam da babasamsunlu'nun yazısının altına geldi ama tamamiyle tesadüf :D

babasamsunlu

Ne deplasmanı bu saatte sahtekar Ali  :D

Milletten deplasman diye paraları toplayıp,bu hafta abi,yarın akşamabi,birazdan gidecez abi diye kandıracan mı yoksa yine...

**KaR6**

muhabbeti bölmeyeyim ama demeden geçemeyecem, benim kaldıgım o 1 dersten 97 kişi daha kalmış, isyan ettik tüm kalanlar olarak, sanırım çan eğrisi yapılacak ve ondan da geçeceğim ;D

Akyol

Mustafacım kalmak dedin de babasamsun'lu bu sene maçlarda evde kalacak bu yüzden muhabbet bölünmüş değil. Seni kurtaracak olan çan eğrisi babasamsunlu'yu kurtaramıyor maalesef ona yengen vizesi lazım o da imkansız :D :D  Şimdiden açıklayalım gerçekleri ;D

**KaR6**

babasamsunlu bakkala giderken bile vize problemi yaşıyo ne işi var deplasmanda ;D

babasamsunlu mu? babasamsunlu ne arar la deplasmanda? ben 25 yaşındayım öle şey görmedim, gelmez deplasmanlara babasamsunlu mabasamsunlu :D ;D :D ;D

Akyol

Ben iç saha maçlarına da razıydım ama onlarda da yokmuş ne diyeyim  ;D

**KaR6**

garibim cevap ta veremiyo baksana, yazık yahu, evlenmesek mi ;D ;D ;D

Akyol

bırak evlenmeyi falan  :D  bu arada tarih yazıyosun mustafa eğer 11'de 11 olursa Emin Kar bi güzellik yapar sana  ;)

**KaR6**

sen naber yaa, şu iş bi hallolsun vuruyorum kendimi akdeniz yollarına ;D

babasamsunlu

olm bizim alnımız açık..yüzümüz pak..Bu sene maçları evden takip edecez..Gidebileceğimiz en yakın deplasman 19 mayıs..Ne yapalım evlat geliyor katlanacaz biraz  8) 8) 8)

Siz önce kendi sahtekarlıklarınızdan aklanın Ali bey.

Sayın karaltında kalmayasıca...İşyerindeyiz herhalde ..Öyle zırt diye cevap yazılamıyo..Milyonluk işlemler var burada.. Siz daha dünyada yokken trabzonda kafamıza kayaları biz yiyorduk olm..Szi gidin anca akhisar deplasmanına :D :D

Akyol

Aman efendim ne sahtekarlığı ben hiç sahtekarlık yaparmıyım kuzum 8)  8) Efendim varsa bi sahtekarlığım savcılığa suç duyurusunda bulunun :P şaka şaka ;D

**KaR6**

aaa hanımkoylusamsunlu cevap yazdı  >l< >l< >l<

berusa55

Baktık takımda zerre gelişme yok bari vuralım geyiğe. En güzeli  ;D ;D

**KaR6**

bizde yalan yok, kendi ne diyosa o :D