Gaziantep b.b.spor- SAMSUNSPOR'UMUZ 0-1

Başlatan samsunmania, 28 March 2010, 19:09:21

« önceki - sonraki »

LisandroLopez

Kazanmamız çok iyi oldu ama ne zaman berabere kalıcaz biz :)
15 hafta oldumu Berabere kalmayalı :)
Yenileceğimiz maçlardan 1 puan alalım ama yeneceğimiz maçlardan değil :)
Erciyes'i yenersek matematiksel olarak bi umut yokmu arkadaşlar?

Akyol

Hay maşallah sınavdan geldim bir açtım galibiyet kutlamaları... Çok harika oldu deplasman galibiyeti bunu haftaya erciyes'i yenince çok daha iyi anlayacağız. Playoff demesin kimse lütfen playoff deyince bu takıma bişeyler oluyor!

SAMSUNSPOOOOORRRR SEN ÇOOOOKK YAŞAAAA CANIM FEDAAA OLSUUUNN SANAAA  :D

lucapicola

Peşpeşe galibiyetlerle havaya giriyoruz ardından hüsran.Bu sene ligde kalalım yeter. Seneye Allah kerim.

Ollivanders

Bir 3 maclık galibiyet serisi bizi kumede tutar bunun yanında playoffu kılpayı kacırmamıza neden olur :(

Dartagnan

Alıntı yapılan: Akyol55 - 04 April 2010, 16:47:45
Çok harika oldu deplasman galibiyeti bunu haftaya erciyes'i yenince çok daha iyi anlayacağız. Playoff demesin kimse lütfen playoff deyince bu takıma bişeyler oluyor!

SAMSUNSPOOOOORRRR SEN ÇOOOOKK YAŞAAAA CANIM FEDAAA OLSUUUNN SANAAA  :D

ahmetsefa55

valla sız samsunda kı macları alın bız dardanel le kartal maclarını garantı eedıyoruz size  :D :D :D

Ladikli

Sevinecekmiyiz,üzülecekmiyiz bu bile belli değil.G.antepi yenip ligde kalmak adına önemli bir adım attık,yenildiğimiz son 4 haftada iki galibiyet almış olsak ilk 6 umudumuz devam edecekti ki bu büyük taraftar bunu fazlasıyla hakediyor.Seneye iyi takviyeler yapıp süper lige biran önce dönmeliyiz,yeter artık...

YaşarDoğu

furkan5534

Maç öncesi inanın demiştim.ben gerçekten inandım.Aldık maçı çok mutluyum.inşallah devamı gelir.. Playoff la aramızda 9 puan fark var.Son 5 maçımızı adam akıllı oynarsak 5 inide kazabilcek bir takımız.. Eğer şu 4 maçlık mağlubiyet serisinde 2 galibet alsaydık paşalar gibi playoff'a çıkar süperlige merhaba derdik her türlü  >:(

Dartagnan

yapacak bir sey yok ustad.insallah onumuzdeki sene "keske" dedirtmeyen takimimiz olurda yerimize doneriz !!!

Ollivanders

Alıntı yapılan: Dartagnan - 04 April 2010, 17:26:51
yapacak bir sey yok ustad.insallah onumuzdeki sene "keske" dedirtmeyen takimimiz olurda yerimize doneriz !!!

Akyol

Alıntı yapılan: Dartagnan - 04 April 2010, 17:26:51
Keşke öyle bir takım kurulsada bizde ligimize dönsek :-\

doðan

Alıntı yapılan: Akyol55 - 04 April 2010, 17:29:51
Keşke öyle bir takım kurulsada bizde ligimize dönsek :-\

ligimize derken :))
her türlü akyoooooollll:))))

oguz_5528

Helal olsun diyorum düşme potasındaki takımlarda iyi oynuyor inşallah düşmeyiz

Sercan

Su an telefondan yaziyorum.O nedenle bazi hatalarim olabilir.                                                 Oncelikle sunu belirtmeliyim ki;boyle sahalarda boyle takimlarla oynamak gercekten cok uzuntu verici.Bunun ustune Adana'dan,Mersin'den,Yozgat'dan ve Samsun'dan gelen taraftarlari gorunce uzuntumuz daha cok katlandi.                                                         Maca gelince Huseyin kocanin Can Ozgur'Le baslayacagini hic dusunmemistim.Bu dusuncemiz de ilk dakikalarda kendini iyice belli etti.Can Ozgur'Un yaptigi 2 hata rakip forvetin %100 Gol pozisyonlari bulmasina neden oldu.Attigimiz golu deplasman tribunu kafes gibi oldugundan tam net goremedim ama gordugum kadariyla guzel bir pas organizasyonuydu ve golu Turgut atti.Turgut ve Abdulaziz son 20 dk ya kadar cok kostular,fakat bu 70 dakika icerisinde Turgut'Un dusuncesizce ve bencilce yaptigi hareketler farki acmamiza engel oldu.Caner ilk defa bu kadar oynama firsati buldu ama oyuna girdigi andan itibaren hic bir varlik gosteremedi.Takimin iyi kesinlikle Murat Yildirim oldu.Macin basladigi andan itibaren mucadele etti durmadan.Ahmet Sahin her zamanki kalitesini gosterdi yine.Huseyin hocanin her pozisyonda Murat diye bagirmasi takimda en guvendigi ismin onun oldugunu gosterdi.Gaziantep Belediyespor un yaptigi ataklardan cok kontra atak firsati bulduk ama degerlendiremedik.Ama ne olursa olsun bu zor durumda bulunan takimini bu deplasmanda da yalniz birakmayan taraftarin onunde 3 puan almak cok onemliydi.                                            Ayrica bizlerle geri donus yolunda beraber olan Gaziantepspor'un Genclik 27 taraftar grubundaki arkadaslara da tesekkur ederim.                                              Ozellikle                                             Ya seve seve Ya .... ..... Samsunspor super lige ... tezahurati cok iyiyd