Bank Asya 1.Lig 31.Hafta/ Ç.Dardanelspor-SAMSUNSPOR'UMUZ: 2-2

Başlatan samsunmania, 11 April 2010, 16:52:16

« önceki - sonraki »

AntZ

Arkadaşlar maç başlayıncaya kadar hiçbir sorun yoktu, hatta maçtan önce sorunsuz müzik yayını yapıyordum ama maç başladığında internetimde aşırı yavaşlama nedeniyle ses yayını sunucuya gitmedi. Hatta sayfa bile açamadım. Sorunu çözmek için uzun süre uğraşmama rağmen sonuç alamadım ve yakın bir arkadaşımın evinden ikinci yarı da olsa yayın yapmaya çalıştım. Arkdaşımda yeterli teknik düzenek olmadığı için de telefonun sesini dışarıya verip mikrofonu telefonun yanına koydum, bu nedenle ses kalitesi pek iyi değildi  :-[ Daha önce birkaç maçta da aksaklık yaşamıştık, kalan maçlarda bu konuda daha dikkatli olmaya söz veriyor, yaşanan aksaklıktan dolayı özür diliyorum.

celebi

samsunmania

@Ant55
Emeğine sağlık kardeşim olur aksaklıklar. Senin niyetin her şeyden önemli.

samsunmania

Aldığımız puan çok değerli. 2 haftadır iğrenç ötesi oyunlala 2 puan almak her şeyden önemli ve büyük bir şans.

sersa

Alıntı yapılan: Ant55 - 18 April 2010, 17:14:49
Arkadaşlar maç başlayıncaya kadar hiçbir sorun yoktu, hatta maçtan önce sorunsuz müzik yayını yapıyordum ama maç başladığında internetimde aşırı yavaşlama nedeniyle ses yayını sunucuya gitmedi. Hatta sayfa bile açamadım. Sorunu çözmek için uzun süre uğraşmama rağmen sonuç alamadım ve yakın bir arkadaşımın evinden ikinci yarı da olsa yayın yapmaya çalıştım. Arkdaşımda yeterli teknik düzenek olmadığı için de telefonun sesini dışarıya verip mikrofonu telefonun yanına koydum, bu nedenle ses kalitesi pek iyi değildi  :-[ Daha önce birkaç maçta da aksaklık yaşamıştık, kalan maçlarda bu konuda daha dikkatli olmaya söz veriyor, yaşanan aksaklıktan dolayı özür diliyorum.
Olsun dostum canın sağolsun emekelrin için teşekkürler...

**KaR6**

Alıntı yapılan: Mehmet YılmazÖncelikle maç öncesi sırası ve sonunda bizlere gayet misafirperver davranan Çanakkale Dardanel taraftarlarına çok teşekkür ediyorum. Samsunspor taraftarı kendisine dostça yaklaşanlara gerekli cevabı her zaman vermeyi bilmiştir. Maçtan önce arkadaşlarımızla birlikte Çanakkale Şehitliğini gezme fırsatı bulduk. Belki bir futbol maçı yazısında ne işi var denilebilir ancak Çanakkale yolunda duyduğumuz acı haber dolayısıyla Samsun'daki şehitlerimize rahmet dilemek istiyorum.

Samsunspor 45 yıllık profesyonel mazisinde pek çok futbolcu, arz-ı endam ettiği bir kulüp. İyisi olmuştur kötüsü olmuştur. Ancak İlhan Ummak, Samsunspor taraftarı için bitmiş tükenmiş bir futbolcudur. Geldiğinden beri hayırlı bir tek olmayan İlhan, maç sonunda kendisini protesto eden taraftarlara kendine yakışanı yaparak terbiyesizce bir harekette bulunmuştur. Hakan Akman gibi yaş olarak küçük altyapı ürünümüz bir futbolcuyu yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemesine rağmen affetmeyenler ve bunun adını disiplin koyanlar umarım ki İlhan Ummak'ı görmüşlerdir.

Yediğimiz 2 golde savunmanın büyük hatasından geldi. Ersin hem çok kötü oynadı, hem de kendini attırmayı başardı. İlk golü yedikten sonra oyunu toparladık ve Turgut'un birisi muhteşem 2 golü ile skor avantajını sağladık. İlk yarı bitene kadar farkı açacak pek çok pozisyon elde ettik ancak bu fırsatları değerlendiremedik. İkinci yarı ile birlikte takımda anlamsız bir düşüş başladı ve yine basit bir gol yiyince oyun 2-2 oldu. Sonrasında ise 10 kişi kalmamızın etkisiyle birlikte Dardanel'in yüklendiğini ve önemli pozisyonlar kaçırdığını gördük. Normalde 2-2 kötü bir skor sayılmazdı ancak kazanabileceğimiz bir maç 2-2 bitince çok ta memnun olmadık.

