Bank Asya 1.Lig 32.Hafta Samsunspor'umuz-Konyaspor: 0-0

Başlatan sersa, 18 April 2010, 17:48:32

« önceki - sonraki »

YaşarDoğu

Konya maçına kolda siyah bantla çıkacaktık ama çıkmadık.Bir bilgisi olan var mı? TFF den izin mi alınamadı yoksa , Valilik mi müsade etmedi , nedir bu işin gerçeği?Yönetim halledemedi demek istemiyorum bu kadar vicdansız olamazlar...

babasamsunlu

sorunun cevabı sanki son cümlende saklı kardeşim...

YaşarDoğu

Hayır arkadaş biride çıkıp sormuyor mu bunu? Yani gazetecilik iki resim çekip , antreman izlemekle yada basın toplantısı dinlemekle mi oluyor . Birilerin bu şahsiyet yoksunu insanların üstüne daha sert gitmesi gerek değil mi?  >:(

babasamsunlu

Burdan Mert Oral kardeşime sesleniyorum..Mert Oral Duy bu sesi..Süleyman sinirden kafayı yedi..

:P :P :P :P :P :P

kuzey55

Siyah-Beyazlı yönetim, transfer sorumlusu Ulvi Güveneroğlu'nu Murat Yıldırım'ı izlemesi için Samsun'a gönderdi. Güveneroğlu, Konyaspor maçında Murat'ı beğendiğini söyledi
BÜYÜTEÇ ALTINA ALINDI
Beşiktaş, Samsunspor'un orta sahadaki dinamosu Murat Yıldırım'ı mercek altına aldı. Siyah-Beyazlı ekip transfer komitesi sorumlusu Ulvi Güveneroğlu'nu Samsun'a gönderdi. Samsun 19 Mayıs Stadı'nda dün oynanan Samsunspor - Konyaspor karşılaşmasını Murat'ın menajeri Ümit Gürsoy ile birlikte kapalı tribünde izleyen Güveneroğlu'nun bol bol not alması ise dikkatlerden kaçmadı.

GEREKLİ RAPORU VERECEĞİM
Karşılaşmanın sonunda Murat Yıldırım için iyi oyuncu yorumunda bulunan Beşiktaş transfer sorumlusu ulvi Güveneroğlu, "Bu maçın düşük tempoda geçmesi gayet normal. Murat'ı daha önceki maçlarda izlettirmiştik. Bir kezde ben canlı olarak görmeyi istedim. Gerçekten iyi bir oyuncu. Kaliteli bir isim. Ben yönetime gerekli raporu sunacağım. Bundan sonrası yönetimin işi" diye konuştu. Özgür KALANBAK

belli neden bireysel oynadıkları...

Ollivanders

Demekki sene basında izleselerdi xavi sanacaklardı muratı.

babasamsunlu

:D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

King Of The North

Alamadık şu maçı yatacaktık bitime 2 kala, şimdi gene cırmalayacağız, Kartal maçında bitiririz umarım, rakiplerimizin yenilmesi iyi oldu açıkcası 1 puan bile altın değerinde oldu, geçen yılki Sakarya maçlarını düşündükçe sevinesi geliyor insanın, of of...

celebi

BUGÜN HESAPLADIM her geçen sene daha iyiye gidiyoruz. geçen sene 1 golle ligde kaldık bu sene 2 golle manyak bir gelişme

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: celebi - 26 April 2010, 16:37:44
BUGÜN HESAPLADIM her geçen sene daha iyiye gidiyoruz. geçen sene 1 golle ligde kaldık bu sene 2 golle manyak bir gelişme

Celebi, sitenin mailine bir e-posta gelmiş. Paylaşayım istedim.

AlıntıSn. samsunspor.biz yetkilisi
lütfen bana Celebi denilen üyenin kimlik bilgilerini ve adresini veriniz. Kendisini öldürmek ve intihar süsü vermek istiyorum. Konya maçımız öncesinde evi-arabayı satıp 1 oynayın dedi. Ben de kendisini sözüne itimat edilir, güvenilir bir şahsiyet sandım. İnandım. 2005 model arabamı ve Ankara Balgat'taki dairemi satıp 1 oynadım. Şimdi beş parasız kaldım. Hanım beni boşadı, metresim terk etti. Bu dünyada kalmam için bir sebep yok, giderken Celebi denilen üçkağıtçıyı da götüreceğim yanımda. Saygılarımla... Hüsamettin Celebizede  Ankara

:D ;D ;D :) :P

celebi

be de bu akşam topuklarından vuracağım beni de katakulleye getirdi adamın birir :D ;D

Kodalak

hocam siz bana sorun tahminleri,hep tutturuyorum...iddaa oynasam çok param olurdu heh :D

celebi

ben tahmin yapmıyorum. maçın skorunu tayin ediyorum ;) :D

mehmet yılmaz

Bırak kardeşim bu işleri...
Ben de sana inandım, güvendim, bir bildiği vardır dedim; namazında niyazinda, Hüsnü Mübarek tarzı mübarek bir adam, yalanı dolanı olmaz, ardında saf tutulur dedim ve evi değil ama arabayı satarak banko 1 oynadım... O kadar inanmıştım ki senin garantili konuşmaların sonrasında, maç bitince skorbort bozuktur diye şartladım kendimi. Millete golümüzü kim attı diye sordum saatlerce...

Temiz duygularımızla oynayan Celebi Hocaya yazıklar olsun....  >:( >:( >:( :D :D :P

celebi

bizim yavuz selimin arabası çok vereyim sana bir tane  ;D