Samsunspor'a İranlı Hoca (Oyunu!)

Başlatan FaTiH_HaN, 22 April 2010, 14:54:39

« önceki - sonraki »

FaTiH_HaN

22 April 2010, 14:54:39 Son düzenlenme: 23 April 2010, 15:22:17 Ant55
Samsunspor'a İranlı hoca!

İranlı teknik direktör Hüseyin Hatibi'nin, Samsunspor'un daveti üzerine kulüp yöneticileriyle görüşme yapmak için Türkiye'ye gideceği açıklandı.

İRNA Haber Ajansı'na konuşan Hatibi, Samsunspor'dan aldığı resmi davet üzerine yarın Samsun'a gideceğini açıkladı. Hatibi, "Takım yetkilileri ile yaptığım telefon görüşmesinde bazı anlaşmalara vardık. Ama son müzakereler, cumartesi takımın oyununu gördükten sonra yapılacak" dedi.

Hatibi, şartların uygun olması halinde Türkiye Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Samsunspor'un teknik direktörlüğünü yapacağını söyledi. Hatibi, en son Tebriz kentinin Gostareş Folad takımında görev yaptı.

http://fanatik.ekolay.net/Samsunspora-Iranli-hoca_3_Detail_294_173309.htm

delacoste

bu ne simdi ya..yanlis zaman yönetim yanlis zaman..
Ertugrul Hoca gibi istifa ederdim Kalparin yerinde olsam..

**KaR6**

;D ;D gözümüz aydın, cuma'dan sonra yemeğe gideriz en kısa zamanda :D :D

beşnumara

şaka mı la bu :D ama son müzakereler cumartesi takım oyununu gördükten sonra yapılacak demiş de bizim maç pazar günü :) kalparı göndermek için oyun heralde.yoksa kalparın başka türlü gideceğini anlamışlardır.pazar günü kalpara da protesto yapıldı mı tamamdır o iş ;)

lucarelli

babasamsunlu

bluegreen55

saçmalamışlar yine ya Kalpar devam edip bir istikrar yakalasaydık keşke.. Yazık ettiler.

beşnumara

o zaman reklam amaçlı yapılmış bir haber.kurban olarak da bizim kulübü seçtiler demek ki.

brigand

bu nasıl bi iş ?? şaşkınım

Kodalak

beşnumara

haber internette bazı sitelerde de var ve kaynak hep doğan medya grubuna bağlanıyor.ajan mı getireceksiniz doğan türkiyeye de bizim adımızı kullanıyorsunuz >:(

beşnumara

turgut fenerde diye haber yapan kişinin babası malum gazetede çalışan bir fenerlidir.haberi kendisi yaptırmıştır.Maksat piyasa yapmaktır ama samsunsporu düşünen yok tabii

YaSeF55

radikal-fma

aman arkadaşlar bu haberin aslı varmı bilmiyorum ama hiç zamanı değil sevgili admin bu konuyu kapatırsan samsunspor için hayırlı olur halen düşme tehlikemiz var

jean