Bank Asya 1. lig 26. hafta SAMSUNSPOR'UMUZ- Bucaspor

Başlatan celebi, 07 March 2010, 17:17:19

« önceki - sonraki »

kumköylü ahmet

ben kardesimde izlicem kahveye gidecekdim ama dediginiz gibi besiktasi verecekler orda ondan sonra isin yoksa et kavgaaaa
kardesim yeni aldi bugun ilk macimizi beraber izleyecegiz bakalim hayirlisi

havzalı55

Gel abi bize bütün sülaLeyi toplamısım :D Avclarda .d

babasamsunlu

Alıntı yapılan: hi4xi_ceza - 15 March 2010, 15:32:44
Gel abi bize bütün sülaLeyi toplamısım :D Avclarda .d

Bak bu fikir güzele benziyor Mustafa...  :o :o :o :o :o :o

havzalı55

Samsunda ki kardeslerım Bucasporlular Samsuna qeLdimi bi bilginiz varmı ? onlara bu aksam 19 mayısı cehenneme çevirinde görsünler Karadeniz fırtınasını kendı siteleirnde yazmslar Karadenız gercek fırtına görücek diye ;)

celebi

Alıntı yapılan: Tuareg55 - 15 March 2010, 15:10:29
Deplasman tribünüde dolcakmış bu maç galiba.Yeterki dolsun daha oranın yıllardır dolduğunu 2 defa gördüm eskişehir ve kocaelispor maçlarında.bucalılar 10 otobüs vs diye atıp tutuyor bakalım onlarda rizeliler gibi 10 otobüs gelip 50 kişimi incekler toplam :D

bucalılar adanaya 50-60 kişi gitti samsuna mı gelecekler deplasaman tribünü 650 kişilik civarında nası dolacak orası merak konusu fakat gelmelerini isteriz elbette

Jnr.Serkan

Alıntı yapılan: celebi - 15 March 2010, 15:43:10
bucalılar adanaya 50-60 kişi gitti samsuna mı gelecekler deplasaman tribünü 650 kişilik civarında nası dolacak orası merak konusu fakat gelmelerini isteriz elbette

herkes Samsunspor taraftarına benzemez abi :) biz bolululara sığmayız oraya dedik.oraya sığarsınız hergelen öyle diyor dediler.ama maçta samsun taraftarları üstüste maç izledi.Nası mükemmel bir taraftarımız varki burdan 8 saatlik boluya 11 otobüs gidiyoruz...

cevdetbaba

izmirden 2 tane 304 kaldırdı bucaspor..biri full diğeri yarım..toplasanız 60-65 kişi geliyor samsuna..

babasamsunlu

bence pazartesi olan bir maç için vede bu kadar uzak mesafe ye iyi bir tarafatarı geliyor..sonuçta ilçe takım.
kazasız belasız gelsinler gitsinler...

**KaR6**

internetten satın alıp izleyeceğim galiba, en mantıklısı o görünüyor.. isteizle den başka var mı guvenilir bi site bildiğiniz?

celebi

mustafa gel sitersen anadoluya geç üsküdara seni alaım oradan şafak abinin oraya geçeriz

furkan5534

Alıntı yapılan: Tuareg55 - 15 March 2010, 15:10:29
Deplasman tribünüde dolcakmış bu maç galiba.Yeterki dolsun daha oranın yıllardır dolduğunu 2 defa gördüm eskişehir ve kocaelispor maçlarında.bucalılar 10 otobüs vs diye atıp tutuyor bakalım onlarda rizeliler gibi 10 otobüs gelip 50 kişimi incekler toplam :D

:DSfsşdlfksldkfsd D:DD:DD:

playmaker55

BUCA cingen takimi ynezcez 2-0 ft

bucanin ne isi var buralarda yaaa

Ollivanders

cingen gibi yakıstırmalar samsunspor taraftarına yakısmıyor. Ne yapalım yani biz istemiyoruz diye kume mi dusursunler. Adamlar haklarıyla bir ust lige oynuyorlar. Bizde adam gibi takım kursaydıkta bizde oynasaydık bir ust lige.

Forvetim

havzada geceden beri aralıklarla kar yağıyor inceden bir beyaz örtü var heryerde, bereket olsun gol olup yağalım bucanın üstüne.. bunlar böyle soğuk ve yağışlı havaya alışkın değildir ne topçusu oynayabilir ne taraftarı bağırabilir, otobüsleri buradan geçerken nereye geldik biz diye şaşırmışlardır herhalde -:)

babasamsunlu

Alıntı yapılan: Forvetim - 15 March 2010, 16:18:35
havzada geceden beri aralıklarla kar yağıyor inceden bir beyaz örtü var heryerde, bereket olsun gol olup yağalım bucanın üstüne.. bunlar böyle soğuk ve yağışlı havaya alışkın değildir ne topçusu oynayabilir ne taraftarı bağırabilir, otobüsleri buradan geçerken nereye geldik biz diye şaşırmışlardır herhalde -:)

:):):)