Bizim adımıza sahanın en iyisi Turgut'tu. Kaliteli bir oyun ortaya koydu. Ancak bazı oyunlarımız maalesef beklenenin çok altında kaldılar. Kazanıp oldukça rahatlayabileceğimiz bir maçı 2-2 bitirdiğimiz için ne düşüneceğimizi bilemez bir haldeyiz.

Yeni yönetim ile birlikte gelen bahar havası maalesef devam etmiyor. Hani, söylemek bile istemiyoruz ama sıkıntımız devam ediyor.

http://www.samsunspor.biz/koseyazisi-Dardanel_2_Turgut_2-7366-

**KaR6**

çanakkalede rüzgar olmazsa şaşıracan zaten kardeşim..

sersa

Alıntı yapılan: 35ama55 - 18 April 2010, 17:54:10
Arkadaslar yayini elestirenler olmus ancak takimimiz inanilmaz kotuydu ve canakkalede felaket ruzgar vardi-
Yayın 2.yarı geldi zaten rüzgar sesi fazlaydı biraz ama herşeye rağmen güzeldi ağzınıza sağlık.

Ollivanders

2.Turgut vakası ben susuyorum artık hic birsey soylemiyorum .

sersa

Karşılaşma sonunda açıklamalarda bulunan Samsunspor Teknik Direktör Hüseyin Kalpar, Çanakkale'den eli boş dönmeden dönmenin sevincini yaşadıklarını belirterek, "Her iki takım da ligde kalkmak için mücadele ediyor. 1-0 mağlup duruma düşmenin ardından çok iyi toparlandık. Kısa sürede de 2-1 galip duruma geçtik. Galip durumdayken hatalar zinciri sonucu bir gol yedik. Futbolda bunlar vardır. Ancak buradan en azından eli boş dönmedik. Buradan eli boş dönmemek ve bir puan almak çok değerliydi. 3 puan alsaldık çok daha iyi olacaktı. Ama bir puanın da bizim işimize çok yaradığını söyleyebilirim. 1 puan Çanakkale'nin işine ne kadar yaradı bilemiyorum ama yaradığını da zannetmiyorum. Buradan oyuncularımı çok iyi mücadele ettikleri için, gerçekten burada kaybetmeme açısından çok şeyler yaptıkları için kutluyorum. İnşallah bundan sonraki maçları da kazanıp herhangi bir sıkıntı yaşamayız. Zaten bizim de böyle bir düşüncemiz yok" dedi.

TURGUT 2 GOL DAHA ATABİLİRDİ
Oyunda 2 gol atan Tugut Doğan ile ilgili açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Hüseyin Kaplar, "Tugut belki bugün 2 tane daha gol atabilirdi. Küçük pas hatalarından kaynaklı pozisyonlardan dolayı hatalar yaptı. Mesela ikinci yarıda 2-1 galipten yakaladığımız bir pozisyon vardı. Kendisi de gol yapabilirdi. Ancak o arkadaşına vermeyi uygun gördü. Bu da gol olmadı. İnanıyorum ki Tugut ileriki günlerde çok goller atacaktır" dedi.

1 PUAN SEVİNDİRİCİ
Samsunspor'un 2 golünü atan Tugut Doğan'da iyi mücadele sonunda 1 puan almanın sevincini yaşadıklarını belirterek, "Bazı şanssızlıklar sonucu sahadan 3 puanla ayrılamadık. Yine de bir puan bizim için çok önemli" dedi.

ATAMAYANA ATARLAR
Çanakkale Dardanelspor Antrenörü Yakup Öner de, sahada iyi mücadele etmelerine rağmen 2-2 berabere ayrılmanın üzüntüsünü yaşadıklarını belirterek, "Sahaya mutlak 3 puan için çıkmıştık. Bunun için de sahada her türlü şeyi yaptık. Bir futbol müsabakasında 90 dakika ne yapılması gerekiyorsa yaptık. Çok
basit iki tane hatadan kaptırdığımız toplarla 2 tane gol yedik. Girdiğimiz pozisyonlara da giremeyince maç berabere bitmiş oldu. Futbolda bir tabir vardır. Atamayana atarlar. Burada da bu aynen böyle oldu. Üzgünüz. Son 3 haftaya bakıyoruz" dedi.

Netkulis

celebi

mert yok mu foto be kardeşim illaki mehmetleri mi bekleyelim

erkutdem55

1 puan aldım diye bir tek şükür namazı kılmadığı kalmış Kalpar Hocanın.

sersa

**KaR6**

şu sol altta atkıyla yuzunu kapatan umarım umdugum kişi değildir ;D

55.hakan

ince hesaplara başlayabiliriz artık bu takımı yenemiyorsak kimi yeneceğiz acaba bu kadar bonkör puan verilir