Bank Asya 1.Lig 25.Hafta l Samsunsporumuz-Adanaspor

Başlatan King1965, 28 February 2010, 17:25:39

« önceki - sonraki »

CeLL-O

Grup içinden değilde dışından böyle güzel yorumlar almak çok hoş. Grup üyesi olan biri genellikle kendi grubunu över, ama dışarıdan yapılan yorumlar tribünümüzün aynasıdır. Bu hafta da güzel işler yapmışız demekki böyle yorum yapıldı.

Teşekkürler ;)

hakan55

Alıntı yapılan: CeLL-O - 08 March 2010, 20:42:21
Grup içinden değilde dışından böyle güzel yorumlar almak çok hoş. Grup üyesi olan biri genellikle kendi grubunu över, ama dışarıdan yapılan yorumlar tribünümüzün aynasıdır. Bu hafta da güzel işler yapmışız demekki böyle yorum yapıldı.

Teşekkürler ;)

Aynn erman aynen..

hakan55

Aynı şehrin insanlar olarak aynı takıma aynı renklere gönül vermiş sevdalılar olarak bize stada giderken molotof kokteyli atan kardeşlerimize TEŞEKÜR EDERİZ..

ramcQ_55

Alıntı yapılan: hakan55 - 08 March 2010, 20:47:35
Aynı şehrin insanlar olarak aynı takıma aynı renklere gönül vermiş sevdalılar olarak bize stada giderken molotof kokteyli atan kardeşlerimize TEŞEKÜR EDERİZ..

herşey karşılıklı bu dünyada hiçbirşey karşıklısız deildir sevgi bile

bende nefretle kınıyorum  :-[ :-[

hakan55

Birde komik olan yapan çocukların birinin üstnde çarşı poları vardı.Taşla yetişemiyorlr artık molotof atıyorlar...!

kayacan

Alıntı yapılan: iak5529 - 08 March 2010, 04:44:56
  Lan ne kadar konuştun civata al sana adana forumunda yazdığın o muhteşem yazın bu memleketin okulunda (istatistik 3.sınıf) okuyup samsun gibi memleketi adanaya şikayet etmen karekterinin ne şekilde olduğunu açıkca gösteriyor...

@turbey_utku_01
Kimse merak etmesin arkadaşlar ve abiler Takımımız Samsuna geldiği zaman kaldığı otele ziyarette bulunup çiçek vereceğiz...Çikolata yada baklava Samsunda o kadar kalieteli değil dokunur falan her ihtimali hesap etmek lazım.O yuzden Cuma yada Cumartesi günü Samsunda takımımızı yalnz bırakmamak için ziyarette bulunacağız

At eşek eti yemeye alışık oldukları için Samsunun yemekleri dokunabilir.Dün adanadaydım.Korkudan yemek yiyemedim.Etrafta hiç eşek kalmamış.Samsunun yanında adana 5 para etmez buna herkes emin olsun.Yazın sıcaktan kışın soğuktan bayıltır.

LisandroLopez

Elimizden gelen desteği yaptık Maratonda bazı koltukların kırık oluşundan dolayı bir türlü düzen sağlayamadık ve inanın 3 kişi bi koltukda sıkıştık kaldık yinede iyi destek verdiğimizi düşünüyorum.
Since 1984 ;)

SametYılmaz55

Alıntı yapılan: iak5529 - 08 March 2010, 04:44:56
  Lan ne kadar konuştun civata al sana adana forumunda yazdığın o muhteşem yazın bu memleketin okulunda (istatistik 3.sınıf) okuyup samsun gibi memleketi adanaya şikayet etmen karekterinin ne şekilde olduğunu açıkca gösteriyor...

