Petr Pavlik (Takımdan Ayrıldı)

Başlatan gozgoz yýlmaz, 02 February 2010, 02:02:18

« önceki - sonraki »

eLLis

Ya bu Samsunda napıyo nerde kalıyo kimle takılıyo anlaşabildiği birileri varmı ne yiyo ne içiyo merak ediyorum  :D

ali ihsan

Pavlik'i Türk yapacaz adını da Şükrü koyacaz  :D

sBc-1984

Adını Kazım koyalım  ;D

#BAFRALI#

Kais

Sözleşme Başlangıç T.  : 1 Şubat 2010 
Sözleşme Bitiş T.  : 31 Mayıs 2011

GençKozluklu

Peter PAvlik ile Bolu maçı öncesi Koru Otelde yaptığım sohbette konuşmalarda Pavlik' Samsunspor taraftarına hayran ve burada kalmak istiyor. Çok cana yakın bir kişi. Herkesle hoi bir diyalog içinde. Dil problemini çözerse çok daha mükemel olacak. İngilizce biliyor olması biraz olsun işi kolaylaştırıyor aslında.

.... Özellikle yabancı ve başarılı defans oyuncumuz Pavlik ile yaptığım uzun sohbet çok enteresandı. Pavlik; Çek Cumhuriyetinde şampiyon Banik Ostrava'da oynarken dahi bu kadar mükemmel bir taraftar yoktu diyor. Tarafara hayran olduğunu büyük bir memnuniyetle belirtiyor. Samsunspor taraftarı çok mükemmel. Takımı ateşliyor. Yarın ki maça da çok 7-8 saatlik yoldan çok kalabalık geleceklerini bildiklerini ve bu taraftara bizlerde galibiyet vermek istediklerini söylüyor. Yıl sonunda anlaşmam bitiyor. 1 yıl opsiyonum var. Ben Kasımpaşa'ya dönmek istemiyorum. Samsunspor isterse seve seve bu takımda kalacağını söyledi. Çok cana yakın bir kişi olan Pavlik kısa sürede sempatik davranışı ve başarılı oyunuyla tarafarın sevgisini kazanmış durumda. Kocaeli deplesmanında tarafarla olan pozitif diyaloğu hala hafızalarda....

alperen_55

'Yarın ki maça da çok 7-8 saatlik yoldan çok kalabalık geleceklerini bildiklerini ve bu taraftara bizlerde galibiyet vermek istediklerini söylüyor.' Tüm futbolcu kardeşlerimiz bu bilinçle boluspor maçını oynarlarsa 3 puana yakınız demektir.

sersa

Pavlik'in bugünki performansı nasıldı arkadaşlar maçı izleyen varsa buraya yazabilir mi?

cembaba

Bugün süperdi yine, hiç hata yapmadı samsunspor savunması, yoksa serdar samatyalı çok iyi bir forvet.. Ayrıca Pavlik kiralıkmış... Bence bonservisi alınmalı...

Oflu

28 February 2010, 23:03:52 #114 Son düzenlenme: 28 February 2010, 23:10:06 Oflu
Alıntı yapılan: CemBaba - 28 February 2010, 22:57:02
Bugün süperdi yine, hiç hata yapmadı samsunspor savunması, yoksa serdar samatyalı çok iyi bir forvet.. Ayrıca Pavlik kiralıkmış... Bence bonservisi alınmalı...

Baska birseyde beklemiyordum zaten ;D ;D

babasamsunlu

Oflu

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 28 February 2010, 23:09:42

Evet allah nazarlardan saklasin. Herkez 3 kulhuvallahu 1 elham okusun, bilenlerde ayriyetten bir ayet-el kürsi okusun  ;D ;D

55.hakan

Pavlik bir ara yere düştü ve kısa süreli baygınlık geçirdi bir süre yüreğimiz ağzımıza geldi aman Pavlik dikkat et kendine

kuzey55

5 maçta 15 gol atıp 2 gol yedik...bunda pavlik etkisi oldukça fazla...yüreğine sağlık sarı oğlan.

pitbul055

adm gibi adam.41 kere Maşallahhh