Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

sejoe

Alıntı yapılan: samsuni - 27 May 2010, 22:45:58

Eyüp çıkarsa Sejoe, Maraton ve Engin abiui de alıp Eyüp Sultan'a sabah namazına, oradan da maça :) :)

Yalnız abi istanbul sokaklarında fazla gezince başkanla benim abdestte sıkıntı oluyor.(bkz. dardanel maçı öncesi istanbuldayken)

mehmet yılmaz

Bakışla abdest sakatlanıyor ama başkanın abdest müzmin sakat zaten. Rıdvanın sakatlığı gibi :) :)
Keşke Osmanlı döneminde olsaydık selçuk, düşünsene Mekkespor ile aynı ligdeyiz. Umre ya da hac yapar dönerdik valla :) :) :)

Serkan

Selçuk abi bu sefer istanbulda ben yapıcam sana güzelliği :P

ahmetsefa55

Siirt'te askeri araca saldırı: 1 şehit
Siirt'in Pervari ilçe merkezinde askeri araca düzenlenen silahlı saldırı sonucu 1 asker şehit oldu, 1 asker yaralandı.
27 Mayıs 2010 Perşembe, 23:59:44

Siirt'in Pervari ilçe merkezinde askeri araca düzenlenen silahlı saldırıda 1 jandarma er şehit oldu, 1 er yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, 21.00 sıralarında ilçe merkezinde devriye görevi yapan bir askeri araca kimliği belirsiz iki kişi tarafından silahlı saldırı düzenlendi.

Saldırıda, 1 jandarma er şehit oldu, 1 jandarma er yaralandı.

Bölgede başlatılan operasyon sürüyor.

ERDOĞAN'DAN BAŞSAĞLIĞI TELGRAFI

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Siirt'in Pervari ilçesinde askeri araca düzenlenen silahlı saldırıda bir askerin şehit olması bir askerin de yaralanması nedeniyle Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ'a bir başsağlığı telgrafı gönderdi.

Başbakanlık Basın Merkezi'nden yapılan açıklamaya göre, Başbakan Erdoğan, Orgeneral Başbuğ'a gönderdiği telgrafta, olaydan duyduğu üzüntüyü ifade ederek, yaralı asker için acil şifa dileğinde bulundu.

mimar55

düşünsenize sene tavşalı linyit da eyüpsporla maçımız var şaka gibi ya real madridle oynasaydık bu kadar sevinirdim... :( :( :o :o

**KaR6**

maraton başkanı ps de yenmek, döner yemek ve gelmişken de teyzemi evlendirmek maksadı ile bu akşam Samsun'a geliyorum :)

YaşarDoğu

Euro 2016 nın evsahipliğini Platinin üstün gayretleri ile Fransa kazandı.

Turuncu

berusa55

Hiç şaşırmadım! Sabah akşam Fransa'da yapın turnuvaları! >:(

mimar55

oy veren ülkelere bakarmısınız... :( :( >:( >:( >:(
Geoffrey Thompson (İngiltere)-Toplantıya başkanlık edecek Angel Maria Villar Llona (İspanya), Marios N. Lefkaritis (Kıbrıs Rum Kesimi) >l<, Dr. Joseph Mifsud (Malta), Allan Hansen (Danimarka), Frantisek Laurinec (Slovakya), Avraham Luzon (İsrail) >l<, Dr. Gilberto Madail (Portekiz), Mircea Sandu (Romanya), Grigoriy Surkis (Ukrayna), Michael van Praag (Hollanda), Liutauras Varanavicius (Litvanya), Dr. Theo Zwanziger (Almanya).

ahmetsefa55

bu ulkelere ragmen ıyı bıle oy almısız

emre

hiç umudum olmamasına rağmen yapılacak sunum verilen destek,cumhurbaskanının basbakanın araya girmesi beni umutlandırmıştı.3. defa basvurduk elimziden geleni yaptık,yanlız i.. sarkozy ve ş..siz platini yüzünden fransa'ya gitti.

daha kaç defa basvurmamız neler yapmamız gerekıyor acaba?? ayrıca bir oyla kaybetmek daha da kötü oldu.adamlar çocuk kullanarak duyguları sömürdü >:(

gurbetçi55

benim ahım tuttu  kesin  o    kadar  şehir    almışlar karadenizde  doğudan  1 tane takım yok  bölücülük denir   buna

Nuri Asan

Arkadaşlar çok acil yardım.

İstanbul Atatürk Hava Limanından Esenler otogarına nasıl geçerim.Taksiciye itelettirmeden ucuz yollu anlayacağınız ;)
Birde Çarşamba Havaalanında bagaj kontrolleri çok sıkımı?

red_white

Alıntı yapılan: Nuri Asan - 28 May 2010, 21:32:14
Arkadaşlar çok acil yardım.

İstanbul Atatürk Hava Limanından Esenler otogarına nasıl geçerim.Taksiciye itelettirmeden ucuz yollu anlayacağınız ;)
Birde Çarşamba Havaalanında bagaj kontrolleri çok sıkımı?

havaalanı içinden metro var abi.metroyla direkt otogara gidiyosun...herkes genelde metroya gider sor götürsünler seni :D