Bank Asya 1. lig 26. hafta SAMSUNSPOR'UMUZ- Bucaspor

Başlatan celebi, 07 March 2010, 17:17:19

« önceki - sonraki »

fatih55ankara

bucayı hafife almayız inşallah.gerçi hafife alacak bir pozisyonumuz yok.adamlar kafaya oynuyorlar.çok zor maç.3 puan süper olur.

lucarelli

İnşallah hakem adil yönetir diyorum başka bir şey demiyorum..

tankut

Alıntı yapılan: Forvetim - 15 March 2010, 16:18:35
havzada geceden beri aralıklarla kar yağıyor inceden bir beyaz örtü var heryerde, bereket olsun gol olup yağalım bucanın üstüne.. bunlar böyle soğuk ve yağışlı havaya alışkın değildir ne topçusu oynayabilir ne taraftarı bağırabilir, otobüsleri buradan geçerken nereye geldik biz diye şaşırmışlardır herhalde -:)

Antalyadada günlük güneşlik yazdan kalma günler yaşanıyor. Ne garip ülkeyiz ya...Olsun ama yinede canım memleketim Samsunum özleniyor. Soğuk diyipte kimse maça gitmemezlik yapmasın. Şimdi orada olupda keşke bende maça gidiyor olsaydım. Samsunun ve Samsunsporumuzun değeri gurbette olunca daha iyi anlaşılıyor.   

babasamsunlu

Alıntı yapılan: tankut - 15 March 2010, 16:41:49
Antalyadada günlük güneşlik yazdan kalma günler yaşanıyor. Ne garip ülkeyiz ya...Olsun ama yinede canım memleketim Samsunum özleniyor. Soğuk diyipte kimse maça gitmemezlik yapmasın. Şimdi orada olupda keşke bende maça gidiyor olsaydım. Samsunun ve Samsunsporumuzun değeri gurbette olunca daha iyi anlaşılıyor.   

Zaten biz deliler maçta olacaz da işte çekirdekçi tayfasının bahanesi oldu şimdi.. hava soğuk maç geç saatte...

celebi

Alıntı yapılan: Serpico55 - 15 March 2010, 16:16:04
cingen gibi yakıstırmalar samsunspor taraftarına yakısmıyor. Ne yapalım yani biz istemiyoruz diye kume mi dusursunler. Adamlar haklarıyla bir ust lige oynuyorlar. Bizde adam gibi takım kursaydıkta bizde oynasaydık bir ust lige.

Forvetim

maç saati yaklaşıyor 1,5-2 saat sonra otobüsümüz yine şen şakrak tezahüratlarla hareket edecek inşallah, deli divane düşeceğiz yine yollara samsunspor aşkına

babasamsunlu

Alıntı yapılan: Forvetim - 15 March 2010, 17:04:09
maç saati yaklaşıyor 1,5-2 saat sonra otobüsümüz yine şen şakrak tezahüratlarla hareket edecek inşallah, deli divane düşeceğiz yine yollara samsunspor aşkına

helal olsun size havzalılar...

Akyol

15 March 2010, 17:16:29 #322 Son düzenlenme: 15 March 2010, 17:20:50 Akyol55
Bizde bi dolmuş geliyoruz...! Biz bu şehri dolmuştan sevdik  :)  Gelmek isteyen arkadaşlar olursa Mithat Paşa'nın önünde toplanıyoruz yeni bir oluşum içindeyiz... ;)

babasamsunlu

Alıntı yapılan: Akyol55 - 15 March 2010, 17:16:29
Bizde bi dolmuş geliyoruz...! Biz bu şehri dolmuştan sevdik  :)  Gelmek isteyen arkadaşlar olursa Mithat Paşa'nın önünde toplanıyoruz yeni bir oluşum içindeyiz... ;)

:):):):)

Tolga55

Bende Bafra'dan çıkıp gelmek isterdim bu maça.En son Samsunspor-Malatyaspor maçına gelmiştim 2-1 kaybetmiştik :).O sezondan bu yana 19 Mayıs'ta maç izleyemedim.İnşl. bu gün SAMSUNSPOR'umuz kazanır.

Forvetim

eyvallah kardeşim, o müthiş atmosferde yuvamız 19 mayısımızda buluşmak üzere,,

Akyol

Sloganımız Hep destek 2 öğrenci 1 Tam destek  ;)  Bu şehiri harekete geçiricez  ;)

GençKozluklu

Kısmete bak geçen hafta da bu hafta maçı izleyemeyceğim. İnşallah an be an skoru telefondna öğrenip bu heyecanı kısıtlı imkanlarla da olsa yaşayacağım. Allahım inşallah bu maçı kazanırız.

europe_55

fatih55ankara