Kartal Maci Organizasyon..

Başlatan Fecr_55, 24 April 2010, 13:20:59

« önceki - sonraki »

celebi

AKSİNE kardeşim ben sana değilde amsterdamlıya ayıp ettim çünkü nodense ile onu karıştırdım. :D

Fecr_55

26 April 2010, 17:32:52 #61 Son düzenlenme: 26 April 2010, 17:37:49 Fecr_55
Adim gecince söz hakki dogmus oldu abicim, savunmami yapayim dedim :D
Pazar günü macta görüsmek üzere celebi abi  ;)

celebi

görüşürüz inşaallah kardeşim

serkancengiz

oğlumla ben de ordayım Allahtan bir aksilik olmassa

eakgül55

Fecr_55

Vakit yaklasti, herseye ragmen heyecan dorukta..
Maca önceden toplanip hep birlikte mi gideriz, yoksa saatinde statta mi bulusuruz? Gelenler ne düsünüyor bu konu hakkinda?

eakgül55

mecidiyeköy tayfası olarak isimleri yazmaya başlayabiliriz. diğer semtlerde ki sözcü abilerimiz kimse toplanacaklarsa yazabilirler şimdiden başlamış olalım
emre_s_55  =   mecidiyeköy

eakgül55

2)#BAFRALI#   = mecidiyeköy

emre

Alıntı yapılan: Fecr_55 - 28 April 2010, 22:16:31
Maca önceden toplanip hep birlikte mi gideriz, yoksa saatinde statta mi bulusuruz? Gelenler ne düsünüyor bu konu hakkinda?

avrupa yakasından nasıl gelinir bilmiyorum ama bu tarafta kadıköy söğütlüçeşmede toplanacağız,yine haber verilir burdan..

Mert

Alıntı yapılan: emre55 - 28 April 2010, 23:51:04
avrupa yakasından nasıl gelinir bilmiyorum ama bu tarafta kadıköy söğütlüçeşmede toplanacağız,yine haber verilir burdan..

Vaayy bee emre hiç haberimiz yok

celebi

mertim nerelerdesin hiç arayıpğ sormaz oldun buralarada takılmaz oldun bir suçmu işledi arkadaşlar ;)

emre

Alıntı yapılan: Mert 55 - 29 April 2010, 02:15:24
Vaayy bee emre hiç haberimiz yok

Alıntı yapılan: celebi - 29 April 2010, 07:34:48
mertim nerelerdesin hiç arayıpğ sormaz oldun buralarada takılmaz oldun bir suçmu işledi arkadaşlar ;)

aynen kardeşim nerelerdesin sen yaa??forumda göremiyoruz,arıyoruz ulasamıyoruz.kimsenin haberi yok...

**KaR6**

Alıntı yapılan: **KaR6** - 08 April 2008, 20:16:02
bende taksimdeyim, nası gitsek ki acaba  ;D birileri bi yardım eli uzatsa bize nası olur :)

üstteki mesajın yazılma tarihi 2008 :D bir kartal maçıyla başlamıştı grup istanbul serüvenim :)

ee, birileri bi yardım eli uzatsa da kartala gitsek ;D ;D ;D

Sempatik Bengülü

Alıntı yapılan: Fecr_55 - 28 April 2010, 22:16:31

valla nuraycım benimde ilk maçım değil ama bendede heyecan dorukta.yarın akşam üstü yola çıkıcam istanbulda görüşmek üzere ;)

kuzey55

Alıntı yapılan: **KaR6** - 29 April 2010, 13:11:33

üstteki mesajın yazılma tarihi 2008 :D bir kartal maçıyla başlamıştı grup istanbul serüvenim :)

ee, birileri bi yardım eli uzatsa da kartala gitsek ;D ;D ;D

kim yardım eli uzattı sana garip kuş :D