Bank Asya 1. lig 26. hafta SAMSUNSPOR'UMUZ- Bucaspor

Başlatan celebi, 07 March 2010, 17:17:19

« önceki - sonraki »

celebi

buca maçını futbolcularımız pazar günkü seyirci hatrına almamlılar  >:(

pitbul055

Baskent_Samsunspor

samsun konya yı geçecek dikkatle izlemek gerekiyor...

fatih55ankara

buca ya da giresun a da altay a da koyacağız başka yolu yok.

erkutdem55

Alıntı yapılan: celebi - 09 March 2010, 08:30:00
buca maçını futbolcularımız pazar günkü seyirci hatrına almamlılar  >:(

Bravo,çok üzüldük,bizim için almalılar

tankut

Çocuklar bu hafta kadro nasıl olacak. Hocamız Turgut ve Turgayın yerine kimleri koyacak? Turgutun yerine abdülazizi mi çeker. Kenan düzeldi bu hafta oynarmı?Güzel yorumlarınızla aydınlanmak iyi oluyor 1000 km uzaktan   

Akyol

Bu hafta bir aksilik olmazsa Murat Yıldırım formasına kavuşuyor, Turgut'un yerine Adem Gezici'yi oynatabilir, Sezer bence yine ilk 11 başlayacaktır. Buna göre Ahmet Şahin, Adem-Pavlik-Ersin-Orhan, Murat-Sezer-Oktay-Abdülaziz, Savaş-Adem Gezici ilk 11'i beklenen 11 olur. Belki bir ihtimal Adem Gezici yerine orta sahaya Ömür takviyesiyle tek forvet başlayabiliriz...

erkutdem55

Bence sistemi değiştirip çift forvet oynamaz,Adem'in nasıl oynayacağı da soru işareti.Ömür'ü orta sahaya ilave eder gibi düşünüyorum.

adige73

bencede turgayın yerine ömürü oynatacak sağ kanatta abdülaziz sol kanatta da sezeri oynatacak diye düşünüyorum

Ollivanders

09 March 2010, 12:51:16 #84 Son düzenlenme: 09 March 2010, 12:58:02 Serpico55
orta saha da murat omür solda oktay sagda abdulaziz, savas forvet arkası ilerde de adem gezici olabilir bence

veya --abdülaziz - murat - ömür - sezer-

oktay

savas

55.hakan

Ömür'ü Turgay'ın yerine oynatacak bence... Oktay'ı sol kanada Abdülaziz'i sağ kanada alıp forvette de Adem ve Savaş ikilisi... ortadan da Murat kanatlara top taşırsa tehlikeli olabiliriz

erkutdem55

Alıntı yapılan: Serpico55 - 09 March 2010, 12:51:16

--sezer - murat - ömür - abdülaziz -

oktay

savas

Bence aynen bu şekilde olacak,kanatların performansı soru işareti olacak,sonucu murat-oktay-savaş'ın performansı belirler

bluegreen55

Bu hafta ilk altıda olnların hepsinin kazanması ve kaybetmemiz play-off hayallerimiz açısından kötü olsu ama şansımızı son ana kadar zorlamalıyız.Herkes birbiri ile yapacak, bizimle yapacaklar, düşme potasındaki takımlarla yapacaklar biz maçlarımızı kazanalım aynı şekilde devam edelim yeter.

Ayrıca bu şike soruşturmaları falan devam ediyor umarın onlardan bir sonuç çıkar da ilgili takımlar ligden falan düşürülür.Tabi Türkiyede örtbas edilme olasılığı yüksek ama yinede umut umuttur. Biz olabildiğince üst sıralarda olalım yeterki...

havzalı55

BeyLer konya dün kendi sahasında yenildi. Ben konyanın artık kendini toplayamayacağını düşünüyorum ve play off potasından çıkıp aşağılara düşeceğinden eminim. Böylelikle play off lara 1 takım daha girecek bu takımlara bakıcak olursak giresun,bolu,Samsuni antep var antep büyük ihtimal yuvarlanır. kaldık 3 takım bu takımlardanda bn Samsunun daha yakın olduqunu düşünüyorum ama oncelikle buca macını alıp en az 5 maclık bi seri daha lazım ;)

fatih55ankara