19- Murat Yıldırım (Bursaspor'a transfer)

Başlatan mehmet yılmaz, 10 August 2009, 22:15:31

« önceki - sonraki »

SAMSUNuLaNN!

yaa bırakın abi bu kadar bi oyuncuya bağlanmayın adam sanki messi iyi bi paraya satalım gitsin yenisini alırız ben murat yıldırıdım o kadar aham şaham bi oyuncu olduğunu düşünmüyorum.

babasamsunlu

Alıntı yapılan: Akyol55 - 09 April 2010, 14:10:05
Abi adam sezon sonu gidiyorum diyor, seneye yok ki...

Eğer şampiyon olursak diyorum Alicim..gitmez o zaman..Olmazsak kimse tutamaz..yeter diyor kendince ikinci lig macerası...

SAMSUNuLaNN!

Alıntı yapılan: 35ama55 - 09 April 2010, 15:40:24
Alırız Hakan Hacıbektaşoğlu gibi bir adam koyarız Murat'ın yerine. Kaç kere çıplak gözle izledin Murat'ı ? Hüseyin Cimşir'in milli takım oynadığı bir ülkede, aham şaham bir adamdır Murat.

SAMSUN'dan ne Futbolcular Geldi Geçti biraz abartmıyomusun?

erkutdem55

Bizim Murat'a seneye çok ihtiyacımız var.Murat çok iyi bir futbolcu,sahada basmadık yer bırakmıyor.İkna edilsin dicem ama kafası gitmiş onun maalesef :(

SAMSUNuLaNN!

Alıntı yapılan: 35ama55 - 09 April 2010, 15:47:37
Bak adı üstünde geldi ve geçti. Şimdi, bu zamanın şartlarında standart üstü bir adam. Ya 125 ya da 175 milyara oynuyor, kazma Burhan'ın 350 milyar aldığı takımda. 175 milyara Murat gibi adam getiremezsin.

sonuçta murat hep Samsunda oynayacak değil elbetteki gidecek kazık çakmayacak ya

kuzey55

09 April 2010, 15:59:00 #350 Son düzenlenme: 09 April 2010, 16:11:08 kuzey55
takımda ilk kalması gereken oyuncu .yönetim gelecek sezon için iyi bir fiyat önerir ve hedefimiz şampiyonluk derse gitmez bence.yani iş yönetimde.

SAMSUNuLaNN!

Alıntı yapılan: kuzey55 - 09 April 2010, 15:59:00
takımda ilk kalması gereken oyuncu bence.yönetim gelecek sezon için iyi bir fiyat önerir ve hedefimiz şampiyonluk derse gitmez bence.yani iş yönetimde bence.

yönetimin ne zaman hedefimiz şampiyonlu dediğini duyucaz acaba

Dartagnan

Bu taraftar neler gordu? hangi terbiyesizliklere katlandi ? bunlarin hepsinin cevabini biliyoruz.Ama elimizde tek adam gibi adam var  o da bana gore Murat Yıldırım dır.Cogu Samsunlu dan daha cok sahiplendi Samsunspor'u.Bende mert kardesime katiliyorum.Diger sahislari gordukten sonra  Murat in  aldigi paranin daha fazlasini hakettigini dusunuyorum.Ayrica takimin su anki konumuna bakarsak,Murat in olmayisinin takimi ne kadar etkiledigini de hepimiz biliyoruz.Peki bunu nasil inkar edebiliyorsunuz ? Yerine bir kac kisi alinip belki kapatilabilinir bu eksiklik[ben o kadar kolay olacagini zannetmiyorum] ancak oncelikle onun karakterinde bir insan bulabilmek  en zor olani.Sahada savasirken tek basina adeta biz de onunla savasiyoruz herkese karsi.Bunu icimde hissediyorum onu gorunce.Bence fazla da buyutmuyoruz.Her olayi  donemine,bulundugumuz sartlara gore degerlendirmek lazim.Murat gittigi taktirde bu takim yari yariya geri gidecegini dusunuyorum.

YaşarDoğu

Murattan daha iyisini bulup getiremeyeckleri kesin.Varsa yoksa Muratı bu takımda tutmaları gerek.Uzun zamandır ortasahamızı domine eden adam olmamıştı.Bari elimizdekini kaçırmayalım.

Tribün_ali

Eğer seneye şampiyonluğa oynucaksak turgutu muratı takımda tutmak gerekir yoksa yine böle oynayacaksak iyi paraya satmak gerekir ikisinide çünkü seneye sözleşmeleri bitiyor o zamans erbest kalırlar parada alamayız avcumuzu yalarız

LisandroLopez

Herkesin kafası rahat olsun Murat Yıldırım Samsunspor'dan Sezon sonu ayrılacak en son futbolcudur.

oguz_5528

Bu adamın gitmemesini isteyen ve süper lige çıkmak isteyen yönetim varsa bu adama süper ligde alacağı kadar para vermesi lazım şampiyon olmak istiyosak yeni topçu değil elimizdeki topçuları(turgut,murat,oktay)elimizde tutmamız lazım..Bırakın elimize para geçmesini filan bu kadro seneye süperlige çıkacak bi kadro zaten

Ollivanders

Murat ın bu tarz bir acıklama yaptıgını hic sanımıyorum ve inanmakta istemiyorum. Henuz lig bitmemis dusmemeyi garantileyememişiz 5 para etmez bir gazeteden sacma sapan bir roportaj çıkıyor. Bu roportajı sezon sonunda yap ama şimdi degil. Bir oyunlar donuyor ama hadi hayırlısı.

Ayrıca Gelecek sezon murat yıldırımın bu takımda en yuksek parayı alan futbolcu olması gerekir. Yonetimin de bunun farkında oldugunu dusunuyorum. Murat yıldırımın gitmesi bence soz konusu bile olmaz. Ne yalan soyleyeyim bu acıklama beni acaip uzdu .

SametYılmaz55

inşallah gitmez sezon sonunda takımda kalması gereken bir kaç oyuncudan birisidir murat yıldırım ve bu oyuncular içindeki en önemli halkadır murat.umarım gitmez daha uzun yıllar görürüz kendisini

beşnumara

murat yıldırım gibi profesyonel bir futbolcu bize bundan sonra çok az gelir belki de gelmez.her şeye herkese inat sadece futboluyla ilgilenen kişiden bahsediyoruz.bir kalemde silinip atılacak futbolcu kesinlikle değildir.eğer yönetim murat yıldırımı tutamayacaksa niye duruyor ki orada.kaldı ki bonservis olarak en fazla 400 bin tl vereceklerdir ama seneye süper lige çıkacak kadro oluşturup süper lige çıktığımızda kaç liraya satacağımızı düşünün bir de.bugün süper ligde kazma diye tabir ettiğimiz futbolcular en kötü 2 milyon avroya gidiyor.muratın kalıp oynadığı futbolla bazılarına sövmeye devam etmesini istiyorum.