Samsunspor'a İranlı Hoca (Oyunu!)

Başlatan FaTiH_HaN, 22 April 2010, 14:54:39

« önceki - sonraki »

Fecr_55

BILD gazetesinde de bir almanla anlastigimiz yaziyordu, tam sayfa  8)

radikal-fma

HABER YALAN DOĞRU AMMA KALPAR HAKKINDA OLUMSUZ YORUMLAR TAKIMA ZARAR VERİR

Fecr_55

Link yok, rüyamda görmüstüm..  ???

Oflu

Alıntı yapılan: Fecr_55 - 22 April 2010, 16:32:54
BILD gazetesinde de bir almanla anlastigimiz yaziyordu, tam sayfa  8)

abla bildin sitesine baktim yok öyle birsey??

Fecr_55

Alıntı yapılan: Oflu - 22 April 2010, 16:43:07
abla bildin sitesine baktim yok öyle birsey??

Dedim ya rüyamda gördüm diye  8)  :D

AntZ

Olaya açıklık getireyim, fizikse fizik, teknikse teknik, gençlikse gençlik, iyi bir oyuncuda aranan özelliklere sahip olupta bir türlü karakterinden dolayı verim alınamayan Sercan'ı yönetim iyi bir hocaya okutmaya karar verir, aranan hoca İran'da bulunur. Hafız Hatibi, daha önce bundan futbolcu olmaz denilen Messi ye de okuduğunu, okuduğu her futbolcunun tarih yazdığını söyledi.  :)

samsunmania

BAnk Asya'da yabancı hoca çalışamıyor benim bildiğim. Hele ligi bilmeyen bir yabancı hoca tam fiyasko olur. Bence bomba haber.

babasamsunlu

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: Ant55 - 22 April 2010, 17:10:58
Olaya açıklık getireyim, fizikse fizik, teknikse teknik, gençlikse gençlik, iyi bir oyuncuda aranan özelliklere sahip olupta bir türlü karakterinden dolayı verim alınamayan Sercan'ı yönetim iyi bir hocaya okutmaya karar verir, aranan hoca İran'da bulunur. Hafız Hatibi, daha önce bundan futbolcu olmaz denilen Messi ye de okuduğunu, okuduğu her futbolcunun tarih yazdığını söyledi.  :)

Sercan'a komple iranın ayetullah heyeti gelse kar etmez! :) :)

Haber tamamen yalan, kim, neresinden uydurduysa artık...

supernatural_55

acaba neden Samsunspor adı kullanıldı başka takım mı yok kardeşim ne alaka yani :-\

kuzey55

seneye iddalı bir kadro kuracağız :D ilk transfer de iranlı. acaba petrol falan getirir mi malum krizdeyiz.

gurbetçi55

amerikayla aramızı açmayın iranlı hoca felannnn ;D ;D ;D ;D

gozgoz yýlmaz

İranlı hocaya hayır
İranlı başkana evet...

Servet Petroli :) :)

gurbetçi55

Alıntı yapılan: 35ama55 - 22 April 2010, 18:01:45
İranlı Hoca bize kıyak yapsana, Trabzon'u bombalasana  ;D ;D
şahana bir tezahurat  olur arapça tezahurat yaparızzzz 

Mustee13

işin bi başka ilginç yanı dha nın internet sitesinde bile bu haber yok.. hem Samsunspor'u hem de dhayı kullanmışlar..diğerleri de kopyala yapıştır haber yapmışlar  :(  kutluyorum  >l<