Bank Asya 1.Lig 32.Hafta Samsunspor'umuz-Konyaspor: 0-0

Başlatan sersa, 18 April 2010, 17:48:32

« önceki - sonraki »

Tufan

boşa geçen bir sezon daha  :(
kısmet seneye.....

Akyol

Öyle sinir bozucu bir maç ki neresini nesini anlatsak. Kardeşimle maçtan önce skor tahmini yapalım dedik, bana takımlar sahaya çıksın 2.dk da kaç kaç biter söylerim dedi ve bildi. İlk dakikadan son dk.'ya kadar ruhsuz, isteksiz bir oyun. Rakipler kaybetti diye sevinir olduk emeği geçenlerin ... >:( >:(

Kadir ÇELEBİ

her geçen sene şahsi olarak beni daha fazla sinirlendiriyor bu sene olmadı seneye yine aynı nakaratlar maçı anlatan sipikerin süperligte şampiyonluk mücedelesi vermiş bir takımdır Samsunspor deyişi biz bu takıma hasretiz bütün özlemimiz bu takımadır bizim...

Burak

ben hiçbir maçta yanımdakiyle bu kadar muhabbet edemedim sanki şampiyon olmuşuz formalite maçına çıkıyoruz nasıl bir rahatlık varsa seyirci de de aynı rehavet bizim bilmediğimğiz birşeymi var kesin düşmüyoruz sanırım?

germencisse

Herşey sanki önceden belirlenmiş gibiydi..biz top oynamadık tamamda konyasporda öle kazanmaya gelmiş bir hali yoktu..Neyse ki olan oldu biten bitti artık seneye motive olmaya baksınlar...

SerhaT55

hiç zevkli bir maç değildi bukadarmı istetkesiz oynanır anlamıom sanki şampiyonuz ya >:(

SerhaT55

GurbetciFanatik

Su Ruhsuz seneyide bi atlatalim bari.
ama en cok bu sene bi heyecanlandim 5 mac pes pese yenince o kadar.
Ayni senaryo yine son haftalar kümeye oyna.
Bitsede kurtulsak bu sezon.

Ollivanders

bu ligde biz futbolumuzla degil baska takımlar sayesinde kaldık. Bu beni cok ama cok yaralıyor. Futbolcuların umrunda mı taraftarın rahatlaması. Utandım bugunki futboldan. Oktay , Murat hepsi bu takımı kafalarından silmiş. Daha sezon bitmemiş bu kulubun futbolcususunuz ama işinizi yapmıyorsunuz. Adam gibi topunuzu oynayın lig bitince istediginiz yere gidin. Bu kadar olamaz. Takım tac atısı kullanacak korner direginin yanında ama ceza alanında bir allahın kulu yok. Yeter artık gamsızlık vurdumduymazlık. Samsunspora gelen her futbolcunun mayası mı bozuk olur. Her futbolcu samsunspora geldiginde taraftarı kanser etmez zorunda mı? Ben bugun bu futboldan utandım. Oktay yavas yavas sahadan cıkıp konyaspordan zaman caldıgın için tesekkur ederim yoksa halimiz ne olurdu ?

mehmet yılmaz

Geçen Yıl Bu Zamanlar...