@turbey_utku_01
Kimse merak etmesin arkadaşlar ve abiler Takımımız Samsuna geldiği zaman kaldığı otele ziyarette bulunup çiçek vereceğiz...Çikolata yada baklava Samsunda o kadar kalieteli değil dokunur falan her ihtimali hesap etmek lazım.O yuzden Cuma yada Cumartesi günü Samsunda takımımızı yalnz bırakmamak için ziyarette bulunacağız
arkadaş her ihtimali hesap etmiş ama bu yazdığını görebileceğimiz ihtimalini unutmuş anlaşılan.utku kardeşim anlaşılan Samsunda yediğin birşeyler dokunmuş sana.peki yemeyipte dokunan birşeyler varsa söyle bilelim bizde nasıl olur  ;)

KareAs55

Nuri Asan

08 March 2010, 23:49:00 #924 Son düzenlenme: 08 March 2010, 23:58:55 samsuni
hakem sana nasıl küfür etsem lan?

deado

Ben de yeni birşeyler yazabilecek hale geldim. Maç öncesi oluşan atmosfer gerçekten muhteşemdi. Tüm taraftarlar yerlerini almış bu maçtan galibiyet istiyorlardı. Maça çok iyi başladık ama taraftardan etkilenmenin sonucu mudur artık bilemeyeceğim çok iyi baskı kurmakla beraber futbolcularımızda gereksiz bir gol atma telaşı vardı. Yine de herşey çok güzel devam ederken inceden bir hakem kıyımı başladı.Önceleri her maçta olabilecek hakem hataları gibi düşünmeme rağmen sonraları hakemin art niyetli olduğu belli oldu. Ve en azından berabere bitmesi gereken bu maçı nasıl  yaparım da Samsunspor'a kaybettiririm hesabı yapıyordu. her türlü fırsatı degerlendirdi. Kırmızı kartı oyle bir çıkarışı vardı ki ha işte ne güzel yakaladım işte der gibiydi. O yetmedi 10 kişi bile galip gelebilecekken ofsaytlarla kesildik. Aynı ayrıntıları tekrar etmeyeceğim izleyen herkes bu rezilliği gördü. Yazık oldu çok yazık.

amisos55

Hâla kahroluyorum yazıklar olsun ,
bildiğim küfürlerin hepsini maçta bağırarak söylesemde içimden sessiz sessiz etmeye devam ediyorum

ata55

cok yazik oldu, tribunler yıllar sonra bu kadar doluydu. oyuncularimiz olumsuz etkilendi sanki  ::)

utku_01

Alıntı yapılan: kayacan - 08 March 2010, 22:04:50
At eşek eti yemeye alışık oldukları için Samsunun yemekleri dokunabilir.Dün adanadaydım.Korkudan yemek yiyemedim.Etrafta hiç eşek kalmamış.Samsunun yanında adana 5 para etmez buna herkes emin olsun.Yazın sıcaktan kışın soğuktan bayıltır.
At ve eşşek etininin geldiği yer gazianteptir o olaydı yemek şirketide gaziantep firmasıdır.Samsundada gördüm tost makinasında kebao pişireninin kebabın içine dana eti koyanları merak etmeyin.
Alıntı yapılan: sheva_55 - 08 March 2010, 22:35:47
arkadaş her ihtimali hesap etmiş ama bu yazdığını görebileceğimiz ihtimalini unutmuş anlaşılan.utku kardeşim anlaşılan Samsunda yediğin birşeyler dokunmuş sana.peki yemeyipte dokunan birşeyler varsa söyle bilelim bizde nasıl olur  ;)
Bizde biliyoruz forumları takip edenler oldugunu ve olacaklarını cogu zaman buraya ne yorum yazdıysam..Baklava nerde kaliteli bana bir söyleyin madem.Adananada nerde derseniz ise adanada olanlarınız atilla altıkattaki seçe uğrayabilir hergün antepden gelir,ibo osman caddesinde de köseden alabilir..Bir dahaki adanaya gittiğimde sözüde veritorum getiririm isteyeniniz gelir yer banada burdaki en övdüğünüz yerden getirirsiniz hep beraber kıyaslarız orda
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1354694354748#w400-h274&ref=mf
Maçın özeti bakın pozisyona kırmızı mı değil mi bilege nasıl dalıyor

Kaya

Bak lan dalgana çıldırtma beni daha nelerin varda insanlar buralara yazmıyor. Sen yiyeceklerin karşılaştırmasını yapmıyorsun resmen kötülüyorsun ama sen kıvırmayı iyi bildiğin için ve hoş gözükmek için adananın baklavasıyla kıyaslarmış gibi yapıyorsun..

Utku SAMSUNSPOR un 5te5 yapmasına ne diyorsun??????????????????