Bank Asya 1.Lig 31.Hafta/ Ç.Dardanelspor-SAMSUNSPOR'UMUZ: 2-2

Başlatan samsunmania, 11 April 2010, 16:52:16

« önceki - sonraki »

Forvetim

yazıklar olsun, çanakkale seyircisi de korktuğumuz samsun bu muydu demiştir bence

furkan5534

Kayseride diyarbakır'a ucledı.. 6 puan fark oldu sıvasla arasında artık DiyarPKK 'da gider kümeye

sersa

10      Orduspor      31     40     0
[10]    11    G.Antep Bld.Spor    31    40    -3
    12    Erciyesspor    31    38    -9
    13    Samsunspor    31    37    +1
    14    Çaykur Rizespor    31    35    -18
    15    Hacettepe    31    34    -11
    16    Mersin I.Y.    30    33    -12
    17    Dardanelspor    31    32    -12
    18    Kocaelispor    31    14    -37

samsunmania

Mersin Buca da sıfır çekince bu iş biter. Bir puan iyi yine de.

babasamsunlu

HAFTAYA AHMET,CAN VE TURGUTU ELELE TRİBÜNE ÇAĞIRIP İLHANA AYRI BİR SÖVGÜ TEZAHURATI YAPMAK LAZIM.....

furkan5534

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 18 April 2010, 16:21:06
HAFTAYA AHMET,CAN VE TURGUTU ELELE TRİBÜNE ÇAĞIRIP İLHANA AYRI BİR SÖVGÜ TEZAHURATI YAPMAK LAZIM.....

aynen

Kral SAMSUN

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 18 April 2010, 16:21:06

Kral SAMSUN

deado

diğer maçların skoruna göre alınan bir puan sevindirici. ama bu sonuçlardan gerekli dersler çıkartılmalı artık. böyle gelmiş böyle gider durumuna girersek gelecek karanlık.

Forvetim

1.hoca pavliki yedeğe çekme
2.sonradan oyuna girerek başarılı olan oyuncuyu yine sonradan oyuna al ilk onbirde alma yapısını bozma (sezer)
3.garip garip oyuncu değişiklikleriyle insanı çileden çıkarma.

SametYılmaz55

Ahmet olmasa tarihi bir fark yerdik herhalde yazıklar olsun ruhunu yüreğini ortaya koymayan futbolcu müsveddelerine la yazarken elim ayağım titriyor insanda psikoloji denen bir şey bırakmadınız

Dartagnan

tosung

Yenseydik tabi ki cok iyi olacaktı ama herşeye rağmen 1 puan cok iyi oldu. Haftaya olan maçları da göz önünde bulundurursak ligde kalma yolunda avantjlı olduğumuz net.
Her ne kadar topcuların varlıkları hakkında şüphe de duysam şurda kalan 3 hafta maçları düşünerek takım icinde bize düşen moral bozukluğu yaratmaktan sa sabredip lig sonunda tüm tepkimizi gösterebiliriz.
Yine de yenememnın uzuntusu yasıyorum şahsen ama diger yandan 1 puanlık beraberlikle dardaneli dipte bıraktıgımızdan dolayıda sevincliyim. Tebrik ediyorum

SametYılmaz55

geçen hafta ümit milli olduk bu hafta A milli olduk >:( >:( >:(

brigand