Petr Pavlik (Takımdan Ayrıldı)

Başlatan gozgoz yýlmaz, 02 February 2010, 02:02:18

« önceki - sonraki »

selahattin55

SENİ ANLATMAYA KELİMELER YETMEZ PAVLİK ALLAHINA  GURBAN ALAÇAMLI PAVLİK YİNE SÜPERSİN.

sersa

Süper bir taraftara sahip olduklarını belirten Samsunspor'un Çek stoperi Petr Pavlik, "Bu taraftar bizim arkamızda olduğu sürece bizim sırtımız yere gelmez" diye konuştu
Takımlarını bu kadar ateşleyen bir taraftar görmediğini ifade eden Samsunspor'un Çek stoperi Petr Pavlik, "Ben böyle taraftar hayatımda görmedim. Gerçekten takımlarını nasıl destekleyeceklerini çok iyi biliyorlar. Mesela son Boluspor maçında sahaya çıktığımda kendi taraftarlarımızın orada olduğunu görmek bizlere büyük destek oldu. Benim gibi tüm takım arkadaşlarımın ayakları yere daha sağlam bastı. Sanki kendi evimizde oynuyormuşcasına rahat hareket ettik. Bence taraftarımız 10 numara" diye konuştu. Taraftar yönünden çok şanslı bir takım olan Samsunspor'a Bank Asya Birinci Ligi'nin yakışmadığınıda sözlerine ekleyen Kırmızı-Beyazlı oyuncu, "Bu taraftar bizim arkamızda olduğu sürece bizim sırtımız yere gelmez" dedi.

Denge Gazetesi

Kais

taraftara aşık olduğunu ve çok sevdiğini söyledi.

Turuncu

Pavlik taraftarı çok sevdiği belli zaten , sağlam bir defans oyuncusu bu adamın tapusunu almak lazım  :)

Burak

Alıntı yapılan: Turuncu - 07 March 2010, 20:29:47
Pavlik taraftarı çok sevdiği belli zaten , sağlam bir defans oyuncusu bu adamın tapusunu almak lazım  :)

evet taraftarı çok seviyor hiç tepkisiz kalamıyor taraftara karşı birde anlasa demekki :) neyse seneye de bizde allahtan 1buçuk seneliğine kiraladık

xknox

adana maçının iyilerindendi kendileri

sadece55

Ben bu maç pavliki beğenmedim acemice oynadı zamanla daha iyi olacaktır inşallah

55_OrHaN_55

pavlik aranan kan değil. hata yapmaya müsait ve ağır bir oyuncu gibi geldi bana.

LisandroLopez

Bu maçta çok iyi oynamasada alınan mağlubiyete ve taraftara çok üzülmüş olacak ki sahayı bi türlü terkedemedi , Bütün türk futbolcular sahada yokken o kaldı taraftarı neredeyse 5 dk boyunca alkışladı müthiş karakterli bi adam çok delikanlı bi adam.. Bize böyle yürekli oyuncular lazım diye düşünüyorum.
Aslan Pavlik.

adige73

pavlik tribünlere oynamayı iyi biliyor sanırım kendine gladyatör filmini örnek almış

55.hakan

birebir pozisyonlarda ne kadar zayıf olduğunu bugün gösterdi

cem 55

geldiginden beri ilk defa kötü bi maç çıkardı o da bi insan normaldir 1-2 maçkötü oynama lüksü onunda var bu taraftar senelerce kenanın acemiliklerine sabretti küme düşmemizin keremle birlikte en önemli sebebi olmasına ragmen kenana katlandı pavlik in 1-2 maç kötü oynamasına da katlanabiliriz herhalde

samsunmania

Bugün çok kötüydü. Bütün hataları ki ilk gol bizi matan kopardı gol oldu. Çakılı defans olarak iyi. Delasmanda daha başarılı olur.

sadece55

Bence bizim takımımızda oynayacak bir isim değil...Seneye daha sağlam tutmalıyız defansımızı

kerem55

Alıntı yapılan: cem 55 - 16 March 2010, 00:23:35
geldiginden beri ilk defa kötü bi maç çıkardı o da bi insan normaldir 1-2 maçkötü oynama lüksü onunda var bu taraftar senelerce kenanın acemiliklerine sabretti küme düşmemizin keremle birlikte en önemli sebebi olmasına ragmen kenana katlandı pavlik in 1-2 maç kötü oynamasına da katlanabiliriz herhalde