Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Kadir ÇELEBİ

Heyecan yaratan proje
[ 29.05.2010 ]

Metro Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk'ün gazetemizde yayınlanan Samsunspor'la ilgili çok büyük projeleri olduğu haberi taraftarları da heyecanlandırdı. Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Canikli Mekansızlar Taraftarlar Derneği Başkanı Kenan Karpuzoğlu, "Galip Öztürk'e bütün Samsunspor taraftarlarının ve şehrin önde gelenlerinin destek vermesini istiyoruz. Sayın Öztürk bu zamana kadar takımımızın hep yanında olmuştur. Kendisine teşekkürlerimizi sunuyoruz. Umarım bu yolda yalnız kalmaz" dedi.

O, YÜREKTEN SAMSUNLU
Her sezon başında bu tarz projelerin ortaya atıldığını ancak hayata geçirilmede sıkıntılar yaşandığını ifade eden Şirinler Taraftar Grubu Tribün Lideri Burak Güleç ise, "Fakat biz Metro Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk'ün planladığı bu projeleri gerçekleştireceğine inanıyoruz. Kendisinin yürekten Samsunlu ve Samsunsporlu olduğunu biliyoruz. Projelerin bir an önce hayata geçirilip bu sezon itibarıyla temellerinin atılmasını bekliyoruz" diye konuştu.

Nedir burada bahsedilen proje bilgisi olan varmı acaba yoksa bombamı ?

erkutdem55

Proje falan yok abi bence,hiçbir somut birşeyden bahsetmiyolar,yuvarlak laflar.

Kadir ÇELEBİ

31 May 2010, 00:30:34 #5837 Son düzenlenme: 31 May 2010, 00:35:59 SamsunSpor_34
Metro Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk'ün gazetemizde yayınlanan Samsunspor'la ilgili çok büyük projeleri olduğu haberi falan diyor burda yayınlandıda bizlermi dikkate almadık yada kaçırdık merak ettim.

acaba geçtiğimiz sezon Kahvaltı düzenlemişti Galip Öztürk projelerim var dediğindeyse SaYgı değer Ziya Yılmaz burası Samsunsporu konuşma yeri değil diyip kahvaltıyı terketmişti hala orada sanırım haber gazetesi...

erkutdem55

Ben hiçbir şeye inanmıyorum,futbolcuyu alırlar imzayı attırırlar,gözümle görürüm o zaman inanırım.Gazetelerde yazanların 95 %i yalan.Doğru olanlar da kötü haber zaten.

YaşarDoğu

05.06.2010 Cumartesi 20:00'da SAMSUN Atatürk Kültür Merkezi'nde Cemal Safi Şiir Dinletisi...

55cem55

Alıntı yapılan: mimar55 - 30 May 2010, 23:53:33
TKİ Tavşanlı Linyitspor, Güngören Belediyespor ve Akhisar Belediye Gençlikspor Bank Asya 1.Lig'e yükseldi.
ne hallere düştük... :( :( :(

düşen takımlara üzüldüm şimdi çanakkale hacettepe kocaeli yazık valla en azından sehır takımlarıydı

emre

Bu ayki Aksiyon dergisinde Bucaspor'u anlatırken tarafsız biz göz olarak 35ama55'in görüşlerine yer vermişler. >l< İnşallah Samsunspor'umuzun çıkışında da ulusal medyada yer alır kardeşlerimiz...

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: emre55 - 31 May 2010, 16:11:12
Bu ayki Aksiyon dergisinde Bucaspor'u anlatırken tarafsız biz göz olarak 35ama55'in görüşlerine yer vermişler. >l< İnşallah Samsunspor'umuzun çıkışında da ulusal medyada yer alır kardeşlerimiz...

Emre, aylık değil Aksiyon, haftalık haber dergisi..  Dosyayı kim yazmış acaba? :)  :P Tanıdık birisi mi?

babasamsunlu

Sanırım tanıdık birisi..Acaba kimdir kimdir ?? :P  :-X

emre

;D  ;D  ;D ne gaf yapmışız ama.. son 2 haftadır güzel yazılar vardı,bu haftakini daha okumadım ama sadece gözgezdirirken gördüm Mert'in ismini.. .:.:. 

Bank asya ile ilgili yazı yazıldığını görünce hiç Samsunspor geçiyor mu acaba diye heyecanla baktım.şimdi yazarını görünce yazının acayip kınayasım geldi   ;D  :P

eakgül55

tebrik ederim Mert o zaman alalım bir Aksiyon...

Burak

gelen takımlar bence asansör olabilecek nitelikte bu yönetimin işi belli olmaz 15.ciliğe duacı pozisyona sokmazlar bizi inşallah

mehmet yılmaz

izlemeyeceğim demiştim ama can sıkıntısından izledim ezel'i.. gitti ya la kerpeten gibi ali!  :-\

Tufan

en son sahnede ne oldu ezelde o ara oyuna sardık son reklamda bıraktık bencede kerpeten ölmemeli  :)

AntZ

Orduspor ürün satış mağazasından bir dikdörtgen   :)