Gaziantep b.b.spor- SAMSUNSPOR'UMUZ 0-1

Başlatan samsunmania, 28 March 2010, 19:09:21

« önceki - sonraki »

papel

Nuri Asan

bu antep belediyeyi ibb ye benzettim bir anda.
Allah sonumuzu hayır eylesin.En kötü 1 puan,olursa 3 puanla döneceğiz
erciye5 bile kurtardı

rass

AdanaDemirSpor

01 April 2010, 00:20:25 #78 Son düzenlenme: 01 April 2010, 00:22:14 AdanaDemirSpor
sercan buraya da gelecez die yazdım ama kardeşim bizimkiler istemedi gitmemi vizelerim var diye..:( vizelerime denk gelmese düşünmeden gelirdim,aynı zamanda beş numara ve sercan 2'nizden af diliyorum..:( gönlüm her zaman olduğu gibi gene Samsunla..büyük Samsunspor'lu TEOMAN abi için saldır Samsun.. :'(

lucarelli

içime kazanacakmışız gibi bir his doğdu gecenin bu vaktinde. Hadi hayırlısı....

papel

Alıntı yapılan: lucarelli - 01 April 2010, 00:54:34

inşallah kardeşim

celebi

Alıntı yapılan: lucarelli - 01 April 2010, 00:54:34

o his maalesef gelmedi bana hala  :-[

fatih55ankara

55erhan55

bu maçı alırız gibimi geliyor skor tahminim 3-1 2-0

Jnr.Serkan

King Of The North

düşüşün de bir durma noktası olmalı, o maç da bu maç olacak inşalllah, skor tahmini değil ama galip geleceğimize dair umutlarımın gerçeğe dönmesi dileğiyle...

YaşarDoğu

Maçın Orta Hakemi Ankara Bölgesinden Mustafa İlker Çokşun.

En son Altay ile deplasmanda oyandığımız ve 1-0 kaybettiğmiz maçı yönetti.

erkutdem55

Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 01 April 2010, 17:10:04
Maçın Orta Hakemi Ankara Bölgesinden Mustafa İlker Çokşun.

En son Altay ile deplasmanda oyandığımız ve 1-0 kaybettiğmiz maçı yönetti.

Yediğimiz golde verdiği faul saçmalıktı

cembaba

bana sorarsanız alacağız maçı içime öyle doğuyor. Haydi Samsunspor'um sen yaparsın...

onur 55

oktay yoksa hıc umutlanmayalım beyler.abdulazızle savas a kalırsak beraberlıkte hayal.allah yardımcımız olsun.gecen senekı kadro bu seneden cok daha ıyı olmasına ragmen zor lıgde kaldık.bu hoca ve bu kadroyla cok zor.gecen seneden bısuru futbolcuyu kovup,cogunuda küstürdüler.mesela abdulazız ve savasla volkan cekıc ve burhan ı kıyaslayabılırmısınız.gecen sene orta sahada sefa omur ve murat vardı ve muthıs mucadele edıyolardı,sımdı stoper turgaydan orta saha yaratma sevdası basımıza cok ıs acacak gıbı.turgay ıyı futbolcu ama defansta ıyı.omur u harcadı zatan hoca,sefayıda bı kalemde sılıp gonderdi.hakan hacıbektasoglunun sucu neydı?kımse bılmıyo.kume dusersek olan bıze olacak,bız kahrolucaz,bu kendını hoca zanneden yaratık ta cebıne paraları doldurup evıne gıdıp rahat rahat uyucak.ınanın takımı bıtırdıler,nerde ucuz ve takımından kovulan varsa bızde.ıyı arastıran benım nekadar haklı oldugumu gorecek.boyle gıderse zaten dusecegımız yerde her topcu ucuz merak etmesınler.ıcım kan aglıyo ama  ben boyle dusunuyorum ve neyazıkkı her gecen hafta dahada haklı cıkıyorum.