Gaziantep b.b.spor- SAMSUNSPOR'UMUZ 0-1

Başlatan samsunmania, 28 March 2010, 19:09:21

« önceki - sonraki »

beşnumara

kaçamak değil dostum baskın yapacağız.baskın basanındır :) sercan bize baklava ikram edecekmiş.davet ediyo bizi ;) kesene bereket kardeşim :-*

kaptan 55

umarım bu futbolla antep'de yiyeceğimiz tek şey baklava olur.

babasamsunlu

Alıntı yapılan: kaptan 55 - 31 March 2010, 09:27:40
umarım bu futbolla antep'de yiyeceğimiz tek şey baklava olur.

hahhaa :):)

**KaR6**

rahat oluun, kazanacağız.. ilk defa iddialı konusuyorum, eminim çünkü..

beşnumara

hayırdır mustafa futbolculardaki azmi mi gördün de kazanacağız diyorsun ;)

babasamsunlu

Alıntı yapılan: beşnumara - 31 March 2010, 14:07:35
hayırdır mustafa futbolculardaki azmi mi gördün de kazanacağız diyorsun ;)

hayır bence çok basit bir tez yürütmek yeter..Biz bu İzmir futbol federasyonuna bu sene ligde altı kupada bir maç olmak üzere toplam 7 maçı verdik..Eee eşşek değiller ya bizede bir maç hediye ederler :):):):)

Mustafa bence buradan yola çıkıp sölemiştir  :P :P

King Of The North

samsun-antep-antalya samsun-antep-antalya....
cincona peşpeşe vurduğumuz yıl aklıma geldi nedense...

Tribün_ali

5 te 5 yapacaz antepte yenecek bizi

brigand

berkay55

bu maçla başlayıp tekrardan seri yakalasak yerimizi rahatlatalım sonra yenilsinler

germencisse

taraftar alınan mağlubiyetlere halen göğüs germek zorunda..biz Samsunsporluyuz iyi gün kötü gün demeden hep yanındayız takımımızn bizim desteğimiz bu maçtada sonsuz..herkesin istediği gibi galibiyet istiyoruz..ama şuan ki durum pek kazanacağımız yönünde değil..

babasamsunlu

Alıntı yapılan: germencisse - 31 March 2010, 20:01:29
taraftar alınan mağlubiyetlere halen göğüs germek zorunda..biz Samsunsporluyuz iyi gün kötü gün demeden hep yanındayız takımımızn bizim desteğimiz bu maçtada sonsuz..herkesin istediği gibi galibiyet istiyoruz..ama şuan ki durum pek kazanacağımız yönünde değil..

son cümlen hariç gerisine katılıyorum..zorda olsa mağlup olmadan döneriz..

erkutdem55

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 31 March 2010, 20:13:20
zorda olsa mağlup olmadan döneriz..

Bu sefer kazanacağız gibi  geliyor bana

onur 55

beyler kımse kendını kandırmasın.1-4-0-6 taktıgıyle galıp gelme sansımız yok.hele bu hocayla ımkansız.hoca zaten kafasında samsun u bıtırmıs,tek derdı daha fazla maas alabılmek.hıcbı yerde ıs bulamayan bı adamı koca samsunspor un basına getırırlerse olacagı budur.bu herıf kalırsa allah gostermesın duserız arkadaslar.

erkutdem55

Alıntı yapılan: onur 55 - 31 March 2010, 21:01:53
beyler kımse kendını kandırmasın.1-4-0-6 taktıgıyle galıp gelme sansımız yok.hele bu hocayla ımkansız.hoca zaten kafasında samsun u bıtırmıs,tek derdı daha fazla maas alabılmek.hıcbı yerde ıs bulamayan bı adamı koca samsunspor un basına getırırlerse olacagı budur.bu herıf kalırsa allah gostermesın duserız arkadaslar.

yok bu fazla olumsuz olmuş,bizim takım 1-4-0-6 gibi bişey de oynamıyor.