Geçen yıl hemen hemen bu zamanlarda yerel seçim sonrası hükümette bir revizyona gidilmiş ve Samsun milletvekili Sn. Mustafa Demir, Bayındırlık ve İskân Bakanı olmuştu. Yeni bakan, seçim bölgesi Samsun'a ilk ziyaretini gerçekleştirmiş ve adeta bir mesaj verircesine, buradaki ilk ziyaretini de Samsunspor Kulübüne yapmıştı. Bakanın ilk beyanatı da "Samsunspor'u Süper Lige çıkartacağız!" olmuştu. Yine yaklaşık bir sene önce gerçekleştirilen Samsunspor kongresine dört alt belediye başkanıyla beraber iştirak eden Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Yusuf Ziya Yılmaz da tabiri caizse umut saçarak, "Samsunspor'un çözülemeyecek hiçbir sorunu yoktur!" demişti.
Geçen yıl bu zamanlar evimizde G.Antep Bş. Bld. Spor'a yenilmiş ve son haftalarda düşme tehlikesini ensemizde hissetmeye başlamıştık. Son iki maçta bir puan alabilirsek ligde kalabiliyorduk. Ama hiç sorun değildi çünkü geçen yıl yine bu zamanlar bazı yöneticilerimiz "bu sezonu sağ salim atlatırsak eğer önümüzdeki sezon şampiyonluğa oynayacak bir takım kurulacağını, isim yapmış bir hoca getirileceğini ve o büyük bütçenin de şimdiden hazır olduğunu" söylüyorlardı.
Yani geçen yıl bu zamanlar şimdiden çok da farklı değildi ve maalesef bu şekilde devam ederse şayet önümüzdeki yıl da bu zamanlar şimdiden çok farklı olmayacak! Birilerinin artık sözde değil özde sorumluluk alması, bu işi beceremeyen, bu ağırlığı kaldıramayan kimler varsa aradan çekilmeleri icap etmekte!
"Peki, Konyaspor maçı yazısı nerede?" diye soranlara da şunu söyleyeyim, aslında ortada yazısı yazılacak bir maç da pek yoktu! Saman alevi misali parlayan ama bir türlü ciddiyete bürünemeyen ataklarımız vardı biraz; kalesinde güven veren Ahmet, yüklenemeyen bir Konyaspor'a set olan müdafaamız... Üç kişiyle hücum yapmaya çalışan bir takımımız; Forrest Gump'taki gibi amaçsızca koşan, hep koşan, futbol dışı koşan, Samsunspor'a adeta boş koşmak için gelmiş, bazen de duran bir Abdülaziz... Bunlar vardı sahada...
Tribünde ise bırakın Bank Asya'yı Süper Ligde bile pek çok takıma nasip olmayacak bir taraftar kitlesi. Bazen düşünüyorum da, düştüğümüzden beri işini en eksiksiz yapanlar, halen daha bu takımın peşinden koşan bizleriz sanırım. Öyle ya, görevini bitiren bir daha yöresine uğramıyor stadyumun; kimler gelip geçti de geriye yine taraftarlar kaldı... Onlar da rölantiye alınmış oyundan memnuniyetsizliklerini ıslıklarla; arada gerçekleşen hücum denemelerini ise alkışlarla ortaya koymaya çalıştılar zaten.
Bunlar vardı dün! Peki, ne yoktu? Yine Hakan Akman yoktu mesela... Yaptığı bir hatanın bedelini ona değil de Samsunspor'a ödetenler oradaydılar ama suç-ceza orantısı arasında dağlar kadar fark olan Hakan Akman yine yoktu! Gerçekte kimin cezalandırıldığına karar vermek zor olmasa gerek...
Bir de not düşmem icap ediyor aslında... Maç oynanırken tam 4 defa bir araç plakası verip de anons yapmak ne kadar doğru? Tribünde biz bile sinir olurken sahadaki oyuncunun dikkati dağılmaz mı bu gereksiz anonslardan?
Allah nasip ederse bu sene de bu ligde kalacağız; çok şükür, helal olsun, tebrikler vesaire... İyi ama sonra ne olacak?..

Serkan

Maçlardan'sa artık   Mehmet Abi'nin yazılarını okumak daha heyecanlı ve güzel.....

Jnr.Serkan

Alıntı yapılan: Tuareg55 - 20 April 2010, 17:58:31
golü atan kazanır
1-0 ya da 0-0 biter benim tahminim.Atarsa turgut atar.başka gol atcak adamda yok

yanıltmadınız beni ruhsuzlar...

Tufan

Alıntı yapılan: mehmet yılmaz - 25 April 2010, 17:46:07
Forrest Gump'taki gibi amaçsızca koşan, hep koşan, futbol dışı koşan, Samsunspor'a adeta boş koşmak için gelmiş, bazen de duran bir Abdülaziz... Bunlar vardı sahada...

abi bu benzetmeyi 2 hafta önce bi arkadaşımda yapmıştı bu saçma sapan günde yüzümde gülümsemeye sebep olduğun için sana teşekkür ediyorum >l<

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: TuFaN55 - 25 April 2010, 18:06:55
abi bu benzetmeyi 2 hafta önce bi arkadaşımda yapmıştı bu saçma sapan günde yüzümde gülümsemeye sebep olduğun için sana teşekkür ediyorum >l<

Aklıma doğrudan Forrest Gump geliyor, Abdülaziz yakında masa tenisine de başlar belki :) :)

delacoste

Maci son 20 dakika izleyebildim calisiyordum malesef.ancak Futbolcularimiz sanki 3:0 öndeymis gibi veya Kesin düsmeyeceklermis gibi oynadilar.cok sakindiler.birde oyuncu degisikliklerini cok yavas hareket ettiler.Neden acaba?!!