Turgut Doğan Şahin (Ankaragücü'ne Transfer)

Başlatan **KaR6**, 10 August 2009, 22:44:53

« önceki - sonraki »

sadece55

takımımızın en etkili hücum gücü

LisandroLopez

Top taşıma yeteneği fazlasıyla olan , golcülük özelliği olan , sıfıra inip arkadaşlarına pozisyonlar yaratan bi futbolcuyu , hücum gücü çokda iyi olmayan Samsunspor'umuzun aramaması anormal olurdu zaten.
Giresun'da elinden geleni yapacağını ve en az 1 gol atacağını düşünüyorum.

lucarelli

Bankasya'da maç çevirebilecek bir oyuncu. Süper lig ise bence soru işareti. Çok iyi çizgiye inip gol pozisyonu yaratıyor ama isterse.

LisandroLopez

Samsunspor'umuzun Murat Yıldırım'la birlikte tartışmasız en iyi , en yetenekli oyuncusu..
Form grafiğini yüksek tutmaya devam ederse elimizde tutamayabiliriz..
Topicdeki ilk mesajlara bakıyorum da, çok fazla olumsuz düşünmüşüz Turgut için.

sadece55

Kendini biraz daha geliştirirse seneye iyi bir santraforu gol kralı bile yapabilir

Sadece Samsunspor

Bazen yadırgadım bazen sevdim, ama gerçekten bence bişeler var, şu topu bi anda 2-3 adam geçip çizgeye inip orta yapması yok mu, aynı Messi, gerçekten diyorum, ben şuan Türkiye'de çizgiye inip orta kesen çok oyuncu göremedim..

Kaya

Alıntı yapılan: Sadece Samsunspor - 21 March 2010, 22:04:44
Bazen yadırgadım bazen sevdim, ama gerçekten bence bişeler var, şu topu bi anda 2-3 adam geçip çizgeye inip orta yapması yok mu, aynı Messi, gerçekten diyorum, ben şuan Türkiye'de çizgiye inip orta kesen çok oyuncu göremedim..

kusura bakma da bende turgutun orta kestiğini görmedim ;D turgut çizgiye inip sadece topa vurmayı bilir ki bu da bizim mahalle ağzıyla orta kesmek değildir.Çünkü hayali bir vuruştur onun yaptığı

celebi

gol kralı mı olacak bne. dün gol attı sanırım

kerem55

dün sadece sahada bedeni vardı...
penaltıyı bile zorla atabilmesinden belli bu.......

edmontdante

Gamsız herifin teki adamı deli ediyor.Keyfi gelecek oynayacak.Dün tek umudumdu ama hiç bir şey yapmadı.Olsun Turgut yaptıkların yeter değil mi ?Çünkü birileri çıkıp öyle diyecek biliyorum.Attığı gollerle aldığımız puanları.Peki ya dün yada benzerleri ne olacak.Sen adam olsan dün şu Giresun'u yıkmaz mıydın?Ramazan SAL bile o defansta oynuyor.Hani sen yıldızdın.Yemişim senin gibi yıldızı be

LisandroLopez

İsteksiz oynayınca kaleci Okandan daha fazla çekilmez oluyor Turgut , kendine çeki düzen ver artık !

Nuri Asan

Şizofren tipi var bu çocukta.İstese her maçı tek başına alır.
Her maça değişik psikoloji ile çıkıyor
iyi para verene acilen satmak gerek

erkutdem55

Bu adam beni de kendisi gibi dengesiz yaptı,bi tarafım diyor tutmak lazım çok yetenekli futbolcu,öbür tarafım sorumsuz gamsız adam gerek yok diyor

Dartagnan

Alıntı yapılan: erkutdem55 - 24 March 2010, 00:51:14
Bu adam beni de kendisi gibi dengesiz yaptı,bi tarafım diyor tutmak lazım çok yetenekli futbolcu,öbür tarafım sorumsuz gamsız adam gerek yok diyor

babasamsunlu

Çok lakayıt bir penaltı kullanmış aslında..Takip etmeyip gole çevirmese şuan hepimiz sövüyor olacaktık..
Değişik biri.Çözmek zaman alacak :):)