Turgut Doğan Şahin (Ankaragücü'ne Transfer)

Başlatan **KaR6**, 10 August 2009, 22:44:53

« önceki - sonraki »

erkutdem55

Alıntı yapılan: RT55 - 25 March 2010, 00:09:39
OK 1.80-FORVETİN EN UZUNU-ISRARLA KORNER KULLANIP POZİSYON DIŞINDA OLMANIN BİR ANLAMI VARMI-TÜRKİYE LİGLERİ GÖRÜLDÜĞÜ KADARIYLA KISA OYUNCULAR AĞIRLIKLI-KORNERLERDE ALTIPASTA KOŞSA YILDA EN AZ 2 TOP KAZAYLA KAFASINA ÇARPIP GOL OLUR :)

RT

iki tane de Savaş'ın ayağına çarpsa yanlışlıkla yaşadık

edmontdante

Adnan bile o boyla  kafa golleri atardı.Ön direğe koşardı kornerlerde.Örnek İbrahim TORAMAN ve Capone.Ama bu iş zeka işi.Yani sonuca nasıl gidileceğini bilmek gerekiyor.

Ollivanders

Alıntı yapılan: Sadece Samsunspor - 25 March 2010, 00:08:06
Çünkü şuan forvet oynamıyor..

suan turgut forvet oynamıyor mu ? ne oynuyor peki ?

LisandroLopez

Dartagnan

sol acik oktay sag acik abdulaziz oynuyo peki turgut ? ne oldugu belirsiz yildiz futbolcu degerinde yaaa serbest oynuyor herhalde .

erkutdem55

sağ iç oynuyor gibi bazen yer değiştiriyor aslında sağ açık oyuncusu ama abdulazizden sonra biraz karıştı top Turguttayken, Oktay yaklaşıyor yanına mutlaka

Ollivanders

turgutu ilk 20 dakika pozisyon olarak izleyin bence. İlk basta savas ileri uc turgut ise onun biraz gerisinde sag veya sol içte huseyin kalparın tercihine gore oynuyor.sonucta ileri uc bolgesinde oynuyor. Bu takımda oktay ve abdulaziz acık oynuyor. Turgut ise savasın bir iki adım gerisinde forveti destekler nitelikte serbest oynuyor bence bir nevi forvet.

erkutdem55

forvet değil,top getiriyor sürekli nasıl forvet olur ki,kendini golcü zannediyor arada o ayrı ama forvet oynamıyor sağ ağırlıklı serbest oynuyor bence

LisandroLopez

Bakıyorum da , Bursaspor'daki ''yıldız'' diye tabir edilen Sercan'dan olsun , Volkan'dan olsun geri kalan yanı yok Turgut'un..
Şu anda Samsunspor'daki en büyük yıldız kim sorusuna rahatlıkla verilecek cevap Turgut'dur..
Çok yetenekli olduğu ve istediği zaman tek başına maç kazanabilecek bir oyuncu olduğu bi gerçek.
Onlar kendi oyuncularını çok büyütüyorlar ve dışarıya öyle lanse ederek büyük paralara satıyorlar..
Bizim Turgut'uda Gerek Trabzon'lular,Gerek Bank Asya 1.Lig takımlarının taraftarlarının çoğu biliyor , ondan çekiniyor..
Bizde biraz Turgut'u büyütelim mi ne dersiniz :)

Ollivanders

25 March 2010, 22:07:05 #804 Son düzenlenme: 25 March 2010, 22:13:41 Serpico55
Cok yetenekli oldugunu hic mi hic dusunmuyorum kardesim kusuruma bakma ... ;)
Cok teknik desen degil , cok akıllı desen o da degil , cok mucadeleci desen o da degil , hırslı desen o da yok  Bir tek hız vermiş ALLAH. Eger bu sayede cok yetenekliyse messi veya  baska biri nedir siz dusunun. bence turgutu da cok buyutmeye gerek yok :)

Jnr.Serkan

turgut bu lig için üstün birisi.ama millette ne oyuncular var.biz turguttan iyisini takımda göremediğimiz için şuan bize standartların üstünde yetenekli geliyor

LisandroLopez

Ben katılmıyorum Turgut'u Bank Asya 1.Lig programlarındaki yorumcular yere göğe sırdıramıyorlar , Bizde nedense alçak gönüllülük almış başını gidiyor:)

Ollivanders

25 March 2010, 23:08:35 #807 Son düzenlenme: 25 March 2010, 23:20:11 Serpico55
Tunc kayaci dan bahsediyorsan kardesim oyle yorumcu olmaz olsun. buca macindan sonra bucanavar die yazi yazmis buca o macta oyle iyi oynamisti resmen samsunsporu sahadan silmis. ama o mac kim tek kale oynadi herkes biliyor. o yuzden onlara yorumcu demeye bin sahit ister:)

Bu ligin ustunde bir futbolcu olabilir ( iyi oynadıgı zaman) Ancak yıldız soylemleri ucuk kacıyor bana gore (kişisel fikrim ) su takım eski zamanlarında olsun ne turgut bu takımda oynayabilirdi ne de bu kadar dikkat cekebilirdi

LisandroLopez

Alıntı yapılan: Serpico55 - 25 March 2010, 23:08:35
Tunc kayaci dan bahsediyorsan kardesim oyle yorumcu olmaz olsun. buca macindan sonra bucanavar die yazi yazmis buca o macta oyle iyi oynamisti resmen samsunsporu sahadan silmis. ama o mac kim tek kale oynadi herkes biliyor. o yuzden onlara yorumcu demeye bin sahit ister:)

Oda dahil bi kaç yorumcu çok övüyorlar onu.. Maçı sunan spikerler bile sürekli Turgut Doğan Şahin gerçekten çok kaliteli oyuncu vs diyorlar..
Hadi onlarıda geçtim , Samsunspor maç özetlerini izleyen diğer takım taraftarlarıda çok beğendiklerini ve Turgut'un ileride büyük yıldız olacağını söylüyorlar..
Artık Bir Serkan Aykut'umuz , Celil'imiz yok kardeşim kendimizi Turgut'la avutalım bırakta:)

Ollivanders

Sorunda o ya zaten kardesim :) Serkan aykutu, celili veya abilerimiz 80-90 lı o yıllarda oynayan gercek yıldızları gordukten sonra genc yetenek dedikleri yıldızlarımız(!) bize gore yıldız gelmiyor artık:)