Bank Asya 1. lig 26. hafta SAMSUNSPOR'UMUZ- Bucaspor

Başlatan celebi, 07 March 2010, 17:17:19

« önceki - sonraki »

FaTiH_HaN

isallah buca macinda da tribunlerimiz adana maci gibi  kalabalik ve atesli olur taraftar destegi ile maci alacagimizi dusunuyorum. ama playof sansimiz hakemin mudahalesiyle bitti sayilir son maclarimiz sonraki sezon icin hedeflerimizi belirleyecek.

King1965

anadolunun aslanı kukredı bazıları ksıkandı ne olacaktı samsunspor dan herkez korkacaktı 6 da 6 yapsaydık olay olacaktı borsa tavan yapcaktı ekonomı cokecektı eflasyon duscektı emeklıye zam verılcektı. Vs...  tabı saaka bunlar ama yapılanlar yuzunden umudumuz kırıldı

55(tuncay)55

play-off zor ama imkansız deil istersek başarırız hakemlere ragmen

55(tuncay)55

ALLAH'ın izniyle bucayı yeneriz ardından giresundan rovanşı alırız ondan sonrası çorap söküğü gibi gelir

brigand

kaldıgımız yerden devam edicez.Biz SAMSUNSPOR luyuz başladıgımız işi yarıda bırakmayız.

Tribün_ali

Burak

Alıntı yapılan: hi4xi_ceza - 09 March 2010, 15:36:35
BeyLer konya dün kendi sahasında yenildi. Ben konyanın artık kendini toplayamayacağını düşünüyorum ve play off potasından çıkıp aşağılara düşeceğinden eminim. Böylelikle play off lara 1 takım daha girecek bu takımlara bakıcak olursak giresun,bolu,Samsuni antep var antep büyük ihtimal yuvarlanır. kaldık 3 takım bu takımlardanda bn Samsunun daha yakın olduqunu düşünüyorum ama oncelikle buca macını alıp en az 5 maclık bi seri daha lazım ;)

samsuni abi hayırdır takımmı kurdun ? :)

Dartagnan

Burak

bu maçta tribünde olamayacağım maalesef muğlaya gitmek zorundayım :(

samsunspor.co.nr

buca maçında turgay haricinde cezalı ya da sakat oyuncumuz var mı ?

erkutdem55

Alıntı yapılan: samsunspor.co.nr - 09 March 2010, 22:19:18

Turgut da cezalı

samsun155

Alıntı yapılan: samsunspor.co.nr - 09 March 2010, 22:19:18
turgut cezalı . .

samsunspor.co.nr

Alıntı yapılan: erkutdem55 - 09 March 2010, 22:36:40
Turgut da cezalı

hayda.. hic iyi olmadı bu.. hayırlısıyla su macı alalım..

sevgiler.

Akyol

erkutdem55